cort m200 ws nebo bk
Pravidla fóra
cort m200 ws nebo bk
zdarec lidi pls muzete mi pomoct s vyberem jestli bk nebo ws? Takže to:http://www.musiccenter.cz/Cort-M200-WS- ... erie:17747 nebo http://www.musiccenter.cz/Cort-M200-BK- ... erie:28295 a nevite nekdo proc je ta black levnejsi? Mam takovej problem ze brachovi se libi ta black a me ta ws ale i ta bk ale ta ws je takova originalnejsi tak ktera?(podle vas)
martingab - pochopil sem dobre ze ji budete mit s bratrem dohromady? jestli ne tak si kup walnut satin, pokud jo tak se hlavne domluvte spolu. jinak me se m200 nejvic libi v ty krasny modry barvicce ale z techhle dvou bych si vzal spis tu cernou....
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No, nejlepší bude zajít do obchodu a vybrat tu, která bude lepší
V téhle cenové kategroii se holt musí vybírat a barva není zase tak důležitá...
Hraju na kytary a mašinky
...
no s tim brachou von mi na to prispeje money a obcas si zahraje

+1, kus od kusu budou sledovatelny rozdily v kvalite - vzit tu lepsi.rotten77 píše:No, nejlepší bude zajít do obchodu a vybrat tu, která bude lepšíV téhle cenové kategroii se holt musí vybírat a barva není zase tak důležitá...
Bach LP, KUSTOM Dart 10, 40 W trandak, Zoom g2.1u, Ernie Ball 13, Tortex 0.88
Sláva veškeré hudbě vznikající severně od Kodaně
Sláva veškeré hudbě vznikající severně od Kodaně
...
no jo ale ja se v tom moc nevyznam sice sem cet uz hrozne moc hodin ale porad tomu prakticky nerozumim mohli by ste mi poradit na co se mam teda u tyhle kytary zamerit please?vim ze se to probira vsude ale ja myslim na co se mamm zamerit jako temer laik
diky 
Re: cort m200 ws nebo bk
ja taky planuju ze si budu kupovat Cort M200 WS. Videla jsem ji na internetu a potom i v hudebninach a na tom internetu nevypadala zdaleka tak dobre jako ve skutecnosti;) mne se moc libila. Asi do ni taky pujdu;)
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Re: ...
hlavne na krk, at neni do nake vrtule a necouhaj prazce(idyz to s eda napravit lehce)..potom at to drevo taky aspon trosicku hraje, tzn ze dyz na to brnknes at se to taky cele aspon trosku hybe a neni to mrtve..no a pak veci jako mechaniky, lak..martingab píše:no jo ale ja se v tom moc nevyznam sice sem cet uz hrozne moc hodin ale porad tomu prakticky nerozumim mohli by ste mi poradit na co se mam teda u tyhle kytary zamerit please?vim ze se to probira vsude ale ja myslim na co se mamm zamerit jako temer laikdiky