Jaké používáte trsátko???
Pravidla fóra
Re: Jaké používáte trsátko???
Ty ultexy jsem už zkoušel, ale nesedly mi.
Dnes jsem koupil asi sedm druhů trsátek a jen tak na rychlý zahráni mě zaujal Ibanez Steve Vai krásně sedí v ruce. (pogumovaný)

A hlavně jsem vzal několik druhů pickboy a nejzajímavěji mi připadá tento. Pick Boy Ceramic 0,50 .
(rozhodně se sním nehraje jako s klasickou padesátkou)

A hlavně jsem vzal několik druhů pickboy a nejzajímavěji mi připadá tento. Pick Boy Ceramic 0,50 .
(rozhodně se sním nehraje jako s klasickou padesátkou)

Vztek, zkreslení.

∞=0

∞=0
ty vai trsatka prodavaji kde? neco takoveho docela hledam, zacinaji me nudit '88 brainy i '88 zelene Dunlop zelvicky
“Basically, I'm for anything that gets you through the night - be it prayer, tranquilizers or a bottle of Jack Daniels.” Frank Sinatra
Já jsem je dnes kupoval v Hodoníně ale to máš asi trochu z ruky.Kosak píše:ty vai trsatka prodavaji kde? neco takoveho docela hledam, zacinaji me nudit '88 brainy i '88 zelene Dunlop zelvicky
Vztek, zkreslení.

∞=0

∞=0
trochu jo
ale asi se skocim poptat do hudebnin
“Basically, I'm for anything that gets you through the night - be it prayer, tranquilizers or a bottle of Jack Daniels.” Frank Sinatra
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
A co se musi cloveku stat, aby ho zacly takovy skvely trsatka nudit? :-OKosak píše:nudit '88 brainy
Hodně budem někde...
-
arcilucifer
no asi hraji furt stejne 
uz to neni to co bejvavalo, citim ze mirim trochu dal
-
woro90-1
Mně se to stalo tak, že jsem si pořídil několik fenderovských celuloidových jazzítek a oblíbil jsem si je natolik, že jsem téměř úplně přešel na jazzový formát trsátka. Nějak už mi ta nylonová věc s roztřepenou hranou nepřijde tak příjemná do ruky, možná ještě Herco.
Ale dražší nebo méně obyčejné trsátko z tebe lepšího hráče neudělá.
Ale dražší nebo méně obyčejné trsátko z tebe lepšího hráče neudělá.
ty trsátka s reliefem LEGA jsem tušim viděl v Audioteku. Jedno jsem na zkoušku měl. Nijak mě neuchvátilo
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
woro: jaka roztrepena hrana? To trsatko drzi a neni skoro poznat, ze je hrany
A ze do toho triskam tak, az se slabsi povahy desej (pred tejdem sem tu hral s jednim clovekem a byl fakt uplne zdesenej, jak do toho mlatim)
Hodně budem někde...
různé dle účelu - Brain 1mm, Peavey M, Krokodýla, jellifish, sharktooth pick, eben, rohovina, mosaz, kamenné mi spadlo na kachličky (ale nijak mě nenadchlo)....
a zajímavost od kolegy
a zajímavost od kolegy
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
-
woro90-1
Já je mám spíš porůznu rozeseté a v kapse nosím fenderovské jazzítko a DAVA s kovovou špicí... Když nemám kalhoty a chci trsátko, prohlédnu podlahu 
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
To jsem asi jedinej, kdo má vše jak se patří
Kabely hezky smotané a trsátka v mini case na kombu
A jedno trsadlo v peněžence.
Jazz III - perfektní trsátka
Taky používám podobnou Coca-Cola dózičku.Dante píše:Má pick case.
Já nechápu jak můžete hrát Jazzama, já jeden mám a je dobrej tak na nějaký brnkání, bluesování a tak, dobře se s ním dělají flažolety, ale když potřebuju "hoblovat" tak je mi skoro normální Tortex malej 
¨Tak to teda fakt nechápu jak hobluješ, když to trsátko je ostré a malé, takže teoreticky by mělo být rychlejší, jelikož se díky svým proporcím tka nezasekávají o strunu a taky jsem si všiml že nedělají takový kravál jako klasické trsátkaFlajtr píše:Já nechápu jak můžete hrát Jazzama, já jeden mám a je dobrej tak na nějaký brnkání, bluesování a tak, dobře se s ním dělají flažolety, ale když potřebuju "hoblovat" tak je mi skoro normální Tortex malej