Squier Classic Vibe Strat

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...

Squier Classic Vibe Strat, dobrá volba?

Můžete vybrat 1 možnost

55
89%
7
11%

Celkem hlasů: 62

Maples
Kontaktovat uživatele:

Squier Classic Vibe Strat

Příspěvek od Maples »

Nazdar! Zakládám nové téma týkající se této novinky od Squieru:
http://kytary.cz/squier-by-fender-fende ... 50:0:0:1:0
Mám prosbu na všechny, kteří jsou schopni něco k této kytáře říct, poněvadž se mi dost líbí a sehnat si za tu cenu vyšší model od Squieru na zkouškový a hospodový hraní by byl docela fajn nápad, takže hurá do toho! jak se vám libí tahle kytara? Zkoušeli jste někdo? dík, M
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
dig_dag
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dig_dag »

Pokud se nepletu, zkousel sem ji. Rekl bych, ze je velmi podobna originalu, skvele se na ni hraje :D
http://bandzone.cz/flamingwheel
Squier by Fender Bullet Strat
Kustom Tube 12A, Danelectro HoneyTone
Marris J220-MC
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

Hmm, neskusal som, tak nebudem o nej kecat, ale vyzera super :) Uz dlhsie pozeram na tie nove serie od Squieru (Vintage Modified, teraz Classic Vibe). Maju nieco aj na predajni, tak pri najblizsej prilezitosti sa tam pojdem pozriet.
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Chtělo by to si tu kytaru porovnat přímo s mexikem - páč za to co stojí ta squier nová se použitý mexiko s trouchou štěstí a pár stovkama navíc dá sehnat.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

to je pravda, jenže když mám Fendera, tak nepotřebuji za ty peníze pokud možno co nejpodobnější kytaru. Oproti mé má javrovový hmatník, sunburst a 3 singly, takže věřte nevěřte, radši si klidně koupím tohohle Squiera.)určitě se na ní zajedu podívat a řekl bych, že dražší Squier se klidně obyč. Fenderům MIM rovnat může, schválně to porovnám obojí naživo...
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Jj porovnej to rovnou - je pravda že squier je dost kvalitní značka tak to stojí za zkoušení.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Já mám squier by fender standard tušim za 6900 - myslím že to bude podobné. Vždycky říkám, když už kopii strata tak squier v licenci - podle mne dobrá volba. Jedinou výtku mám k tomu, že se mi rozlaďuje g struna - asi by to chtělo investici do nulťáku a hlavové mechaniky. protože ne všechno se do 7 tisíc vejde kvalitní. Ale provedení a zvuk parádní, určitě tě nezklame ;)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Já bych se tomu nebránil, na harmony central ho někdo chválil ale třeba kvalitou hardwaru bych věřil spíš mexicu. Ty ale asi máš vyhraněný postoj proti nim. :P
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Já mám Squier by Fender Deluxe Strata v barvě antique sunburst, už jsem ho neviděl na netu.... Stál 8500, a hraje dobře, akorát jsem si zničil závit na kobylce... [tzn nemůžu používat efektivně vibrapáku]
Snímače maj trochu slabý výstup, jenže to je single coil pro strat, tak se není zas tolik co divit, když se to porovnává s nějakým humbuckerem :)
Ale jinak zvuk supr, akorát si vyměním za peníze z brigády snímač u kobylky za Hot Rails, abych měl něco silnějšího s delším sustainem... Nebál bych se ho, vypadá dobře, a v této cenové relaci to už určitě žádnej kočkopes nebude ;)
B.Mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B.Mikey »

Já bych do něj šel, za tu cenu
Regular John

Příspěvek od Regular John »

Prejdák píše: Snímače maj trochu slabý výstup, jenže to je single coil pro strat, tak se není zas tolik co divit, když se to porovnává s nějakým humbuckerem :)
To není tím, že jsou to singly, ale tím, že jsou to prostě sh*t snímače, které se dávají do těch levnějších kytar.
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

slabý výstup je jedině +, alespon si zahraju s hlasitosí výše, než 1,5:D
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

Myslim, ze se ti bude tezko "presedat";)
btw. Mexika, ktery jsem zkousel v Muzikeru byly dost tragedie, na urovni Squieru - to si radsi k tomu US stratu najmi bednaka;)
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Nic o ní nevim, ale tenhle topic je už tady
http://www.tdpri.com/forum/stratocaster ... -demo.html
zkus se kouknout :wink:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

V žádném případě na ni nechci přesedat:) jen chci mít nějákou levnou "backup" kytaru, kterou si s sebou budu moct vozit po všemožnejch výletech a nebudu trnout, když ji budu cpát někam do kufru:)

PS - Díky moc za odkaz! to video je super, vážně o ni uvažuju;)
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

jsou to docela mrchy, na těch kytarách! měli napsáno, že kytara je ve velkoskladu, tak jsem volal, jestli by ji mohli přinést na prodejnu, že bych si ji vyzkoušel...Prej jediná možnost, jak to udělat je, objednat si ji! jen tak ji prej vynesou ven...a není to závazný, ale stejně je to pitomý :? takže tam v pátek jedu, a esli to bude fakt dobrý a budu mít štěstí na dobrej kus (nic s krkem do vrtule neberu), tak si ji vezmu.)
impact

Příspěvek od impact »

Oni tě chtěj navnadit, počítaj s tím, že jak jí vyzkoušíš, už se od ní neodtrhneš. JE TO PAST!!! :) :) :)
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.

Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Koxík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koxík »

No, ta kytárka teda vypadá fakt hodně dobře, líbí se mi na tom to, že je udělaná z olše, jako jedna z mála od Squieru...Asi si jí taky při první příležitosti aspoň vyzkouším :)
"Dnes nejsem ve své kůži" - Thomas Hewitt :-D
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

Myslim si,ze zpracovani by mohlo byt daleko lepsi nez dnesni Fender Mexica Standart,ktery stoji dost za prd.Nas basak si koupil jazzbasse od squieru a hraje daleko lip nez Fender mexica.
http://kytary.cz/squier-by-fender-vinta ... 58:0:0:1:0
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

ja si myslim, že to bude hrat tak na 99% lip nez obyc mexiko... hlavne kvuli tem keramickym snimacum... se zpracovanim uz bych se hadal... i mezi mexiky se da najit skvostny kousek
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“