Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět
Sadam.S

Re: Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Příspěvek od Sadam.S »

Okay, já myslím, že už to Scooter přehání, když zakládá další balastní téma... Ban hammer na něj

skupiny-a-hudebnici/jak-poznam-ska-od-d ... ml#p656085
Rocky_MK
Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rocky_MK »

Tak to už je NAPROSTO JASNÝ pracovitý hipík.
zaza_3121

Příspěvek od zaza_3121 »

Voe, tohle nechápu. Uděláš duplicitní téma, šup, zamčeno hned. Jsi offtopic, šup, napomínka. Ale použiješ stejnou IP, trolluješ i v podpisu a všechno je okej.. U martiny to pochopím, to je jen žvanil, sice mě dost vytáčí, ale pořád neporušuje pravidla.
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Až do vyřešení této věci byl uživatel dán do karantény.
MilanT

Příspěvek od MilanT »

zaza_3121 píše:Voe, tohle nechápu.
Zazo, pokusím se ti alespoň trochu vysvětlit.
Nic není černé nebo bílé a každé rozhodnutí a počin moderátorů je tu vámi ostře sledován (o čemž se můžeme přesvěčit nejen z tvého příspěvku).
Ano, máme jisté pravomoce, ale z nich vyplývá odpovědnost. Odpovědnost vůči provozovateli fóra, vůči uživatelům, vůči administrátorovi, vůči ostatním moderátorům. Každé naše rozhodnutí je (mělo by být) podloženo jasnými, neoddiskutovatelnými důvody.
Duplicitní téma, offtopic...to jsou jasné prohřešky a porušení kodexu a je vždy "trestáno". A ze strany moderátorů je patřičně vysvětleno, zdůvodněno a uživatel je nasměrován správným směrem. A zrovna téma o skupině Scooter tady nemáme a tak jeho existenci nic nebrání. Nebo Scooter není hudební skupina a my nejsme hudební fórum? Spíš bych řekl, že ti, co tam projevovali nesouhlas, porušili jakési doporučení pro přispívání do té sekce. A to je voda na mlýn Scooterovi. A ty, moderátore, s tím teď něco honem udělej! :cry:
Používání alter ega z jedné IP adresy není tak jednoznačné a lehce dokazovatelné. Je běžné, že třeba 5 zdejších uživatelů používá (používalo) stejnou IP adresu. Trolling, komerční reklama...další téma, které je velice citlivé. Kolikrát jsme se všichni spálili a odpovídali na dotazy ohledně konkrétní odkazované pojišťovny (to jen rychlý příklad, na který jsem si vzpomněl), jak jsme někteří odpovídali na dotazy hipíka na jeho mozoly...Tohle všechno není ze začátku jednoznačně identifikováno a odhaleno. A po boji je každý generál.

Věř, že s tím vždy něco děláme. A třeba je to vašim očím skryto. Od soboty je v modeátorské sekci živo, dost ostře debatujeme a vidíš, nakonec jsme dali slovo i vám.
Jednomu Scooter vadí, druhému nevadí, třetí tu chce mít srandu...a ty moderátore nám okamžitě vyhov, protože jinak děláš svojí práci špatně.
zaza_3121

Příspěvek od zaza_3121 »

Milane, sám víš, že si vaší práce vážím a s tématy rád pomohu, když na to mám čas. Chápu, že to není zrovna hračka. Ale u Scootera byla opravdu do očí bijící ta snaha trollit.. stačil jeho podpis, který se rovnal tomu, jako kdybych si obléknul bílou špičatou kápi a šel do Brooklynu.
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Ten podpis tam neměl od začátku. Ale to je jedno.
DenisEr

Příspěvek od DenisEr »

