Jo asi máš pravdu, já se jen nerad dívam na to, když někdo něco dělá a celá jeho práce působí dojmem "hlavně aby to bylo co nejrychleji". Takhle se pracuje ve fabrikách v číně a ve vietnamu, ale když si někdo dělá kytaru, čekal bych postup uplně jinej:) Ale tak jak říkáš, vkus se nutit nedá. Chápu, že ne každýmu sejde na vzledu.kmensik píše:Plumm to sice trefil, ale nenech se znechutit. Pokračuj podle sebe, ale naslouchej názorům ostatních. Vždycky to bude tvoje kytara, tak pokračuj, nenech se zdržovat. Vkus se vynutit nedá. Jak seš na tom s tělem?
Homemade kytara
- Plumm
- Kontaktovat uživatele:
Re: Homemade kytara
Přesně tak, taky mě to napadlo a asi to bude nejlepší řešeníworo90-1 píše:To sice ano, ale pokud mu krk nesedne a bude chtít časem jiný, přijde mi lepší to vrtat na fenderovský standard, aby mu tam pasoval jakýkoli krk.
Squier classic Vibe 50's Stratocaster Olympic White HSH /Squier Affinity '04 Stratocaster 3TSB HH / Stagg S200 natural relic / Squier Affinity '99 Stratocaster AW / Cremona Luby / Line 6 Micro Spider / Superlux HD681B
proč myslíš? Já jsem to dělal a bylo to lehký (no, lehký ne, ale nic extra těžkýho)... jen se musí dát bacha, kam se to navrtá a pokud by se vrtalo někde hned u tý starý díry, bude lepší díru začistit a vklížit tam nějaký špalíček, popř. to zatmelit...woro90-1 píše:No... Ono to převrtání není zrovna snadná operace.
-
woro90-1
Právě kvůli těm starým dírám - počítám, že se ty rozteče nebudou moc lišit.
-
djumil
- Bydliště: morava slezko,neni žadne česko :-D,severni morava tam býývam :-)
woro90-1 píše:Pěkné, je vidět že s tím umíšCo jsi konkrétně použil?
jo dik
telo javor,krk pruchozi javor,eben hmatnik
akryl zaklad a barva,lak epoxid dvouslozkovy
´vyřiznout´ znamena vyřezat, ne OFREZOVAT a VYBROUSIT!!!!!!
- Plumm
- Kontaktovat uživatele:
Jo to nejspíš jo. Jen jsem nepředpokládal, že by někdy v budoucnu měl chtít měnit krk a pokud jo, už vůbec jsem nepředpokládal, že ho bude chtít měnit zase za nějakej bazarovej s předvrtanejma dírama;)woro90-1 píše:To sice ano, ale pokud mu krk nesedne a bude chtít časem jiný, přijde mi lepší to vrtat na fenderovský standard, aby mu tam pasoval jakýkoli krk.
Tak lepší než BaCháč ne e-shopu asi neseženu a pokud seženu nákej lepší bazar, třeba Fendera
tak bude určo vrtanej standartně 
Squier classic Vibe 50's Stratocaster Olympic White HSH /Squier Affinity '04 Stratocaster 3TSB HH / Stagg S200 natural relic / Squier Affinity '99 Stratocaster AW / Cremona Luby / Line 6 Micro Spider / Superlux HD681B
Narazil jsem na jednu českou firmu prodávající i dřevo na výrobu nástrojů.
Odkaz je zde:
http://www.rova.cz/e-shop.html
EDIT: Je tam prakticky vše jen ne dřevo na těla el. kytar.
Odkaz je zde:
-
djumil
- Bydliště: morava slezko,neni žadne česko :-D,severni morava tam býývam :-)
ale ceny..pako píše:Narazil jsem na jednu českou firmu prodávající i dřevo na výrobu nástrojů.
Odkaz je zde:
´vyřiznout´ znamena vyřezat, ne OFREZOVAT a VYBROUSIT!!!!!!
je to nějaký předraženýdjumil píše:ale ceny..pako píše:Narazil jsem na jednu českou firmu prodávající i dřevo na výrobu nástrojů.
Odkaz je zde:
- kocour
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Chlap(c)i,pako píše:Narazil jsem na jednu českou firmu prodávající i dřevo na výrobu nástrojů.
zapomeňte dřevo stromů, stavte z bambusu.

http://kytarovej.cz/forum/viewtopic.php?pid=397#p397
http://kytarovej.cz/
ahj kcr
Strato Collins / Tele H-Btn / Axis (MM copy) / Yamaha EZ AG midi / VOX Pathfinder 10 / E-piano Yamaha / TurboCAD 15 2D / www.yitars.de
Tak v neděli děda hupsne na uložení krku a na díry na HW a zatim jsem si řek že bych si moh trochu vyhrát se starym Staggem, chci vymenit mechaniky a tremolo, jinak se mi na ní hraje dobře
...ale po tom co jsem sundal tremolo mě ty šikmovoký šmejdi neuvěřitelně nas*ali, odloup se kus laku a s ním papírová tapeta, která je nalepená přes celou přední desku, aby to vypadalo k světu, pod tim je totiž uplně jiný dřevo, dovedu si představit, že na zvuk to má asi pořádnej vliv
...nemoh jsem uvěřit čeho jsou v Asii schopný...
a teď poraďte mám to tam nechat, nebo to sundat a nalakovat po svym?..Seškrabat celou kejtru od tý tlustý vrstvy by ručně trvalo snad 10 let 
Copak se ti nezdá, vždyť i Gibsony za desetitisíce mají topy z jiného dřeva kvůli vzorku 
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
no jestli ti to zvukově a vzhledově vyhovovalo do teď tak to nech jak to je . Aby si se pak až to sloupeš nena,,al ještě víc po zjištění že kytara je slepená z deseti kusů a je samej suk. třeba 
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

core88 píše:no jestli ti to zvukově a vzhledově vyhovovalo do teď tak to nech jak to je . Aby si se pak až to sloupeš nena,,al ještě víc po zjištění že kytara je slepená z deseti kusů a je samej suk. třeba
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
No to jo, dobrota !SUK píše:Mmm
nádheraASmith píše:core88 píše:no jestli ti to zvukově a vzhledově vyhovovalo do teď tak to nech jak to je . Aby si se pak až to sloupeš nena,,al ještě víc po zjištění že kytara je slepená z deseti kusů a je samej suk. třebanedalo mi to a sloupal jsem to, kytara je ze 3 kusů a překvapivě jsou v ní asi jen 3-4 suky
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso