Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele
Re: Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele
Tak aspoň opravte názvy těch dvou témat. Tendenční "Králové popu" a "legenda..." nejsou oficiální názvy kapel. Nevím, proč by tato témata měla vybočovat z řad ostatních v této sekci.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
No, v té sekci jsme názvy témat nikdy nijak neřešili a nechávali je na uživatelích, ale budiž...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Hegrik
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych podat stížnost na uživatele soap1973 z důvodu opakovanýho porušení pravidel fóra a vyloženě trollení ve všech možných i nemožných tématech.
Pokud Nero nemáš zcela chorý mozek tak je ti určitě jasné koho reinkarnace tento uživatel je a že je tu na to dost důkazů které tu už někdo napsal předtím. Tudíž bych prosil o prošetření a případně o trvalý ban. Dle mě není žádná jiná cesta.
P.S. Pokud to tak nebude tak se obávám že se z úžasnýho hudebního fóra stane akorát tak s****a jako diskuze na novinky.cz a podobně. Upřímně mě zaráží že lidi co tu dělají takovejhle bugr tu zůstávají dál a nováčci co nevědomky založí duplicitní téma dostávají ihned sodu.
Pokud Nero nemáš zcela chorý mozek tak je ti určitě jasné koho reinkarnace tento uživatel je a že je tu na to dost důkazů které tu už někdo napsal předtím. Tudíž bych prosil o prošetření a případně o trvalý ban. Dle mě není žádná jiná cesta.
P.S. Pokud to tak nebude tak se obávám že se z úžasnýho hudebního fóra stane akorát tak s****a jako diskuze na novinky.cz a podobně. Upřímně mě zaráží že lidi co tu dělají takovejhle bugr tu zůstávají dál a nováčci co nevědomky založí duplicitní téma dostávají ihned sodu.
- Hegrik
- Kontaktovat uživatele:
Mohu tě požádat aby ses v rámci pravidel fóra držel tématu které je v daném vláknu a nerozšiřoval tu offtopic? Lidi jako ty tu z toho dělají špínu.
Najdi si na tvůj dotaz správné téma i když pochybuji že ho najdeš protože tohle je hudební fórum a ne forum o definicích pojmů
Najdi si na tvůj dotaz správné téma i když pochybuji že ho najdeš protože tohle je hudební fórum a ne forum o definicích pojmů
Hned jeho první koment mi přišel docela podezřelej 
Sedí IP adresa mezi soapem1973 a I love scooterem ?
Hegrik: souhlasim s tebou
Sedí IP adresa mezi soapem1973 a I love scooterem ?
Hegrik: souhlasim s tebou
GIBSON SG Special Faded MH 2016 T Satin Cherry
Epiphone SG G-400 PRO Cherry + Gibson 498T
Marshall DSL 5C
Fender Frontman 212r + Boss DS-1
trsátka BRAIN 0,88mm, Marshall MS-4ZW, struny Special Alloy Humbucker SA11, rozebranej Epiphone Les Paul Special II VS
Jsem vášnivý Doomař a milovník jitrnic
Marshall DSL 5C
trsátka BRAIN 0,88mm, Marshall MS-4ZW, struny Special Alloy Humbucker SA11, rozebranej Epiphone Les Paul Special II VS
Já myslím, že se v tom moc rýpete. Jako všude, i tady funguje jistá forma byrokracie (nemyšleno ve zlém), která je prostě časově náročná a pomalá.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
- Nero
- Rádce
Nebere to nijak špatně, ale mám dojem, že většina z vás si neuvědomuje, jak (technicky) funguje fórum tohoto typu a jak zacházet s trolly. Opakuju to po několikáté - mě ani mody jistě nebaví se podobnými věcmi zabývat a tím spíš, když to končí u toho, že uživatelé útočí na nás. S mody nám je jasné, co se děje (i když se IP neshodují, jestli to tedy někoho zajímá), ale nemůžeme ohýbat "fyziku" internetu.
