Po vas bych chtel cim jak nejvic nazoru hlavne na Smashbox. O tech zbylych dvou je tady toho hafec. TAK SMASHBOX jaky je?
SMASHBOX x JH1 x MT-2
Pravidla fóra
-
aaasdfggg
- Kontaktovat uživatele:
SMASHBOX x JH1 x MT-2
Panove, tady na foru se hlavne mluvi o MT2 a JH1 a hodne malo jsem tady slysel o SMASHBOXU. Cetl jsem hodne o JH1 uz jsem byl skoro presvedceny ze si ho koupim ale nahodou jsem narazil na Smashbox a musim rict ze se mi taky libi. Zvukove asi moc nejde porovnavat ty 3 krabky co? marshal na peknej heavy, MT na nejakej narez trash a smash neznam no.
Po vas bych chtel cim jak nejvic nazoru hlavne na Smashbox. O tech zbylych dvou je tady toho hafec. TAK SMASHBOX jaky je?
diky.
Myslis jako Ibanez SM-7? Ten je fajn na doprovodku do tvrdsich stylu (a tim myslim hodne hodne fajn), na solicka uz je to horsi. Ma hodne hutny zkresleni ve spodkach, hlavne pri palm muted hre se to paradne prosadi, mam pocit, ze to ma i noise gate, coz se taky pocita.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
už právě to že nois gate má způsobuje, že je spíš na higain. do lehčích stylů bych noise gate nedoporučovat, tam to víc uškodí, než pomůže (zvlášť pokud pracuješ s volume na kytaře). Já noise gate měl (v efektu) a už víckrát nechcu, ikdyž na higain je to skoro nunost...Wohma píše:Myslis jako Ibanez SM-7? Ten je fajn na doprovodku do tvrdsich stylu (a tim myslim hodne hodne fajn), na solicka uz je to horsi. Ma hodne hutny zkresleni ve spodkach, hlavne pri palm muted hre se to paradne prosadi, mam pocit, ze to ma i noise gate, coz se taky pocita.
marshall není zas až tak nagainovanej (ikdyž low to taky není). Podle mě je to uplně o něčem jiným.. jako srovnávat jahodovou zmrlinu a dort se šlehačkou (dal bych si)...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
-
aaasdfggg
- Kontaktovat uživatele:
Jo no to mi je jasne ze ty 3 krabky nejde srovnavat. Ale podle popisu ma kazda neco do sebe a ja si kurna nevim co vybrat. Zvuk se mi libi na kazde.
Asi pujdu do toho marshalla jh1 pac se mi zda, ze ma kvalitni provedeni (nerozpadne se) peknej vzhled a co se tyce toho nejhlavnejsiho, zvuku, tak je taky dobrej a da se s tim stelovat hodne.
Asi pujdu do toho marshalla jh1 pac se mi zda, ze ma kvalitni provedeni (nerozpadne se) peknej vzhled a co se tyce toho nejhlavnejsiho, zvuku, tak je taky dobrej a da se s tim stelovat hodne.
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
možná bych pouvažoval o něčem trochu jiným, kde se dá natočit, ne stejnej zvuk jako všehyn tyto věci, ale takovej, kterej je použitelnej do všech stylů... Nemáš nějakou ukázku toho co se ti líbí?aaasdfggg píše:Jo no to mi je jasne ze ty 3 krabky nejde srovnavat. Ale podle popisu ma kazda neco do sebe a ja si kurna nevim co vybrat. Zvuk se mi libi na kazde.
-
aaasdfggg
- Kontaktovat uživatele:
ono ja bych chtel stejne neco takovyho tvrdsiho vis jak. A ted jsem jeste poradne prohledal jutub a podival se na ty jednotlive krabky a ono ten marshall se mi libi hodne.turbo_MaCk píše:možná bych pouvažoval o něčem trochu jiným, kde se dá natočit, ne stejnej zvuk jako všehyn tyto věci, ale takovej, kterej je použitelnej do všech stylů... Nemáš nějakou ukázku toho co se ti líbí?aaasdfggg píše:Jo no to mi je jasne ze ty 3 krabky nejde srovnavat. Ale podle popisu ma kazda neco do sebe a ja si kurna nevim co vybrat. Zvuk se mi libi na kazde.
Uvidim co z neho vytahnu
Ja uz mel jasno skoro ze ten JH1 chci jen jsem dneska prave narazil na ten SMASHBOX a o nem tady nic neni tak jsem se chtel optat. Smashbox ma ale prej vadne prepinani ze clovek se nekdy musi pomodlit aby prepnul.
at zije MARSHALL
Smashbox bude mat rovnake prepinanie ako moj TS7, a to veru nie je take odolne ako na JH1. Treba mat razny krok, ked to chce clovek na prvy krat zapnut
(ten Ibanez).
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Ja osobne s timhle vubec problem nemel, ale slysel jsem z mnoha stran, ze ty Ibanezi spinace nic moc, takze na tom neco bude.Braniik píše:Smashbox bude mat rovnake prepinanie ako moj TS7, a to veru nie je take odolne ako na JH1. Treba mat razny krok, ked to chce clovek na prvy krat zapnut(ten Ibanez).
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
A to já marshall můžu... Spíš musím, jen prostě podle mě to s polovodičem nějak není ono... Marshall = moc dobré lampáče. Twin je klasa. Já bych ale nevyužil ty funkce ani reverb. Sice něco středů a nakřápnutí by neškodilo, ale to už by nebyl twin. Rozhodně to jedno z nejlepších komb všech dob.termyx píše:mno já mám obecný odpor k maršálům..a zatím oprávněný![]()
btw: jako jeden z mála..
Metal muff může být dobrej, ale já bych zkusil i klasickýho.. Ovšem dost specifickej zcuk, kterej se ne každýmu musí líbit (zahraj, necheckuj z nahrávek)
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Nejuniversálnější je metalzone(mám ho tak mi můžeš věřit)aaasdfggg píše:Hm on ma neco jako zapamatovani nastaveni nebo tak necoNo a z tech 3 bude takovej nejvicu univerzalni asi ten marshall co? malo kdo na neho nadava, mozna ze ma prej trochu moc hutnej zvuk ale stelovat s nim jde dost no.
BTW:Neviděl tady někdo smasbox na bazaru? Hledal sem ho a bude sem ho přehlédl nebo tam není....
- Alexi_Laiho
Hele... nechci tě nějak schazovat, nebo urážet.. ale jak ti má člověk věřit ohledně hudebního vercajku ,když se ve vedlejšim tématu ptáš, jak naladit kytaru do Chardcore guitarist píše:Nejuniversálnější je metalzone(mám ho tak mi můžeš věřit)aaasdfggg píše:Hm on ma neco jako zapamatovani nastaveni nebo tak necoNo a z tech 3 bude takovej nejvicu univerzalni asi ten marshall co? malo kdo na neho nadava, mozna ze ma prej trochu moc hutnej zvuk ale stelovat s nim jde dost no.
BTW:Neviděl tady někdo smasbox na bazaru? Hledal sem ho a bude sem ho přehlédl nebo tam není....
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12
zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12
zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008