Erik Mongrain

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
ato

Erik Mongrain

Příspěvek od ato »

Gaudio

Příspěvek od Gaudio »

Drobák

Příspěvek od Drobák »

Ten se asi hodně nudí :D ,ale závidim mu...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Tak tenhle chlapík se svým AirTapem překonal Butlera s Oceanem. Oboje jsou dokonalý skladby, ale tohle je technicky ještě větší mazec... :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Nero píše:Tak tenhle chlapík se svým AirTapem překonal Butlera s Oceanem. Oboje jsou dokonalý skladby, ale tohle je technicky ještě větší mazec... :wink:
souhlas, obě parádní sklatby, obě trochu jiné, ale Mongrain je co se týče techniky podle mě větší brutalista, Butler podle mě přistupuje ke kytaře klasičtějším způsobem
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Slovo "klasičtější" je u Butlera velmi odvážné... :D Ale přesně tak. Už mám od tohohle chlápka CD, po večeři to otestuju... :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

já vím, myslel jsem klasičtějším, než Mongrain :D
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Hele, Darku, sežeň si tu jeho desku Fates, je to dokonalý... A teda vy všichni, co máte rádi podobnou hudbu udělejte stejně tak...

Fakt pro mě objev poslední doby... Díky, ato...

PetrPeter 1975 - 2008
Gaudio

Příspěvek od Gaudio »

Tak tady si teda dovolim nesouhlasit...
Souhlasim s tim, ze Butler na tom asi neni technicky tak dobre, ale jenom o tom to neni jak tady vsichni vime...
A ocean mi pride teda lepsi:)
Ale kazdej podle svyho, dyt o tom to je:)
Ale kdyz hraje Butler, tak je z nej cejtit hrozna energie a prociteni, aspon pro me...:)
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Já ale, Gaudio, netvrdil, že je jedno nebo druhý lepší jako celek - ty skladby jsou každá jiná a oboje úžasný. Jen že AirTap mě technicky dostal ještě víc než Ocean...

Oboje ty skladby jsou masterpiece, a souhlasím, že Butler je energičtější, ale i Mongrain má něco do sebe. Dovolím si metaforu, ale po tom, co jsem včera slyšel celou Mongrainovu desku, tak bych to vzal asi tak, že v rámci hry je Mongrain větší konzervatorista a Butler punker, ale berte to hodně s nadsázkou... :wink:

PetrPeter 1975 - 2008
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

tak to je narez :)
hodne dobry :)
seblble
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od seblble »

Je to dobry,ale líbí se mi něco jinýho.Akustiky mě moc neberou.
Gaudio

Příspěvek od Gaudio »

Nero píše:Já ale, Gaudio, netvrdil, že je jedno nebo druhý lepší jako celek - ty skladby jsou každá jiná a oboje úžasný. Jen že AirTap mě technicky dostal ještě víc než Ocean...

Oboje ty skladby jsou masterpiece, a souhlasím, že Butler je energičtější, ale i Mongrain má něco do sebe. Dovolím si metaforu, ale po tom, co jsem včera slyšel celou Mongrainovu desku, tak bych to vzal asi tak, že v rámci hry je Mongrain větší konzervatorista a Butler punker, ale berte to hodně s nadsázkou... :wink:
:)
Jj, je to tak, oba sou hodne dobri:)
Jinak ja to nemyslel nijak spatne, jenom proste pro me osobne je Butler lepsi...:)
Nikomu to nevnucuju, kazdej at si vybere:)
SmallRabit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SmallRabit »

Jak vás tady tak čtu, tak si seženu něco od Butlera..Fates už mám poměrně dlouho a je to imho výborná deska
...
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“