1) Fórum má jisté možnosti, jak vykazovat uživatele - deaktivovat účet, zabanovat e-mail, zabanovat nick a zabanovat IP. Každýmu, kdo je na internetu déle než od rána, je jasné, že všechny tyto body lze obejít.
2) Tvrdším řešením je kontrolovat všechny nově registrované uživatele před aktivací účtu ručně. To jsem dělal od doby, kdy byl zabanován účet I love scooter. Problém je, že při registraci většina lidí uvede nick, mail a já navíc vidím IP. Z toho nelze 100% odfiltrovat nežádoucí lidi. Mám dojem, že několikrát se mi to podařilo, 2x asi ne, protože zkrátka nelze na čem odůvodnit, že daný uživatel je zrovna problematický. Zavřít fórum novým uživatelům zcela pochopitelně nejde.
Je třeba se zamyslet nad tím, co a proč zde podobní problematičtí uživatelé dělají. Jejich motivy možná nechápu, ale všem musí být přece jasné, že tu jsou jen kvůli tomu, aby vyvolávali negativní reakce a štvali okolí. Proti tomu je jediná obrana - ignorovat je. Když na ně nebudete reagovat, nebudou se tu čím mít bavit, přestane jim to dělat radost a snad sami odejdou.
Tady není problém v jakékoli byrokracii, což jste mohli vidět nějakou dobu zpět, kdy jedna z reinkarnací byla zabanována ihned bez toho, abych to řešil s mody, ale v účinnosti jakéhokoli dostupného řešení. Možná mám "zcela chorý mozek", a proto mě žádné účinné řešení nenapadá. Takže pokud ho má kdokoli z vás, sem s ním. Já i modi ho oceníme.
V tomhle okamžiku tu ztrácíme všichni čas, pokud na trolly reagujeme.
1) Fórum má jisté možnosti, jak vykazovat uživatele - deaktivovat účet, zabanovat e-mail, zabanovat nick a zabanovat IP. Každýmu, kdo je na internetu déle než od rána, je jasné, že všechny tyto body lze obejít.
2) Tvrdším řešením je kontrolovat všechny nově registrované uživatele před aktivací účtu ručně. To jsem dělal od doby, kdy byl zabanován účet I love scooter. Problém je, že při registraci většina lidí uvede nick, mail a já navíc vidím IP. Z toho nelze 100% odfiltrovat nežádoucí lidi. Mám dojem, že několikrát se mi to podařilo, 2x asi ne, protože zkrátka nelze na čem odůvodnit, že daný uživatel je zrovna problematický. Zavřít fórum novým uživatelům zcela pochopitelně nejde.
Je třeba se zamyslet nad tím, co a proč zde podobní problematičtí uživatelé dělají. Jejich motivy možná nechápu, ale všem musí být přece jasné, že tu jsou jen kvůli tomu, aby vyvolávali negativní reakce a štvali okolí. Proti tomu je jediná obrana - ignorovat je. Když na ně nebudete reagovat, nebudou se tu čím mít bavit, přestane jim to dělat radost a snad sami odejdou.
Tady není problém v jakékoli byrokracii, což jste mohli vidět nějakou dobu zpět, kdy jedna z reinkarnací byla zabanována ihned bez toho, abych to řešil s mody, ale v účinnosti jakéhokoli dostupného řešení. Možná mám "zcela chorý mozek", a proto mě žádné účinné řešení nenapadá. Takže pokud ho má kdokoli z vás, sem s ním. Já i modi ho oceníme.
V tomhle okamžiku tu ztrácíme všichni čas, pokud na trolly reagujeme.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Hegrik
- Kontaktovat uživatele:
S tím chorým mozkem jsem to nemyslel zle Nero, každopádně díky za odpověď. Chtěl jsem alespon vědět že se na něčem pracuje a řeší nebo řešilo se to. 
