Incubus
Incubus
Nazdar,zajimalo by me kolik lidi zna tuhle zajimavou kapelu(http://www.enjoyincubus.com/),tedka sou i dost znami...pride mi to jako super kombinace rocku,metalu,funku a všeho možneho dalšiho,sou to vyborni muzikanti proste se mi moc libi...
Receno hezky cesky - zfetlej rock ... najdes tam prvky heavy, metalu, obcas punku, trocha psychedelie...Dark Axel píše:co je to stoner rock?
Nejznamejsi predstavitele:
Queens of the Stone Age
Kyuss(nejtypictejsi stoner rockova kapela 90. let!)
Nebula
Orange Goblin
Melvins(sem tam...)
The Sword (mlada kapela - docela doporucuju, smesice stoner a doom ve stylu Black Sabbath - Vol.4)
Masters of Reality
unida
Slo Burn (pul roku existovali, velmi slibny projekt zpevaka Kyuss, bohuzel se rozpadli)
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
hmm, zapomněl jsem tady na to téma 
už před nějakou dobou (před několika měsíci) jsem je začal poslouchat znovu a dostali se mezi mé nejoblíbenější kapely
moc zajímaví muzikanti, skvělá basa, hybné bicí, experimentální kytara (krása) a výborně podaný vokál
už před nějakou dobou (před několika měsíci) jsem je začal poslouchat znovu a dostali se mezi mé nejoblíbenější kapely
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Re: Incubus
Pro mě jedna z těch oblíbenějších kapel, nato, že to je takovej docela pop-punk, to jsou docela dobří muzikanti, hlavně basa je místy fakt dobrá... třeba tady: http://www.youtube.com/watch?v=4MX_CKyuuFc
A nejlepší skladba je Anna Molly
A nejlepší skladba je Anna Molly
AHOJ.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Wow, Incubus a pop-punk? Co je pak SUM41 nebo raná Avril Lavigne? Incubus skoro vzorově spadá do jinak vcelku pofidérní škatulku alternative rocku.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
no dobře, asi máš pravdu... já ale všeobecně nerad někam škatulkuju, protože někdy to skoro nejde. Ale ten alternative rock beru, to na ně fakt sedí. 
AHOJ.
-
potkolenky
SCIENCE je jedno z mych nejoblibenejsich alb, crossover jak ma byt. Zbytek me az na vyjimky (Drive..) zatim moc nezaujal.
Děcka, pojďme drbat tu novou desku Inc "If Not Know, When?" Já zatím nevím, co si o tom mám myslet. Respektuju uměleckej posun dál jako na každý desce, ale zároveň mě místy až uráží ta "sladkost", co z toho čiší...
Abych se přiznal já ji ještě neslyšel, ale slýchávám nato strašne různorodé názory, takže už si to musím v dohledné době poslechnout 
AHOJ.
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Tak po mnoha posleších si dovolím napsat svůj název (předem podotýkám, že Incubus osobně řadím hodně vysoko)
Naprosto oceňuju hudební posun. Pokud někdo čeká, že znovu natočí něco jako S.C.I.E.N.C.E., tak je podle mně HODNĚ mimo - páni muzikanti jsou už výrazně jinde, nejjasněji to jde vidět asi na tom, jak se jazýček vah u Kilmoura posunul od DJingu ke klávesám
Je to hodně pohodové album, které má ale spoustu intenzivních momentů. Za sebe dávám rozhodně palec nahoru
PS: konkrétně bych vyzdvihl například gradaci a náhlou změnu "In The Company Of Wolves"
ta mě už když jsem to slyšel napoprvé (live záznám z Incubus HQ) dost dostala 
Naprosto oceňuju hudební posun. Pokud někdo čeká, že znovu natočí něco jako S.C.I.E.N.C.E., tak je podle mně HODNĚ mimo - páni muzikanti jsou už výrazně jinde, nejjasněji to jde vidět asi na tom, jak se jazýček vah u Kilmoura posunul od DJingu ke klávesám
Je to hodně pohodové album, které má ale spoustu intenzivních momentů. Za sebe dávám rozhodně palec nahoru
PS: konkrétně bych vyzdvihl například gradaci a náhlou změnu "In The Company Of Wolves"
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"