Ve stoje tam bestak člověk nevidí, takže potvrzuju takyFade píše:Potvrzuju.Red Bull píše:Označené neoznačené pražce je to jedno, označení na horní hraně krku tam je klasické. Jde jen o chvilku na zvyknutí.
Na co hrajete?
Pravidla fóra
Re: Na co hrajete?
Jo jeste k tem bazarovkam tak jedinny co jsem koupil dobre z druhy ruky je toto kombicko. Sice ma jen 50W RMS a 10 palcovej reprak ale staci co mysliteRed Bull píše:Já mam s bazarem dobré zkušenosti, ale pravda je že mam Schectera, protože mě vypekl prodejce, měl jsem mít Dean Cadillac, ale panáček se přestal ozývat, když jsem byl v Praze, tak co dělat za týden koncert peníze v kapse, tak jsem šel do hudebnin napříč Prahou. Ten den jsem vyzkoušel x kytar v mém cenovém rozpětí. Tenkrát tu byly Schectery nové a hodně se mi líbily. Vybral jsem toho nejlépe hrajícího a odvezl jsem si ho domů. A teď už mě nebaví a půjde v létě z domu
- zyglrox
- last.fm: http://www.last.fm/user/Endrue
- Bandzone: https://bandzone.cz/pohodadrez
Tak asi do studia či na domácí cvičení to bude postačující. To je dvoukanál ???reptile píše: Jo jeste k tem bazarovkam tak jedinny co jsem koupil dobre z druhy ruky je toto kombicko. Sice ma jen 50W RMS a 10 palcovej reprak ale staci co myslite
- bazmekgrat
no do studia snad niezyglrox píše:Tak asi do studia či na domácí cvičení to bude postačující. To je dvoukanál ???reptile píše: Jo jeste k tem bazarovkam tak jedinny co jsem koupil dobre z druhy ruky je toto kombicko. Sice ma jen 50W RMS a 10 palcovej reprak ale staci co myslite
PRS McCarty Brazilian Limited Edition PrivatestockGradeOnePieceMapleTop Brazilian Rosewood Neck :: Fender Stratocaster USA :: Bogner Uberschall TwinJet EL34 Mod :: 2x Mesa Recto 4x12
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
myslim ze ne Timezyglrox píše:do studia
Nu já to mam teď veselý. Hraju na Stagg les paul, Kustom cube 12 a SD-1. A hlavně že mam Basovou výbavu za celej majland.....
PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....
....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
zyglrox píše:Tak asi do studia či na domácí cvičení to bude postačující. To je dvoukanál ???reptile píše: Jo jeste k tem bazarovkam tak jedinny co jsem koupil dobre z druhy ruky je toto kombicko. Sice ma jen 50W RMS a 10 palcovej reprak ale staci co myslite
kombo je dvoukanal
Viz podpis 
Dean Bloodstorm Tyrant Michael Amott Signature
Schecter Damien Elite Avenger
LINE 6 HD147
HARDBOX VINTAGER 212XL
Sony DWZ-B50GB
Schecter Damien Elite Avenger
LINE 6 HD147
HARDBOX VINTAGER 212XL
Sony DWZ-B50GB
akustika : epi dr 100
Elektrika: fokus-h strat,ibanez sa 120
amp:vox night train head + vht 1x12 box
k tomu naky krabicky a tak dal
jo a shanim MXR fullbore metal tak kdyby nekdo mel na prodej tak napiste
Elektrika: fokus-h strat,ibanez sa 120
amp:vox night train head + vht 1x12 box
k tomu naky krabicky a tak dal
jo a shanim MXR fullbore metal tak kdyby nekdo mel na prodej tak napiste
Fender 2007 US Telecaster (SD Lil'59, Dimarzio PAF 36 Ann.), Mesa Stilleto Deuce MK1, Orange HP8 412, Peavey 6505 USA, Marshall Origin, Boss Katana, Pedalboard a kraviny okolo
Je jeden na bazaru.
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
vim,ale na slovensko kvuli tomu nepojedu a postou si to poslat nenecham..nerad kupuju zajice v pytli
Fender 2007 US Telecaster (SD Lil'59, Dimarzio PAF 36 Ann.), Mesa Stilleto Deuce MK1, Orange HP8 412, Peavey 6505 USA, Marshall Origin, Boss Katana, Pedalboard a kraviny okolo
- SynysterGate$
Za 2tisíce nový z USA i s poštou.
..::Schecter Synyster Custom + Fernandes Monterey Deluxe + ESP LTD 200QM + IBANEZ AEG 8E::..
..::Randall RD20HE + Blackstar HTV-112::..
..::Alesis DM10 Studio Kit::..
..::Randall RD20HE + Blackstar HTV-112::..
..::Alesis DM10 Studio Kit::..
Kytara- Jackson JS-30 RR Rhoads BK Red
Combo-Stagg 15W
Combo-Stagg 15W
Naposledy upravil(a) patar dne 10.02.2011 8:16, celkem upraveno 1 x.
Trochu jsem to prostřídal

►Ibanez RG421M / Epiphone Nighthawk MIK / Cort M520 / Jolana Strat Bastl / Jolana Strat
►Digitech Hardwire CM-2 / Ibanez TS mini
►Ampeg GVT15 / Blackstar HT-1M
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsi s tím Mufem spokojen?
JSem s ním velice spokojený. Dá se na něm nakroutit spousta zvuků. Na rock nechávám řádit lampy dokrmený s gainem tak na 8-9 hodině. Na tvrdší věci 12 a víc. S tím CUBem má hodně dobrý zvuk, dinamický, takový šŤavnatý, prostě se mi hodně líbí
(hodně věrný zvuk metallicy
) Porovnat můžu jen se ZOOMem. Na něm jsem se nikdy ani nvzdáleně nenakroutil tak hezký zvuk jak na muffovi, ale tak byl to digitál no. Můžu jee doporučit.
►Ibanez RG421M / Epiphone Nighthawk MIK / Cort M520 / Jolana Strat Bastl / Jolana Strat
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:

Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
-
arcilucifer
Jak se ti hraje na toho lee hookera?
pred lety jsem zvazoval, ze si necham postavit v Aleximu kytarku. Pak jsem volil jinak.
pred lety jsem zvazoval, ze si necham postavit v Aleximu kytarku. Pak jsem volil jinak.
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Moc se mi líbí, jenom vyměním minimálně krkový snímač. Má moc příjemný krk, velmi slušně ladí a drží ladění, už na sucho velmi dobře rezonuje, nenašel jsem žádnýho závažnýho vlka. Je o dobrý dvě třídy lepší než mexický Fendrovky. Koupil jsem jí v bazaru za velmi dobrý peníz.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..