Jak docílit tohoto zvuku? (sběrné téma)
Pravidla fóra
mam POCIT, ze LP, ale konkretni typ fakt netusim 
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Hladík hraje snad jenom na LP, s ničím jiným (kromě akustiky) jsem ho neviděl...
Trsátka: Sharkfin by Landström | Struny: Ernie Ball Top Heavy | Kytara: Fender Stratocaster | Efekti: Fender PT 100, Fender Fuzz-Wah (& booster), BBE Green Screamer, Boss DS-1 | Hlava: Blackheart Little Giant BH5H | Repro: Blackheart BH 112 / Kombo: Crate BT-15 | Hraju od léta 2007
sorry, splet jsem si to s Cajovnou 
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
Efekt Metallica - Death Magnetic
Tak jsem to tu hledal našel jsem MoP, ale to ja nepotřebuju, tak se ptám jestli by jste mi nemohli helpnout s efektama (Kirka) já to zkusím nějak sám, ale bylo by lepší kdyby jste mi pomohli jinak v skladbě The Day That Never Comes by špatný nastavení asi bylo slyšet.
Kytary: Schecter Hellraiser V-1, akustika BaCH, Harley Benton stratocaster
Kombo: Line6 microspider, Peavey Valveking 212
Efekty: Beta aivin overdrive
Trsátka: Dunlop ultex 2.0
Slovo "úplně" bych vynechal - oba tyto efekty pracují s zesílením vybraného frekvenčního pásma. Nevím teda, jak je teda ten phaser v Amplitube nastavený, ale věřím, že někomu při určitém nastavení může znít jako kvákadlo...Dark Axel píše:jen pro upřesnění - phaser a kvákadlo jsou dvě úplně jiné věci
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
ok, slovo úplně jsem moná trochu přehnal, uznávámKamahl píše:Slovo "úplně" bych vynechal - oba tyto efekty pracují s zesílením vybraného frekvenčního pásma. Nevím teda, jak je teda ten phaser v Amplitube nastavený, ale věřím, že někomu při určitém nastavení může znít jako kvákadlo...Dark Axel píše:jen pro upřesnění - phaser a kvákadlo jsou dvě úplně jiné věci
každopádně konec OT
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- zakk_wylde
- Kontaktovat uživatele:
v Dunlop TV (na strankách jimdunlop.com) je s Kirkem rozhovor a tam říká, že při natáčení Death Magnetic používal: Boogie/Marshall/Randall (jeho sig. model), k tomu kvákadlo Dunlop, efekty line 6 (na koncertě rock am ring 98 jsem viděl na pódiu MM4, a zbytkem už si nejsem jistý, buď ten žlutý DM4, nebo zelený DL4)
Gibson Les Paul Studio wine red/gold HW => Dunlop CryBaby 535 => MXR EVH Phase 90 => MXR stereo chorus => Marshall TSL602, kabely Monster ROCK
Díkzakk_wylde píše:v Dunlop TV (na strankách jimdunlop.com) je s Kirkem rozhovor a tam říká, že při natáčení Death Magnetic používal: Boogie/Marshall/Randall (jeho sig. model), k tomu kvákadlo Dunlop, efekty line 6 (na koncertě rock am ring 98 jsem viděl na pódiu MM4, a zbytkem už si nejsem jistý, buď ten žlutý DM4, nebo zelený DL4)
Kytary: Schecter Hellraiser V-1, akustika BaCH, Harley Benton stratocaster
- citizen.one
Z jaké krabky tohle dostanu?
http://cz.youtube.com/watch?v=gf1nLyZzB ... re=related píše tam nějaký Big Bottom distorsion něco mi to na googlu našlo ale něchtělo mě to poslat dál....Scháním něco takového pro druhého kytaristu....
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
neni to nějakej profil Line 6? píše tam "Line 6 tone port with the "Big Bottom" distortion"
a na guglu http://i77.photobucket.com/albums/j66/D ... e-shot.jpg
a na guglu http://i77.photobucket.com/albums/j66/D ... e-shot.jpg
Ubermetal by mohl... tam to hlavne prasi ta 8-strunna kytara.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus