Co se děje
Jam Session
Pravidla fóra
- Jimator
- Bandzone: krbanda
- Kontaktovat uživatele:
Ja vam to sem hodim zitra odpoledne, pac dneska a vcera sem byl busy. Delal sem svatebni oznameni a stravil sem nad tim dobrych osm hodin casu, takze na nahravani uz nejak nezbyl ani cas ani ta chut uz pak nebyla. Kdyby vas zajimalo kvuli cemu sem odlozil muziku tak na http://bluma.unas.cz/final06.jpg je odpoved.
Fender Strat American Deluxe Maple
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Morley PBA2 Dual Bass Wah Pedal
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
- Jimator
- Kontaktovat uživatele:
Hehe dikes:-) Mno my sme to datum zvolili kvuli tomu, ze to je jeden z mala volnejch vikendu co mame, jinak sou tam samy festaky, akce a tak a nebylo kdy jindy to udelat
Ale to uz je OT tak mlcim 
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Omlouvám se , ale tenhle týden sem měl hafo práce se školou přece jenom nechci dělat zedníka .. V nejbližší době se na to vrhnupavel68 píše:Zdá se mi to,nebo tu ještě nebyl Nuker....
Co se děje
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Prádně Jime - moje srdce so odloňuje od metalu k blues.Uč mě mistře 
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Jime-ještě kousek.Ještě malinkatej kousek-kterej je nutno ovšem odžít
a nebude to mít chybu.Jsem si naprosto jistej,že z tebe bluesman bude
Muzikant a zdatnej už jsi-o tom není pochyb
Jestli ti dobře rozumím,tak jsi nikoho z ostatních neslyšel
/viz tvá poznámka o serveru/.To je škoda,někteří kluci jsou víc než nadějní
P.S.Nukere ty posero,čeká se jenom na tebe.Tak nebuď sr*čka májová a hoď to sem
těším se na další track
Jestli ti dobře rozumím,tak jsi nikoho z ostatních neslyšel
P.S.Nukere ty posero,čeká se jenom na tebe.Tak nebuď sr*čka májová a hoď to sem
těším se na další track
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Jimator píše:Tak:
http://bluma.unas.cz/jamtrack_blues_forum.mp3
Neni to zadna slava, abych nezklamal ocekavani)
jojo, nějaký obraty jsou tam moc pěkný, akorát mi přišlo že ti tam lítaj bendy , a celkově taková nejistá hra (možná feeling ? nevim). No a k tomu zvuku , kdyby sis pohrál s ekvalizací , myslim že by to bylo supr. Toho strata (předpokládám žes to na něj nahrával) je dobrý do bluesu posadit hodně na vejšky a basy (ale nebudu dělat chytrýho ten zvuk byl asi nejlepší co sem tu slyšel)
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
Ps : Dělám na tom ja sem made in hell , s blues nemam absolutní skušenosti a mam jeste paru ve skole ... Nehecuj mě člověče sem taky jenom člověkpavel68 píše:
P.S.Nukere ty posero,čeká se jenom na tebe.Tak nebuď sr*čka májová a hoď to sem![]()
těším se na další track
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
- Jimator
- Kontaktovat uživatele:
Heh .. no teeda
Tak vam teda pekne dekuju
) Dikes za pochvaly, toliko sem toho ani necekal. Jinak Pavle, slysel sem hodne tech ostatnich, ale az dneska (pac sem nemel v praci sluchatka a ani nebyl moc cas). Nestahnu nic co je ulozene na www.ulozto.cz, jinak z ostatnich serveru sem si to poslechl a jako je tu vic feelingeru, nez sem cekal
To Greeg: Asi tak, ta nejistota tam asi je, pac sem to nahraval pulhodiny pred tim, nez sem dneska sel do prace, cili: byl jsem strizliv, spechal sem, nebyl cas na to se rozehrat a hlavne uz sem mel permanentne pokazenou naladu z toho ze v nedelu odpoledne musim do hokny misto zevlovani. Co se tyce toho zvuku, basy a vysky v poradku, hraju na ne hlavne na cistej. Problem je v tom, ze mam moc silny kombo a nemuzu to doma vyhulit tak aby to opravdu znelo a pri nizke hlasitosti z toho proste ten zvuk moc neleze, nehlede na to jak uz sem rikal, ze to tlacim z komba primo do kompu a ne pres mikrak. A dalsi duvod proc hrat ve stredech, ten prostredni snimac ma tak bozsky nadhernej starej bluesovej zvuk ze tomu nikdy neodolam 
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
:))
no tak teda se odvazim http://bar-kruh.cz/pupack/pupack_am_jam.mp3 dostal jsem kytaru k vanocum = to je 4 mesice tak nezne
)) jinak je to pres vox valvetronix (simulace AC30TB - line out - audacity. kytara squier by fender strat. ucim se ucim ucim se. ahoooj a diky za poucnej topic
)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Re: :))
pupack : hmmm, tak jestli hrajes 4 měsíce... hustý... jen tak dál..
elektroakustika Tenson Dreadnought D10-CE, elektrika Ibanez SA260FM, Fender Frontman 15G, ladička Marshall MT-1, kupa trsátek ale především Jim Dunlop USA-Big Stubby