Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele
No, a tak si srovnejme, co píše jeleniste a co píšete vy dva. Těžko říct, co z toho má větší pravdu.
Tvrdým přístupem jsme začali, zabanovali řadu uživatelů i IP, a ničemu to nepomohlo, evidentně ho to bavit nepřestalo. Neřeším SZ a maily, který mi ještě od něj chodily. Jediné, co tenhle přístup udělal, že z trola vytvořil spammera, co rozhazoval bordel úplně všude (ani nemůžete vědět, kolik toho modi museli uklidit).
Po téhle zkušenosti si nemyslím, že by to v tomto případě bylo nejvhodnější řešení, a proto jsem s mody nastavil jiný přístup. A věřte, že to neřešíme jenom tu v naší sekci, ale i po telefonech. To jen, abyste si nemysleli, že se flákáme a je nám to jedno.
EDIT:
jeleniste, díky za pochopení...
Tvrdým přístupem jsme začali, zabanovali řadu uživatelů i IP, a ničemu to nepomohlo, evidentně ho to bavit nepřestalo. Neřeším SZ a maily, který mi ještě od něj chodily. Jediné, co tenhle přístup udělal, že z trola vytvořil spammera, co rozhazoval bordel úplně všude (ani nemůžete vědět, kolik toho modi museli uklidit).
Po téhle zkušenosti si nemyslím, že by to v tomto případě bylo nejvhodnější řešení, a proto jsem s mody nastavil jiný přístup. A věřte, že to neřešíme jenom tu v naší sekci, ale i po telefonech. To jen, abyste si nemysleli, že se flákáme a je nám to jedno.
EDIT:
jeleniste, díky za pochopení...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
Je tohle téma viditelné pro nepřihlášené uživatele? Třeba, když ho zabanujete, si to tu přečte, potěší se z toho, kolik lidí na*ral a to je motivace trollit dál...Pokud tak již není učiněno, navrhuju tohle téma znepřístupnit nepřihlášeným.
- Nero
- Rádce
Viditelnost lze nastavovat na sekce, nikoli thready. A u téhle sekce je žádoucí, aby vidět byla.
Znovu jsme u toho, že místo technických řešení by bohatě stačilo, kdyby se na něj uživatelé vykašlali a nereagovali. Nicméně i tak si nemyslím, že skutečnost, že by si nemohl přečíst pár postů v tomto threadu, by cokoli měnila. O tom, že kdokoli ostatní štve, svědčí sám ban o sobě, který vznikne na základě událostí někde jinde než tu.
Znovu jsme u toho, že místo technických řešení by bohatě stačilo, kdyby se na něj uživatelé vykašlali a nereagovali. Nicméně i tak si nemyslím, že skutečnost, že by si nemohl přečíst pár postů v tomto threadu, by cokoli měnila. O tom, že kdokoli ostatní štve, svědčí sám ban o sobě, který vznikne na základě událostí někde jinde než tu.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- jeleniste
Nesouhlasim s utnutim tématu o kytarách gilmour. Ve chvíli, kdy se začaly objevovat informace, že jsou vadný bylo téma ustřižený, poslední slovo dostal dovozce. Nepřijde mi to takhle v pořádku.
Nejsem blbý, jen se hloupě ptám.
- Nero
- Rádce
Tady poprosím o vyjádření zasahující mody, tedy Milana a Hendreka. Já jsem přišel až k hotové věci.
(Odstraněné příspěvky jsou v Popelnici, takže s nimi lze ještě pracovat.)
(Odstraněné příspěvky jsou v Popelnici, takže s nimi lze ještě pracovat.)
PetrPeter 1975 - 2008
Podle mě to tam Hendrek vyhodnotil správně, protože to začalo přerůstat v osobní spor a napadání. Proto jsem (v souladu s jeho varováním) přesunul příspěvky, které se dotýkaly toho sporu, do popelnice.
Ostatně postupujeme tak i v jiných případech. V poslední době si vzpomínám na smazání celé diskuze o (tuším) panu Procházkovi.
