s ktorym mate najlepsie skusenosti?
mne sa njviac pozdava ta G1,resp. G2,ale stacil by G1
ja by som ho pouzival prave len na par efektov-dozvukove,autowah,tremolo,mozno este cosi..chcel som vediet ako na tom su..Giof píše:S G1 uplně tak spokojený nejsem.. ono to sežere zvuk kytary a nenechá ho uplně doznít, nevím jestli tohle dělají uplně všechny mulťáky, ale tenhle to dělá celkem dost znatelně.. a zkresluje to tak nějak prapodivně.. ale zase je tam pár celkem dobrých vychytávek
Kdyby tak mrkni na tržiště pustím ti tu 80ku za 1200 i s adaptéremthomas19 píše:ja by som ho pouzival prave len na par efektov-dozvukove,autowah,tremolo,mozno este cosi..chcel som vediet ako na tom su..Giof píše:S G1 uplně tak spokojený nejsem.. ono to sežere zvuk kytary a nenechá ho uplně doznít, nevím jestli tohle dělají uplně všechny mulťáky, ale tenhle to dělá celkem dost znatelně.. a zkresluje to tak nějak prapodivně.. ale zase je tam pár celkem dobrých vychytávek
Se svým Zoom 505II jsem celkem spokojenej, ale používám ho jenom doma, na živo se nehodí. Mám teď půjčenýho Line 6 PODa a dělá přesně to, co píšeš, řekl bych že ten 505II je na tom trochu líp...Giof píše:S G1 uplně tak spokojený nejsem.. ono to sežere zvuk kytary a nenechá ho uplně doznít, nevím jestli tohle dělají uplně všechny mulťáky, ale tenhle to dělá celkem dost znatelně.. a zkresluje to tak nějak prapodivně.. ale zase je tam pár celkem dobrých vychytávek
nj,ale krabku na zkreslenie mam..cize G1,alebo G2..hardcore guitarist píše:Bral bych korg kvůli analogovému zkreslení...a hned po tom g-2....