Vaše sny

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: Vaše sny

Příspěvek od Kinx »

vox virage doublecut ash blonde
Obrázek

zahral jsem si na ni na muzice a zamiloval jsem se :) ale ta cena (70k u ceskeho distributora)...
v primym porovnani s PRS nemela tak sirokej a "velkej" zvuk ale i tak hrala uzasne, proste stejnej level :) navic byla lehoucka a hrozne dobre se mi na ni hralo. docela by me zajimalo kde ji vyrabi, zatim jsem po tom moc nepatral
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Kinx píše:vox virage doublecut ash blonde
Obrázek

zahral jsem si na ni na muzice a zamiloval jsem se :) ale ta cena (70k u ceskeho distributora)...
v primym porovnani s PRS nemela tak sirokej a "velkej" zvuk ale i tak hrala uzasne, proste stejnej level :) navic byla lehoucka a hrozne dobre se mi na ni hralo. docela by me zajimalo kde ji vyrabi, zatim jsem po tom moc nepatral
Když jsem ty Virage popisoval, tak jestli si pamatuju dobře, tak jsem dospěl k tomu, že to je US Designed a Made in Japan. Nicméně ruku do ohně za to nestrčím.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

Nero píše:
Kinx píše:vox virage doublecut ash blonde
Obrázek

Když jsem ty Virage popisoval, tak jestli si pamatuju dobře, tak jsem dospěl k tomu, že to je US Designed a Made in Japan. Nicméně ruku do ohně za to nestrčím.
kazdopadne vysledek je skvely. skoda ty ceny, maximalne par let pockat az se jich lidi zacnou zbavovat a pak nekterou koupit :) 70 papiru dohromady na kytaru nedam bohuzel ani omylem :(
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Je otázka, jak moc se ty kytary prodávají a jestli budou vůbec nějak rozumně bazarově sehnatelné... V zahraničí jsou ceny taky tak šílený?

Jinak já kdybych kupoval kytaru od Voxe, zkusil bych sehnat tohle (mňamka...)

Obrázek
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Zvláštní nástroj, tvar mi příjde ale nepraktický...
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

v ruce jsem to nemel ale vic me bere to DC :)

vzheldem k tomu jaka to je novinka tak jsou ceny nastreleny vsude, MSRP je myslim 3200$ a pod 2000$ jsem to zatim nevidel (navic ja chci tu specifickou olsovou, co barva to jiny drevo).

podle me to za par let uz tak pekelny nebude, tak snad jednou :) pokud se nezblaznim a neporidim PRS hollowbody.
woro90

Příspěvek od woro90 »

Prejdák píše:Zvláštní nástroj, tvar mi příjde ale nepraktický...
Bouzouki má podobný tvar a dá se to :wink:
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Patyzone

Příspěvek od Patyzone »

Obrázek

Jenom škoda, že nejsu Bína:)
Obrázek
Great Image, Business, Sacred Object, Neat Doufám, že se naučím rozepínat singl!
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

to je ta Hendrix série, že? :-)

momentálně? můj sen je rodinný barák, kde bydlím se svou přítelkyní a mám na věci ohledně hudby vlastní pokoj, který postupně plním pedalboardy, nahrávací technikou atd :-D tenhle sen asi vydrží dlouho
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

Dark Axel píše:to je ta Hendrix série, že? :-)

momentálně? můj sen je rodinný barák, kde bydlím se svou přítelkyní a mám na věci ohledně hudby vlastní pokoj, který postupně plním pedalboardy, nahrávací technikou atd :-D tenhle sen asi vydrží dlouho
Tak tohle by byl opravdu luxus:)
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
Patyzone