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
To si nemyslím, lidé se zcela chorým mozkem se vyjadřují a baví jinak...Nero píše:Možná mám "zcela chorý mozek", ...
teď se krásně ukázalo že soap1973 je uživatel I love scooter - když se kouknete do sekce skupiny a hudebníci, tak uvidíte nový thread s názvem Ozzy O-zone, pravy gurman !!! výraz Ozzy O-zone použil uživatel I love scooter, když mi napsal SZ a má to i ve svém popisku... navíc zde opět zmiňuje, u scootera celkem oblíbeného netopýra... jsou to už dostatečně přesvědčivé důkazy ?
Marshall DSL 5C
Marshall DSL 5C
Přečti si prosím příspěvek administrátora o pět postů výš.
Tak ještě jednou...DenisEr píše:teď se krásně ukázalo že soap1973 je uživatel I love scooter - když se kouknete do sekce skupiny a hudebníci, tak uvidíte nový thread s názvem Ozzy O-zone, pravy gurman !!! výraz Ozzy O-zone použil uživatel I love scooter, když mi napsal SZ a má to i ve svém popisku... navíc zde opět zmiňuje, u scootera celkem oblíbeného netopýra... jsou to už dostatečně přesvědčivé důkazy ?
O tom co jsi právě napsal tu snad nikdo nepochybuje. Ban je možný všemi způsoby, co napsal Nero výše, ale to jde obejít, proto tu jistý uživatel stále je. Snažíme se najít řešení, ale zatím nás nic nenapadá. Pokud o nějakém účiném víš, tak sem s ním. Více k tomu jen můžu znovu říct- NEKRMTE TROLLY. Přestane ho to bavit a odejde. Vím, že to je otrava, protože jen špiní fórum, ale tím, že se s ním budete dohadovat ho rozhodně nevyčistíte a jen nám přiděláte další práci, protože kromě vymýšlení nějakého řešení budeme muset stále zamykat nebo mazat vlákna.
Pokud mohu vyjádřit náladu, tak nás to se*e stejně tak jako vás...
EDIT: Milan byl rychlejší, nevšiml jsem si.
já to četl a rozumim vám... ale o tohle mi nešlo, spíš o to, že to ještě pro některé nebyl 100% důkaz, že to je ten samý uživatel... tímhle to akorát potvrdil, o tohle mi šlo
Marshall DSL 5C
Marshall DSL 5C
- Nero
- Rádce
Ten příspěvek nic nemění, protože všem v moderátorském sboru bylo vše jasné dávno před tím. Skutečnost se má, jak se má.
PetrPeter 1975 - 2008
No vidíte, a to se tu chroustjazz cítí jako v kriminále a uráží Nera - hrani-na-kytaru-tabulatury/alernative-r ... ml#p656998
To zase třeba vadí mně (když už jsme ve vlákně o stížnostech nejen na uživatele).
Nechápu motiv takového člověka. Co mu brání dobrovolně z toho kriminálu odejít? Že by touha urážet, vířit vodu, věčně negativně kritizovat?
To zase třeba vadí mně (když už jsme ve vlákně o stížnostech nejen na uživatele).
Nechápu motiv takového člověka. Co mu brání dobrovolně z toho kriminálu odejít? Že by touha urážet, vířit vodu, věčně negativně kritizovat?