Ostatně postupujeme tak i v jiných případech. V poslední době si vzpomínám na smazání celé diskuze o (tuším) panu Procházkovi.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak. Na základě zkušeností s tématem, kde se hádal nespokojený zákazník s kytarářem prostřednictvím hudebního fóra jsem to tipnul hned v začátku. Obě strany se vyjádřily a nestranný uživatel si může obraz vytvořit dle svého uvážení. Kdo chce hovořit o kytarách Gilmour, může v tématu klidně dál pokračovat, ale rozdmýchávání flame nebude tolerováno. Howgh.
A s tím máš problém? Poslední slovo jsi měl dostat ty (jako nezúčastněný)?jeleniste píše:poslední slovo dostal dovozce.
Je to debata o kytarách Gilmour, ne o stížnostech na konkrétního prodejce, kytaráře, dovozce. Podle mě tam nemají co dělat ani ty dva příspěvky, které jsme tam ponechali.
Pokud někdo touží po sporu, baví se roztržkou, tak ať si pustí VIP zprávy nebo si koupí Blesk.
Tohle fórum je o něčem jiném.
- jeleniste
No, nicméně informace o vyboulenejch deskách zmizela (a to tam byly fotky, ani prodejce jí nevyvrátil). A nespokojenej zákazník nedostal možnost se obhájit, potý, co z něj prodejce udělal debila.
No, je jedno, kdo bude mít poslední slovo, pokud to poslední slovo nebude útok. Já nechtěl mít poslední slovo, já jsem očekával reakci.MilanT píše:A s tím máš problém? Poslední slovo jsi měl dostat ty (jako nezúčastněný)?jeleniste píše:poslední slovo dostal dovozce.
Je to debata o kytarách Gilmour, ne o stížnostech na konkrétního prodejce, kytaráře, dovozce. Podle mě tam nemají co dělat ani ty dva příspěvky, které jsme tam ponechali.
Pokud někdo touží po sporu, baví se roztržkou, tak ať si pustí VIP zprávy nebo si koupí Blesk.
Tohle fórum je o něčem jiném.
Žádné fotky jsem neodstraňoval. Odstranil jsem jen dva příspěvky.
V jednom se lubinator omlouvá za vyvolaný spor. Ve druhém příspěvku se jeleniste obořil do prodejce.
Pokud administrátor rozhodne, aby se oba odstraněné příspěvky zveřejnily, tak samozřejmě souhlasím. Sám od sebe to ale neudělám.
Tak to si s dovozcem řeš přes SZ.
To je vše, co k tomu mám.
V jednom se lubinator omlouvá za vyvolaný spor. Ve druhém příspěvku se jeleniste obořil do prodejce.
Pokud administrátor rozhodne, aby se oba odstraněné příspěvky zveřejnily, tak samozřejmě souhlasím. Sám od sebe to ale neudělám.
Tím, že se vložíš do sporu, který se tě netýká? Takže máš zájem tady vyvolávat flame, provokovat?jeleniste píše: Já nechtěl mít poslední slovo, já jsem očekával reakci.
Tak to si s dovozcem řeš přes SZ.
To je vše, co k tomu mám.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jeleniště, pokud nejsi úplně slepý (to neber jako urážku, spíš rýpnutí v přátelském tónu), tak pod příspěvky, kde byly fotky a informace o vybouleninách vidíš, že je smazal sám Chlodovik. Za tento přečin proti pravidlům (úprava významu příspěvku poté, co na něj již bylo reagováno) jsem mu udělil karanténu a je teď řada na něm, aby vysvětlil svůj nelogický postup a obhájil jej.
Nechápu, proč zmizelé fotky dáváš za vinu moderátorům.
PS: Nevšiml jsem si, že by prodejce udělal z kupujícího debila, jak píšeš. Naopak se vyjádřil IMHO slušně a taktně.
PPS: Je třeba se nad osobní spor povznést, což obě zúčastněné strany udělaly, proč s tím máš problém ty?
Nechápu, proč zmizelé fotky dáváš za vinu moderátorům.
PS: Nevšiml jsem si, že by prodejce udělal z kupujícího debila, jak píšeš. Naopak se vyjádřil IMHO slušně a taktně.
PPS: Je třeba se nad osobní spor povznést, což obě zúčastněné strany udělaly, proč s tím máš problém ty?
