Zhodnoťte naše nahrávky - kytara
Pravidla fóra
Re: Zhodnoťte naše nahrávky - kytara
Když jsem byl mladej a hrály tam kytary,byl to prostě bigbít,dnes aby se v tom čert vyznal,jinak pěkný song 
Parker Fly Select Artist 3TB USA ,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,
Himself: Jak jako nebude zajímat? Jaká to ignorace. Ty v tom dokonce žiješ.
Nedá se upřít, že v ČR je to zásadní hudba. Však nás to všechny reprezentovalo na Eurovizi. Podobně jako nás všechny reprezentujou hokejisti nebo prezident. Největší česká kapela plnící stadiony. Samozřejmě i jiné státy mají své agro. Ale naše je naše. Buďme na něj hrdí. Však kdo má u nás nejvíc revivalů? Agro vítězí. Taková je realita. 
| Cruel YT | Cruel sptf
Bože co jsem se to dozvěděl?
V čem žiju? Jaká kapela plní stadiony? Šmarjá!
Kabát. Mě se líběj.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
-
qwertxx
.
Naposledy upravil(a) qwertxx dne 7.03.2020 22:03, celkem upraveno 1 x.
Taky to sem pustím na drbačku
, jeden cover co hraju s kapelou. Hele jak jinak, než stále točený na Pouliny a Torstovo Ir.
)))
Jackson Soloist MIJ SL-3 / Caparison TAT Special FM
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
Pěkný! Zvukem i obrazem. Klasická tancovačka ! Připomínka mládí ! Hodně solidní zpěvák.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
- LUBOSH
- Bandzone: https://bandzone.cz/obliviumregnum
qwertxx: při poslechu tvé nahrávky mě to šouplo o pěkných pár let zpátky. Když jsem poslouchal Sodom atp. Díky.
Jinak ra basa nebasa je o dost lepší než v předešlé věci.
Kytara - Hlavy: Peavey Ultra 60, Engl Steve Morse, Box: Peavey 5150, Kytary: Jackoson Fusion a DKMG, krabice: MOSKY Silver Horse, Daccapo, Maxon OD 808X; zvukovky: Tascam series 8P Dyna,Series 208i, AXE I/O, monitory: M-Audio 3-8, Tannoy REVEAL 502, sluchadla: DT-770Pro 80 Ohm, krofony: JZ, MXL, Audix, e906...; DAW: Cubase Pro 14; plug-iny: IK-multimedia, waves.....
-
qwertxx
.
- bazdesh
- last.fm: bazdesh
- Bandzone: bazdesh
- Kontaktovat uživatele:
https://soundcloud.com/bazdesh_3/etranges
vcerejsi/dnesni kompozice ve tri rano
qwertxx: prihul jeste basu, je tam podle me ve spodcich dost mista; nebo tam prihodit nejaky syntak treba? jinak je to v pohode, ale mohlo by se to tim hezky "dokulatit" - ja jsem ted na ty tezky spodky trochu ujetej - viz ten link, je tam strasne nahulena basa (big muff do krysy
) a jeste k tomu jakoze "moog" dost zkresleny
vcerejsi/dnesni kompozice ve tri rano
qwertxx: prihul jeste basu, je tam podle me ve spodcich dost mista; nebo tam prihodit nejaky syntak treba? jinak je to v pohode, ale mohlo by se to tim hezky "dokulatit" - ja jsem ted na ty tezky spodky trochu ujetej - viz ten link, je tam strasne nahulena basa (big muff do krysy
-
qwertxx
.
- bazdesh
- last.fm: bazdesh
- Bandzone: bazdesh
- Kontaktovat uživatele:
jo, tohle mi osobne zni o dost lip, je to takovy celejsi(?)
a diky - ja s tebou vlastne nemuzu nesouhlasit
tyhle veci si pisu tak "sam pro sebe", vzdycky zalozeny na nejakym motivu a pak jen improvizace a nahravani, a moje hlava melancholicka to asi jinak neumi - nebo - tyhle solo veci jinak neumi 
a diky - ja s tebou vlastne nemuzu nesouhlasit
-
qwertxx
.
Naposledy upravil(a) qwertxx dne 7.03.2020 22:02, celkem upraveno 1 x.
-
antoninstrnad
- Bandzone: https://bandzone.cz/antoninstrnad
- Kontaktovat uživatele:
Čas
Ahoj, přidávám taky jednu svoji kytarovku
https://youtu.be/lsqW8BlYVxs
https://youtu.be/lsqW8BlYVxs
Když ještě dávali v noci na Nově soft erotické filmy, tak pod příslušnými scénami zněl podobný podklad. Věř mi, byl jsem pozorný divák!
Je dobře, že ani ve studiu neodkládáš kapuci ! Zářivky jsou svině !!
Skladbu Time už myslím kdysi nějaká skupina vydala. Vymyslel bych originálnější název.
A teď trochu vážně - i když to samozřejmě není žádná revoluce, poslouchalo se mi to velice pěkně! O zvukové stránce nemá smysl psát, přijde mi 100%. Ohledně hraní - líbí se mi to volné plutí, žádná křeč, nemachruješ s žádnejma pidlikavejma laufama, cením. A v rámci té volnosti dokážeš vymyslet a nahrát i gradující pasáž, není to nuda. Takže vlastně pochva pochvala !
Je dobře, že ani ve studiu neodkládáš kapuci ! Zářivky jsou svině !!
Skladbu Time už myslím kdysi nějaká skupina vydala. Vymyslel bych originálnější název.
A teď trochu vážně - i když to samozřejmě není žádná revoluce, poslouchalo se mi to velice pěkně! O zvukové stránce nemá smysl psát, přijde mi 100%. Ohledně hraní - líbí se mi to volné plutí, žádná křeč, nemachruješ s žádnejma pidlikavejma laufama, cením. A v rámci té volnosti dokážeš vymyslet a nahrát i gradující pasáž, není to nuda. Takže vlastně pochva pochvala !
-
qwertxx
.
Ten levej malíček je fascinující !! Co to s ním mačkáš ??? (2:20)
-
qwertxx
.
jasně, powerchord. mě přišlo, že tam s malíčkem ještě něco přidáváš, asi optickej klam.
Jako vypada ten malicek zvlastne. Ale to je asi tim, ze to porovnavam se svym - strachy skrceny mimo hmatnik, abych s nim nahodou nezmackl jediny prazec