Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

tak panove, ohledne posledni davky proste VALIM VOČI!!!. Fakt jste vsichni tri byli skveli :) (sorry 285.mp3 se mnou jaksi nekoresponduje :) )

Giof: Skvely :) Proste skvely :) jen jedinej nepatrenj detailek, mel bys domakat jak tam nekde v pulce hrajes ty dva hlasy, tak to rytmicky pokulhava, ale je to fakt uzasny :) i vyber songu je perfektni(je to autorsky nebo neco ciziho?)
Atkins: tady moc nevim co vsechno hrajes, kazdopadne je to husty :) je videt, ze vis, o co se jedna a ze nejsi lamka, ale ze jsi Hrac :)
Jimator: Tak, tohle jsem si poslech a zkouknul a rikal si asi :shock: :shock: :shock: . este ten vyraz(obliceje) kterej z tebe dela proste mega borce :) fakt pekny, a ted jsem kouknul znova sem a ted prej "lehkej jam". a to uz jsem delal :shock: :o :shock: :o :o :shock: . Nejlepsi hra co jsem tu zatim slysel(sleduju to od asi 38 stranky, tak sorry to predtim :D ).

Panove, vsichni tri jste borci a ja pred vami smekam :)
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

Asanoth píše:Giof: je to autorsky nebo neco ciziho?
Je to od Akira Yamaoky.. Mě tahle písnička chytla, když jsem pařil Silent Hilla 2ku na play stationu :) tak jsem si ji musel nahrát.. jinak to s tím rytmem.. tam to bylo hlavně o práci s PC.. Udělal jsem to v celkem blbém pořadí a pak jsem měl problémy to nahrát zvlášť, abych slyšel i bicí a prostě kdy přesně mám začít a skončit...
pehve

Příspěvek od pehve »

Atkins píše:Zdravím
Něco málo ode mne, žádný velký umění ani výkon - ale mě to baví :lol: :lol: :lol:
http://www.rohlik.cz/begin01.mp3
hej Atkinsi, ten Marsyas je dost dobrej....viděl jsem tvůj arzenál - máš opravdu na co hrát...a kdo si hraje,nezlobí!!
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Giof píše:
Asanoth píše:Giof: je to autorsky nebo neco ciziho?
Je to od Akira Yamaoky.. Mě tahle písnička chytla, když jsem pařil Silent Hilla 2ku na play stationu :) tak jsem si ji musel nahrát.. jinak to s tím rytmem.. tam to bylo hlavně o práci s PC.. Udělal jsem to v celkem blbém pořadí a pak jsem měl problémy to nahrát zvlášť, abych slyšel i bicí a prostě kdy přesně mám začít a skončit...
tak dobrý, Yamaoka podle mě k SH napsal jeden z nejlepších soundtracků, jaké jsem kdy slyšel :-)

Jime: paráda... zas musím někdy zavítat do brna, hodíme jam
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Farrell
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farrell »

no, kdyz jsem slysel ten zacatek, tak jsem si automaticky zacal pobroukavat "If God had a name..." :D (Joan Osbourne - One of us - http://www.youtube.com/watch?v=Epow4VXhnW0) Zvlastni, jak moc je to tomu podobny.. Schvalne si zkuste si to do toho zazpivat. :)
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

RJ-zajímavůstka,pravda.celou dobu jsi mě udržel v napětí,což něco znamená :lol: až na ten bordel,kterej tam působí až moc rušivě je to OK.

Giof-dávej majzla na naladění kejtry,než zmáčneš spoušť-beglajt je rozjetej.Volba zvuku v sóle taky nebyla šťastná,ale jinak je z toho poznat,že už celkem víš kam sáhnout a orientuješ se.Není to blbý :wink:
EDIT-to patřilo Hrncovi :oops:

Giof-rytmus rytmus rytmus.Kulhá to fakt moooc.Jestli drtíš do Audacity,trošku je tam se synchronem problém,ale tohle je o parník.ale celkově tě musím pochválit,protože je jasný,že ses hodně snažil a to já cením nejvíc :wink:

Jime-když to vidím,běžel bych tam po rukou s kontrabasem na zádech :lol: pěkný no,jenom PAčko nestíhalo výkonově,viď?Ale pohladil jsi mně po duši kámo :wink: 8)
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

pavel68 píše:Giof-rytmus rytmus rytmus.Kulhá to fakt moooc.Jestli drtíš do Audacity,trošku je tam se synchronem problém,ale tohle je o parník.ale celkově tě musím pochválit,protože je jasný,že ses hodně snažil a to já cením nejvíc :wink:
Jak už jsem říkal.. Já udělal blbost.. já to dal první jen tu základní samotnou kytaru a až pak jsem tam dal ty bicí :oops: tak pak zvlášť s tím Audacity byl problém, když jsem si to ještě furt musel posunovat.. No ale už dost bylo o mně.. :) Zkusím nahrát něco nového aby to nebylo furt o tom samém.. :)
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Asanoth: Basicku i varhany jsem nahraval na klavesy (basu jsem nemel, jak rozumne sejmout - baskytaru, aby dobre znela nelze sejmout jen tak linkou - kdo zkousel, vi o cem mluvim a vykonny aparat v panelaku bohuzel nemam)
Pehve: Ta verze od Masyas je moc pekna ale original je od E.L.P. - From the beginning.