Já teda lituju, že jsem Scooterovi odpověděl, nějak mi nedošlo že to bude troll, ale když jsem otevřel po přečtení jeho příspěvku ten odkaz na youtube, tak mi to fakt nedalo... fajn ok někdo má rád scooter a chtěl o něm diskutovat, ale napsat, že to je úplně nejdrsnější německá ROCKOVÁ kapela, která hraje ve skutečnosti dance, electro, dubstep,.. je fakt (alespoň u mě) na facku a HNED bych mu dal banána, kór když napíše, že Sabbati, GnR a Deep Purple jsou mainstreamovej popík srovnatelnej s one direction - tohle mě upřímně citově zasáhlo, protože ten "mainstreamovej popík" je moje dětství a moje teenage srdcovka... a věřim, že nejsem jedinej koho to ranilo.. je mi jasný, že scooter je idiot, kterej to tady chce zatrollit, ale i když to je troll, tak mě to fakt urazilo... to je úplně to samý jako kdybych řek že Lady GaGa je nejvíc legendární a nejtvrdší metalová muzika a ať se hip hopová, komerční metallica jde zahrabat... řekl jsem jen můj názor, ale je mi jasný, že asi od někoho teď dostanu dávku... :roll:
GIBSON SG Special Faded MH 2016 T Satin Cherry
Epiphone SG G-400 PRO Cherry + Gibson 498T
Marshall DSL 5C
Fender Frontman 212r + Boss DS-1
trsátka BRAIN 0,88mm, Marshall MS-4ZW, struny Special Alloy Humbucker SA11, rozebranej Epiphone Les Paul Special II VS

Jsem vášnivý Doomař a milovník jitrnic
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Denisi, na fóru je spousta názorů, s kterými nesouhlasím, ale to není důvod k banování.
Někoho by se mohlo podobně jako tebe dotknout, když se prohlásí, že EMG jsou na čistý zvuk na nic. A taky kvůli tomu nebudeme zasahovat.

Jak psal Milan, nic není černobílé a ne každé rozhodnutí je jednoduché.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Denis: Od nikoho dávku nedostaneš. Napsal jsi svůj názor a ostatní ho jistě budou respektovat. A to samé udělal Scooter a přesně zacílil. A zneužil naší ješitnosti, naší netolerance k jiným názorům. Pokud je pro někoho Pavel Vítek nejlepší zpěvák, tak mu to neberu. Nejde přeci o život. Když ti napíšu, že 2x2=5, tak si o mě pomyslíš, že jsem blbej, ale určitě ti nebudu stát za to, abys mi to vyvracet. Nebo jo? :D
Projdi si vlákna o ostatních skupinách a nebudeš se stačit divit, co tam je hádek, urážek a co všechno se tam muselo hasit a vyházet do popelnice.
Tímto se I love scootera nezastávám. Určitě znáte moje radikální zásahy a povahu. :D
jeleniste

Příspěvek od jeleniste »

Nikoho explicitně neurazil. Sprostého slova nepoužil (na rozdíl od některejch, který ho posílali do jistých tělních otvorů) .Ale kdekterej žalobníček si honem běží stěžovat, že ho to uráží. Nevim, který pravidlo zakazuje napsat, že někomu připadá ska podobný dechovce (btw. když jsem gůglil na téma ska a fanfare, případně brassband, vypadlo mi pár zajímavejch kapel) atp.
MilanT píše:Denis: Od nikoho dávku nedostaneš. Napsal jsi svůj názor a ostatní ho jistě budou respektovat. A to samé udělal Scooter a přesně zacílil. A zneužil naší ješitnosti, naší netolerance k jiným názorům. Pokud je pro někoho Pavel Vítek nejlepší zpěvák, tak mu to neberu. Nejde přeci o život. Když ti napíšu, že 2x2=5, tak si o mě pomyslíš, že jsem blbej, ale určitě ti nebudu stát za to, abys mi to vyvracet. Nebo jo? :D
Projdi si vlákna o ostatních skupinách a nebudeš se stačit divit, co tam je hádek, urážek a co všechno se tam muselo hasit a vyházet do popelnice.
Tímto se I love scootera nezastávám. Určitě znáte moje radikální zásahy a povahu. :D
+1
Nejsem blbý, jen se hloupě ptám.
jastud

