Partscaster

Stavba a úpravy nástrojů všeho druhu
Odpovědět

Jak se vám líbí barevná kombinace kytary ve fotce?

Můžete vybrat 1 možnost

13
33%
5
13%
21
54%

Celkem hlasů: 39

rasomaso

Partscaster

Příspěvek od rasomaso »

Tak co, schválně jestli je tu někdo kdo už si skládal strata z dílů od firem jako Warmoth, Allparts nebo USACG a podobně... Máte s tím někdo zkušenosti?
Chtěl bych si v budoucnu složit strata, ještě přesně nevím specifikace, ale už se o to začínám zajímat. Řek bych že se budu snažit o kopii Voodoo stratu pravděpodobně, ale jak se to vyvine to se ještě uvidí. Taky to není hudba příštích týdnů, spíš měsíců. (roků snad ne :lol:) Každopádně vim už určitě že bude mít javorovej hmatník.

Btw co si myslíte o týhle barevný kombinaci? Ano ptal jsem se už v jinym topicu, ale tady možná nachytám víc obětí. :wink: Jo a pickguard bych chtěl pokud možno kovovej...

http://i197.photobucket.com/albums/aa26 ... sstrat.jpg
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

Krasna kytara, tohle se mi libi:)

Jinak nevis kde se da sehnat kovovej pickguard? Docela by se mi libil na mim starym stratu:)
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
afektband

Příspěvek od afektband »

Kytara se mi líbí, ale chtělo by to tmavej hmatník.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

afektband píše:Kytara se mi líbí, ale chtělo by to tmavej hmatník.
njn ale ten už mám :lol:
kovový pickguardy jsem už nějaký vygooglil, ale vždycky tam bylo něco vyleptanýho a takový blbinky já nechci, chce to prostě zrcadýlko. Když se nemůžu rozhodnout jako barvu, tak radši všechny. :lol:

Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

Mně se teda víc líbí světlý hmatník... a celkově se mi líbí víc světlé hmatníky.. i když mám já sám tmavý, ale tak kytaru jsem si nevybíral dle vzhledu no :)
Enty™

Příspěvek od Enty™ »

voe to si dělal ve photoshopu ne? :shock: :lol: jinak docela hezký, líbí se mi to
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

jj ve fotokrámu :lol: jinak plánuju to s nitrolakem, takže bych ocenil kdybyste měli nějakej typ jak ošéfit kvalitní tělo s timhle custom nátěrem a aby do toho pásl kobylkovej snímač obráceně. Krk už mám vyřešenej dejme tomu, Warmoth dělá krky s nitrem a reverse headstock má taky jako možnost. Těla ale dělá jen ty umělohmotně lakovaný neprůstřelný :lol: nevim jak USACG nebo allparts ale myslim že taky. Takže to chce nějak pořešit to tělo.

jinak pro představu, tady je voodoo strat:
http://www.chrisguitars.com/fen98hendri ... oly-rw.jpg

cenda

Příspěvek od cenda »

mě se to líbí dokonce bych mu nechal i ten světlej hmatník... ale dal bych mu do laku hlavu ať to vypadá že to k sobě patří...
Odpovědět

Zpět na „Nástroje“