Multiefekt kolem 10000Kč

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět

Jaký multiefekt pořídit?

Můžete vybrat 1 možnost

9
43%
3
14%
6
29%
3
14%

Celkem hlasů: 21

Jester
Rádce

Multiefekt kolem 10000Kč

Příspěvek od Jester »

Ahoj, vánoce se blíží a tak přemýšlím, že bych si koupil nějaký dárek. :wink:
Chtěl bych koupit nějaký multiefekt. Vybírám z výše uvedených tří. Bylo by to pouze na doma, mám stratocastera a kombo SuperChamp XD. Dávám přednost multiefektu před jednotlivýma krabičkama, i když ty by byly určitě kvalitnější. Důvody? Možnost uložení jednotlivých zvuků, přepínání zvuků během hraní a menší skrumáž kabelů.
Uvítám jakékoliv názory a zkušenosti. Pozitivní i negativní.
EDIT:
Ještě doplním odkazy:
Boss GT10
Line6 POD X3
Vox Tonelab LE
Naposledy upravil(a) Jester dne 6.10.2008 10:40, celkem upraveno 1 x.
rain
Odborník
Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rain »

IMHO je Boss v muliefektech daleko před ostatníma - zvuk, ovládání, funkce... (a to mám Digitech :D )
thomas19

Příspěvek od thomas19 »

ja by som siel do toho Voxa..ludia si to chvalia a este to ma i elektronku
Ibanez SZR520 (Bareknuckle Cold Sweat+Stockholm), Orange Rocker 30, Blackstar HTV 212, Korg Poly,TC Electronic Mojomojo, BOSS NS-2, EHX Small Clone, EHX Pulsar
bandzone.cz/private
afektband

Příspěvek od afektband »

Za mě teda Zoom G9.2tt, nebo Line 6. Zoom má z nich nejvíc možností. Line 6 podle mě nejlepší zvuk. Ale asi bych nebral Vox, je drahej a oproti ostatním nemá ani polovinu funkcí.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Drobák

Příspěvek od Drobák »

za mě teda taky line,toho voxe má kámoš a neřekl bych že je to propadák,ale v mulťákách se moc neorientuju...
Jinak já sem taky vyznavač jednotlivejch krabek,podle mě,nemůže wah na mulťáku za 4k bejt lepší jak samostatnej wah za 4k...ale když člověk hledá velký množství vychytávek a nehledí mov na kvalitu,tak je mulťák v klidu.... 8)

Edti:oprava,kámoš má pouze vox tonelab ne tonelab LE,nevěděl sem že je víc druhů... :oops:
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“