Příspěvek od Patyzone »

přesně tak:) jediný, kdo tenhle nádehrný kousek má u nás v ČR je geniální muzikant Zdeněk Bína:) a jelikož je to limitovaná edice, tak si myslím, že to tak i zůstane:D:D:D safra:( :D:D:D

to cerfotoc: Jimi s čím se dá blbnout:D:D:D
Obrázek
Great Image, Business, Sacred Object, Neat Doufám, že se naučím rozepínat singl!
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Hosi, rodinny dum je jeste drazsi zalezitost nez nakupovani kytar, krabicek a zesilovacu... sam to citim a to dost vyrazne (cim dal vice). To bych se tu jinak uz chlubil Hendrixovym aparatem...
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

wikxzen píše:Hosi, rodinny dum je jeste drazsi zalezitost nez nakupovani kytar, krabicek a zesilovacu... sam to citim a to dost vyrazne (cim dal vice). To bych se tu jinak uz chlubil Hendrixovym aparatem...
Jojo, vsichni nadavaj jak sou kytary/efekty/aparaty drahy, ale nadruhou stranu uz v dnesni dobe je normalni, ze ma rodina byt a auto a to sou teprv palky jak prase, takze kdyz clovek da treba 60 tisic za aparat, tak je to vpodstate jeste "prd" :D
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
panedge

Příspěvek od panedge »

No vidíš já sem si tenhle sen už splnil a teď je mým snem ,aby mi bylo 16-22 a vrátit se do těch časů,kdy sem neměl žádný starosti :D ,ale zase když mě bylo těch 20 měl sem ten samej sen co ty...si nevybereš,ale mít dům je luxusní v tom,kromě jinýho,že si to můžeš ten aparátek doma vytavit jak chceš a nidko nic neřekne,pak si skočíš dát na zahrádku kafe plus cigaretku a tak no
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
panedge

Příspěvek od panedge »

Jojo, vsichni nadavaj jak sou kytary/efekty/aparaty drahy, ale nadruhou stranu uz v dnesni dobe je normalni, ze ma rodina byt a auto a to sou teprv palky jak prase, takze kdyz clovek da treba 60 tisic za aparat, tak je to vpodstate jeste "prd" :D[/quote]

ale vono to je drahý,porovnáváš jabka s hruškama ,aparát přece k životu nepotřebuješ,ale byt jo ne?takže dát 60 táců za apec je furt kurevská pálka a to na jakýkoliv poměry
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

tak to je jasný že barák není zadarmo :-) ale prostě a jednoduše - byt není muzikantům moc nakloněn :-D

edit: prostě to chce dostudovat... to je základ, no

ohledě toho apecu - co jsem viděl dvakrát bínu naživo, tak jednou hrál na 5'7 deluxe tuším a podruhé na nějaký blackface, nevím co konkrétně to bylo

seděl jsem v první řadě, čili jsem to viděl, mno... je pravda že to byl poměrně malý klub, takže se není čemu divit :-D
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Flash

Příspěvek od Flash »

Ja bych najradsi Gibson Les Paul Custom Black Beauty z roku 1979, jinak efekt asi multak nejakej Digitech
a Marshalla reprobox 1960AX/BX1960AX a hlavu JVM410H 100W a samozrejměevysilacku Shure
je to tak trochu nesplnitelne aspon pro me ale fantazii se prece meze nekladou... :D
Tenhle profil nepoužívám, vysadil. Jsem na profilu Veno.
DirX

Příspěvek od DirX »

Flash píše:Ja bych najradsi Gibson Les Paul Custom Black Beauty z roku 1979, jinak efekt asi multak nejakej Digitech
a Marshalla reprobox 1960AX/BX1960AX a hlavu JVM410H 100W a samozrejměevysilacku Shure
je to tak trochu nesplnitelne aspon pro me ale fantazii se prece meze nekladou... :D
Proč nesplnitelné?Až budeš vydělávat tak uvidíš že to pude....
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

DirX píše:
Flash píše:Ja bych najradsi Gibson Les Paul Custom Black Beauty z roku 1979, jinak efekt asi multak nejakej Digitech
Mulťák od Digitechu si může splnit už třeba zejtra. :lol:
StoneG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StoneG »

DirX píše:
Vydělávám už nějaký ten rok a tak jak jsem si představoval to moc nejde. Byt a auto sežere moc. Tak moc, že na nový věci toho moc nezbyde. Jediná rada: vše vybavení nakoupit před manželstvím a hlavne před děckama. Pak to jde horko těžko, pokud ovšem nejsi manažer :twisted:
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“