Příspěvek od jastud »

Jedna věc je názor. Druhá zjevná snaha nasrat co nejvíc lidí a zhůvěřile trollit. Nemůžu si pomoct Scooter dělá to druhé. Čili do kopru s ním.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
jeleniste

Příspěvek od jeleniste »

A jak se takovej troling změří? Je velkej troling o deset centimetrů delší, než střední trol, nebo těžší o kilo? Já si nemůžu pomoct, ale tahle snaha všechno svýst na trola mi přijde pěkně pokrytecká. Myslim si, že lidi, kteří se nasírají kvůli kravinám maj minimálně stejnej díl viny.
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Jastude, v tomhle máš taky pravdu. Ale sám víš, že vyjadřovací schopnosti některých jsou na takové úrovni, že třeba nepochopíš na co se ptá a jestli se vůbec ptá. Někdo prostě mluví (píše) konfrontačním stylem a nemůžeme hned takového troubu nebo "hróóznýho borce" banovat. Navíc k tomu banu musí být souhlas většiny moderátorů. A to někdy nejde udělat honem honem.
Já jsem zbystřil, když tam vložil obrázek Hitlera.
No nic, Scootera máme v karanténě a tak bych tuto diskuzi asi nechal pomalu vyšumět. Tedy pokud se ještě někdo nechce pustit do moderátorů. :D
DenisEr

Příspěvek od DenisEr »

Já Vám rozumím, jenom mně přišlo fakt tragický napsat o rock/metalovejch legendách, že to je komerční pop a o disku napsat, že to je ten nejlepší rock světa... já některý diskuze o kapelách četl a taky tam se spousty komentářema nesouhlasím (zrovna třeba v diskuzi o Lordi :D), ale ty jsem mohl v pohodě vzít, protože ty dávali smysl - třeba ty Lordi - pro mě skvělá muzika, ale někomu se nelíbí - ok beru je to jeho názor a nic proti němu nemam... ale ten od scootera... no už to znáte

jeleniste: no nevim koho jste myslel tím žalobníčkem (předpokládám mě), ale pro někoho je hudba něco víc než jen koníček, nebo předmět relaxace
Marshall DSL 5C
trsátka BRAIN 0,88mm, Marshall MS-4ZW, struny Special Alloy Humbucker SA11, rozebranej Epiphone Les Paul Special II VS

MilanT

Příspěvek od MilanT »

I když jsme ve stížnostech na..., tak tě musím Denisi naopak pochválit, jak nekonfliktně kočíruješ svoje vlákno o Armstrongovi. Čekal jsem, že to tam bude ostřejší. :D
Ale dost OT.
DenisEr

Příspěvek od DenisEr »

vím je to OT ale neodpustím si to : děkuji Milane :)
Marshall DSL 5C

jeleniste

Příspěvek od jeleniste »

DenisEr píše: jeleniste: no nevim koho jste myslel tím žalobníčkem (předpokládám mě), ale pro někoho je hudba něco víc než jen koníček, nebo předmět relaxace
Na všechny co si honem běželi stěžovat. A že jich bylo.
jastud

Příspěvek od jastud »

Jeleniste: uz jsme se tady parkrat potkali a doufam ze aspon tusis ze nazor a svoboda ho vyslovovat patri k vecem za ktere se budu bit do hrdel a statku. A to nemluvím o svem nazoru, ale o nazoru kohokoliv. Nicmene obcas jde az prilis snadno poznat zda jde o názor nebo cirou provokaci. Scooter tu hranici prekrocil tak moc, ze je to nejenom smesne, ale rovnou blbe. Tohle neni partner do diskuse, ale blb ktereho je treba v prvnim kole ignorovat v druhem z diskuse vyloucit.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
Odpovědět

Zpět na „HudebníFórum.cz“