- jeleniste
No, protože jsem se nedozvěděl, jestli maj gilmoury problém s vyboulováním přední desky.Hendrek píše: PPS: Je třeba se nad osobní spor povznést, což obě zúčastněné strany udělaly, proč s tím máš problém ty?
Já vim, že ty fotky smazal chlodovik, ale všichni víme, že tam byly.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak se ptej jeho, proč to smazal.
- jeleniste
No, já bych se rád dobral, toho, jestli je to problém jednoho konkrétního kusu, neby jsou ty kytary obecně vadný.
Tady to určitě nevyřešíš
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Sent from my iPad using Tapatalk HD
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Drazí uživatelé, množí se nám tu opět útoky trollů (řekl bych ale, že je to jeden a tentýž pod různými jmény).
Prosím, nereagujte na něj a nenechte se vyprovokovat. Jeho příspěvky můžete nahlásit, abyste nám usnadnili jeho eliminaci.
Na odstranění závady se intenzivně pracuje. Děkuji všem za spolupráci, konec hlášení.
Prosím, nereagujte na něj a nenechte se vyprovokovat. Jeho příspěvky můžete nahlásit, abyste nám usnadnili jeho eliminaci.
Na odstranění závady se intenzivně pracuje. Děkuji všem za spolupráci, konec hlášení.
Re: Výběr zařízení pro malé domácí studio
OT: Tak já nemám úplně obecný dotaz, odpověďi budou čistě jen pro mně, tak proč ne samostatné vlákno? Co to je za logiku?Hendrek píše:Půl hodiny pročítám existující duplicitní thready, abych vybral ten nejvhodnější ke sloučení. Za tu dobu jsem mohl ten čas vesele proprokrastinovat jiným způsobem. Jestli by ono nebylo výchovnější ti to Čavli zamknout, abys pochopil, že moderátoři tu nejsou od toho, aby za uživatele dělali to, co by měli zvládat sami.
Tož tak. Ještě že už je pátek.
PS: jinak samozřejmě přeji mnoho úspěchů s domácím studiem.
Navíc si myslím, že "sesejpání" všeho do jednoho vlákna není nijak ku prospěchu věci. Je to spíš kontraproduktivní pokus o "přehlednost". A to nemluvím o tom, že tady funguje blbě hledání, a bez Googlu toho někdy moc nenajdeš.
Obecné dotazy do jednoho sběrného vlákna patří, ale individuální konkrétní dotazy ho zanášejí. Potom se prokousávat při hledání tématem co má desítky i stovky stránek je velmi nepřehledné, a v podstatě to musím pročíst celé - nejde to nijak dál třídit či filtrovat. Navíc je to několik paralelních témat, uspořádaných systémem "zip s vylámanými zuby", narozdíl od samostatného vlákna, kde je vše k jednomu tématu pohromadě - ostatně na to ty vlákna jsou.
Podle mně je lepší si vyfitrovat třeba 50 (100, 200 ...) samostatných vláken (pokud mají vhodné názvy), a ty které mi zajímají si pootevírám v nových panelech. Některé po přečtení prvního příspěvku zavřu, a dál mi to nezdržuje, a co mi nezajímá vůbec neotevřu. Je to přehledné a systémové.
A naposled si dovolím - první co mi tady na fóru zaskočilo, je tenhle "systém - nesystém" co je tady zaveden. Moderátoři potom velmi agresivně vyskakují na spousta nových příspěvků (nemluvím teď o sobě), a mermomocí se ho snaží k něčemu nacpat (mám dojem, že za každou cenu). Navíc jízlivost a ironie, kterou často používají (hlavně Milan), by na jiných fórech byla minimálně na napomenutí, natož aby to byl standardní moderátorský přístup.
Já se samozřejmě přizpůsobím, ale tohle je nejnepřehlednější konference ze všech co používám. Celkem by mi zajímalo co si myslí ostatní - né moderátoři, ty už mají vnímání posunuté, a jdou tvrdě za svým ...
P.S. Chtěl jsem založit nové vlákno - ale je to několik věcí dohromady, včetně vazby na konkrétní post - muselo by se nadrobit do více vláken - tak to ponechávám tady.
