Giof: Skvely
Atkins: tady moc nevim co vsechno hrajes, kazdopadne je to husty
Jimator: Tak, tohle jsem si poslech a zkouknul a rikal si asi
Panove, vsichni tri jste borci a ja pred vami smekam
Je to od Akira Yamaoky.. Mě tahle písnička chytla, když jsem pařil Silent Hilla 2ku na play stationuAsanoth píše:Giof: je to autorsky nebo neco ciziho?
hej Atkinsi, ten Marsyas je dost dobrej....viděl jsem tvůj arzenál - máš opravdu na co hrát...a kdo si hraje,nezlobí!!Atkins píše:Zdravím
Něco málo ode mne, žádný velký umění ani výkon - ale mě to baví![]()
![]()
![]()
http://www.rohlik.cz/begin01.mp3
tak dobrý, Yamaoka podle mě k SH napsal jeden z nejlepších soundtracků, jaké jsem kdy slyšelGiof píše:Je to od Akira Yamaoky.. Mě tahle písnička chytla, když jsem pařil Silent Hilla 2ku na play stationuAsanoth píše:Giof: je to autorsky nebo neco ciziho?tak jsem si ji musel nahrát.. jinak to s tím rytmem.. tam to bylo hlavně o práci s PC.. Udělal jsem to v celkem blbém pořadí a pak jsem měl problémy to nahrát zvlášť, abych slyšel i bicí a prostě kdy přesně mám začít a skončit...
Jak už jsem říkal.. Já udělal blbost.. já to dal první jen tu základní samotnou kytaru a až pak jsem tam dal ty bicípavel68 píše:Giof-rytmus rytmus rytmus.Kulhá to fakt moooc.Jestli drtíš do Audacity,trošku je tam se synchronem problém,ale tohle je o parník.ale celkově tě musím pochválit,protože je jasný,že ses hodně snažil a to já cením nejvíc![]()
Díky, vim ty bendy to je teď pro mě kámen úrazu a to druhý video je kua na prd tam sem nějak zpanikařilpavel68 píše:Skippere-velkýho majzla na bendy,máš je všechny pod tónem a je to slyšet jako býk.Takže dotahovat-jinak šikovnej kluk
Ne ne,to je špatněSkipper píše:Díky, vim ty bendy to je teď pro mě kámen úrazu a to druhý video je kua na prd tam sem nějak zpanikařilpavel68 píše:Skippere-velkýho majzla na bendy,máš je všechny pod tónem a je to slyšet jako býk.Takže dotahovat-jinak šikovnej kluk
EDIT: Možná ještě zkusim Velvet revolver - Fall to pices (první solo), tam je jen jeden bend a ten mi celkem jde
Jestli myslíš moje tak sry měl sem moc velkej gain na tak malou hlasitost tak až budou baterky do digitálu nabytý tak sem hodim verzi skoro bez šumu a snad s dobrejma bendama - buď budou akorát a nebo budou moc velkýGiof píše:Přes ten šum skoro nejde slyšet kytara
Njo hučí ale ta kytara má pak i větší hlasitost a přeřve to hučení víc a navíc sem byl blbě natočenejGiof píše:To jako když přidáš hlasitost, tak ti to tak nehučí?Skipper píše: Jestli myslíš moje tak sry měl sem moc velkej gain na tak malou hlasitost tak až budou baterky do digitálu nabitý tak sem hodim verzi skoro bez šumu a snad s dobrejma bendama - buď budou akorát a nebo budou moc velký