- jeleniste
Podle mě je tohle důsledek snahy to řešit po zlym, represivně. Po zlym to prostě řešit nejde bez toho, aby omezení nepocítili všichni. Například tim, že nový témata nesmí zakládat uplně novej uživatel atp. Posledně se to, podle mýho, naprosto zbytečně vyhrotilo a tohle je výsledek. Když trola admin zabanuje, udělá si trol novýho uživáka. Admina to prudí, trol z toho má švandu. Takže je asi zjevný, kdo tahá za delší konec. Navíc podotýkam, že zmíněnej (a jeho předchozí inkarnace) neporušovaly nějak extra pravidla (když nepočítam duplicitní nicky zabanovanejch userů, což je ale už důsledek, podle mýho, nepřiměřenejch sankcí), čimž myslim, že nebyly ani nějak explicitně vulgární, ani obsahově v rozporu s platnejma záonama atp. Jasně, jsou to provokace. No a co proboha. To jste takový uplakánci, že se pohroutíte, když někdo zesměšňuje vaše vzory? To mi hlava nebere. Tak jako snad pokud vim, že je něco dobrý, tak nebudu hysterčit, když to nějakej anonymní nazdárek na netu bude srovnávat s německou diskoškou...
Nejsem blbý, jen se hloupě ptám.
Ale tak sakra chceme tu fórum na úrovni ne?
Admini se jenom vymlouvají. Prostě zabanovat a hotovo. Jestli se založí jako někdo jiný, rozjede téma, tak znovu zabanovat. Jeho to přestane bavit. Kdo tady má číst h***a typu ozone je nejlepší a že má IQ 70.
Admini se jenom vymlouvají. Prostě zabanovat a hotovo. Jestli se založí jako někdo jiný, rozjede téma, tak znovu zabanovat. Jeho to přestane bavit. Kdo tady má číst h***a typu ozone je nejlepší a že má IQ 70.
- Nero
- Rádce
Admin je tu jen jeden, respektive dva, to bys po letech na fóru mohl vědět.
Poznámku o vymlouvání se nechám stranou, protože vím, že nemůžeš vědět, kolik času tu já nebo modi trávíme.
Zkus zapřemýšlet nad tím, jestli je lepší bojovat každý den s nově založeným účtem, zejména když tu prostě nikdo nemůže být 24/7, nebo radši jednoho trola ignorovat, aby ho to přestalo bavit. To, že se trolové nemají krmit, je přece základním pravidlem netikety...
Každopádně bych rád připomněl funkci Nepřátelé, která komukoli vyfiltruje příspěvky od člověka, který mu vadí, a nezobrazí je.
oznameni/funkce-pratele-a-nepratele-t23498.html
Poznámku o vymlouvání se nechám stranou, protože vím, že nemůžeš vědět, kolik času tu já nebo modi trávíme.
Zkus zapřemýšlet nad tím, jestli je lepší bojovat každý den s nově založeným účtem, zejména když tu prostě nikdo nemůže být 24/7, nebo radši jednoho trola ignorovat, aby ho to přestalo bavit. To, že se trolové nemají krmit, je přece základním pravidlem netikety...
Každopádně bych rád připomněl funkci Nepřátelé, která komukoli vyfiltruje příspěvky od člověka, který mu vadí, a nezobrazí je.
oznameni/funkce-pratele-a-nepratele-t23498.html
PetrPeter 1975 - 2008
- Hegrik
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, hnedka natvrdo zabanovat nebo mazat všechny příspěvky. A všechny další inkarnace taky to stejný.speed8 píše:Ale tak sakra chceme tu fórum na úrovni ne?
- jeleniste
Já přemejšlim, jestli si četl, co psal Nero.Hegrik píše:Přesně tak, hnedka natvrdo zabanovat nebo mazat všechny příspěvky. A všechny další inkarnace taky to stejný.speed8 píše:Ale tak sakra chceme tu fórum na úrovni ne?
Jak jako chceš někoho definitivně zabanovat. To by si ho musel zastřelit.
Smažeš účet, udělá si novej
Trol se tim baví (nebo je šáhlej, to je koneckonců jedno), pro admina to je vopruz, kterej dělá na úkor jinejch věcí. Takže si to shrnem: Ty bys chtěl zásah, kterej přinese do budoucna jen potíže, protože nesneseš, aby někdo měl kecy a prošlo mu to.
Když ti skutr vadí, dej si ho do nepřátel a máš klid.
Nejsem blbý, jen se hloupě ptám.