Tak vsem mnoho zdaru :) Ja mel vcera prvni zkousku s novym bigbitem - budu muset cvicit. :cry: :lol: :lol:
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Jimator
Bandzone: krbanda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimator »

Kuci dikes .. uz to nebudeme rozpitvavat. Jen Pavle, PAcko stihalo v pohode, jen sem pouzival krabicku Overdrive jako volume, dostalo to paradni stavu na sola. Na tomhle videu to zni divne, ale v realu paradne nakrapnutej zvuk. Cili zamer :-D
Fender Strat American Deluxe Maple
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Morley PBA2 Dual Bass Wah Pedal
Skipper
Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skipper »

Tak se pochlubim trošičku

Guns'n roses - Paradise city (first solo cover)
http://www.youtube.com/watch?v=qr-JObm3KK0&feature=user

Guns'n roses - Paradise city (first solo cover) - 2
Lepší ale více chybyček :?
http://www.youtube.com/watch?v=onFexZNZk0Q&feature=user
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Skippere-velkýho majzla na bendy,máš je všechny pod tónem a je to slyšet jako býk.Takže dotahovat-jinak šikovnej kluk :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Skipper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skipper »

pavel68 píše:Skippere-velkýho majzla na bendy,máš je všechny pod tónem a je to slyšet jako býk.Takže dotahovat-jinak šikovnej kluk :wink:
Díky, vim ty bendy to je teď pro mě kámen úrazu a to druhý video je kua na prd tam sem nějak zpanikařil :)

EDIT: Možná ještě zkusim Velvet revolver - Fall to pices (první solo), tam je jen jeden bend a ten mi celkem jde
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

Hehe.. tuhle behringerku mám doma taky :)
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Skipper píše:
pavel68 píše:Skippere-velkýho majzla na bendy,máš je všechny pod tónem a je to slyšet jako býk.Takže dotahovat-jinak šikovnej kluk :wink:
Díky, vim ty bendy to je teď pro mě kámen úrazu a to druhý video je kua na prd tam sem nějak zpanikařil :)

EDIT: Možná ještě zkusim Velvet revolver - Fall to pices (první solo), tam je jen jeden bend a ten mi celkem jde
Ne ne,to je špatně :!: soustřeď se na ty bendy a sfoukni to znovu-tudy vede cesta :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

já zase bendy spíše přetahoval... ale musí se do toho člověk zažrat a jet, ne hrát lehčí věci... já se taky odhodlal se pustit do toho "On an island", jak to dopadlo můžeš vidět v Jamu...

až na ty bendy to fakt nebylo špatné :-) zaměř se na to a pak zas pošli
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Skipper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skipper »

Sakra - vybyly se mi baterky u digitálu takže to bude chvíli trvat, ale stihnul sem aspoň velvety

Velvet Revolver - Fall to pieces (first solo cover)
Mám tam chybičku když du na druhej bend tak sem tam zmáčknul omylem 13.pražec místo 14. a možná mám zas trochu rozladěný oktávy tak du šroubovat
http://www.youtube.com/watch?v=5dxJwZwgoCQ

Zatim jdu trénovat bendy

EDIT: Naladil sem oktávy a už jdou ty bedny líp :wink:
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

Přes ten šum skoro nejde slyšet kytara
Skipper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skipper »

Giof píše:Přes ten šum skoro nejde slyšet kytara
Jestli myslíš moje tak sry měl sem moc velkej gain na tak malou hlasitost tak až budou baterky do digitálu nabytý tak sem hodim verzi skoro bez šumu a snad s dobrejma bendama - buď budou akorát a nebo budou moc velký :lol:
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

Skipper píše: Jestli myslíš moje tak sry měl sem moc velkej gain na tak malou hlasitost tak až budou baterky do digitálu nabitý tak sem hodim verzi skoro bez šumu a snad s dobrejma bendama - buď budou akorát a nebo budou moc velký :lol:
To jako když přidáš hlasitost, tak ti to tak nehučí? :D
Skipper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skipper »

Giof píše:
Skipper píše: Jestli myslíš moje tak sry měl sem moc velkej gain na tak malou hlasitost tak až budou baterky do digitálu nabitý tak sem hodim verzi skoro bez šumu a snad s dobrejma bendama - buď budou akorát a nebo budou moc velký :lol:
To jako když přidáš hlasitost, tak ti to tak nehučí? :D
Njo hučí ale ta kytara má pak i větší hlasitost a přeřve to hučení víc a navíc sem byl blbě natočenej
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“