Smažte, přesuňte, lockněte - dle zvážení ... jak je libo.
EDIT pavlii: Můžeme to prodiskutovat zde, s původním tématem to nijak nesouvisí.
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Přesunuto k řešení z původního tématu:
studio-a-recording/vyber-zarizeni-pro-m ... ml#p662862
Připadá ti má reakce jízlivá a agrasivní?
studio-a-recording/vyber-zarizeni-pro-m ... ml#p662871
Nebo naopak veselá čtverácky laškovní?
Příště zvolím jinou sadu smajlíků. Hlavně klid čavli
.
Nemyslím si, že by sloučení s jedním velmi podobným tématem bylo na škodu. Může to do budoucna pomoct mnohým se stejným problémem. Mi osobně vyhovuje spíš tento způsob (jedno téma), než otvírání několika podobných témat. Mohl jsem to nechat sólo (asi pět minut jsem o tom i přemýšlel), ale nenechal (má obsedantně kompulzivní porucha mít ve všem pořádek a přehled zvítězila). Jednou jsem se rozhodl a pokud tento můj zákrok bude shledán vyšší autoritou jako nevhodný, klidně jej zpětně odčiním.
...a nyní místo pro smajlík:
studio-a-recording/vyber-zarizeni-pro-m ... ml#p662862
Připadá ti má reakce jízlivá a agrasivní?
studio-a-recording/vyber-zarizeni-pro-m ... ml#p662871
Nebo naopak veselá čtverácky laškovní?
Příště zvolím jinou sadu smajlíků. Hlavně klid čavli
Nemyslím si, že by sloučení s jedním velmi podobným tématem bylo na škodu. Může to do budoucna pomoct mnohým se stejným problémem. Mi osobně vyhovuje spíš tento způsob (jedno téma), než otvírání několika podobných témat. Mohl jsem to nechat sólo (asi pět minut jsem o tom i přemýšlel), ale nenechal (má obsedantně kompulzivní porucha mít ve všem pořádek a přehled zvítězila). Jednou jsem se rozhodl a pokud tento můj zákrok bude shledán vyšší autoritou jako nevhodný, klidně jej zpětně odčiním.
...a nyní místo pro smajlík:
"Vlákno" neboli "Nové téma" dle terminologie fóra, je poslední úroveń, kde už nejde dál nic separovat, pouze řadit, a to podle několika málo kritérií.Hendrek píše: Nemyslím si, že by sloučení s jedním velmi podobným tématem bylo na škodu. Může to do budoucna pomoct mnohým se stejným problémem. Mi osobně zase vyhovuje spíš tento způsob (jedno téma), než otvírání několika podobných témat.
Takže bych byl se spojováním opatrný, je to totiž definitivní.
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
- Nero
- Rádce
Definitivní není.
Nikdy nebude možné nastavit parametry moderování tak, aby vyhovovaly všem. Podle někoho se zasahuje moc, podle někoho málo, podle jednoho jsou moderátoři moc měkcí, podle druhého moc tvrdí. Všem se zavděčit nelze.
Pokud jde o hledání a jeho kvalitu, to je prostě dáno možnostmi fór na bázi phpBB. S tím se moc vymyslet nedá. Nicméně pokud se člověk naučí pracovat s pokročilým hledáním, jde o poměrně účinný nástroj. Což dokazuje každý moderátor, když je schopný najít X let staré thready na stejné téma, a to docela rychle.
Nikdy nebude možné nastavit parametry moderování tak, aby vyhovovaly všem. Podle někoho se zasahuje moc, podle někoho málo, podle jednoho jsou moderátoři moc měkcí, podle druhého moc tvrdí. Všem se zavděčit nelze.
Pokud jde o hledání a jeho kvalitu, to je prostě dáno možnostmi fór na bázi phpBB. S tím se moc vymyslet nedá. Nicméně pokud se člověk naučí pracovat s pokročilým hledáním, jde o poměrně účinný nástroj. Což dokazuje každý moderátor, když je schopný najít X let staré thready na stejné téma, a to docela rychle.
PetrPeter 1975 - 2008