Jam Session

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Díky za komenty!

Příspěvek od pupack »

tenhle topic je prave uplne genialni. protoze nejlip se clovek nauci od ostatnich, poslouchanim atd takze doufam ze bude brzy dalsi track :)) tenhle napad z jammovanim je uzasnej! :)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Trackill
Kontaktovat uživatele:

Re: Díky za komenty!

Příspěvek od Trackill »

pupack píše:tenhle topic je prave uplne genialni. protoze nejlip se clovek nauci od ostatnich, poslouchanim atd takze doufam ze bude brzy dalsi track :)) tenhle napad z jammovanim je uzasnej! :)
Jo, naprosto souhlasím, hlavní je nedostat se na určitou úroveň, kdy jste si schopni zahrát nějaké písničky a dál se nezlepšovat, ale dost OT...
Ibanez RG370DX
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile
Gaudio

Příspěvek od Gaudio »

Tak sem mel dneska chvili casu, tak sem taky teda neco narychlo zplodil...:D :)
Je to nahravany pres obycejnej mikrak u sluchatek za par korun, takze kvalita nic moc, hlavne tam, kde sem hral pres dve struny, to zrovna nezni, jak by melo...
Ale nebudu se vymlouvat, ono je to taky preci jen o tom, ze se ty chybky holt dycky vloudi...:D:)
Navic se mi trochu rozladila kejtra, ale snad to neni jeste tak hrozny...:)
Takze tady to mate...:)

http://www.uloz.to/321380/blues.mp3

Jinak taky souhlasim, ze tohle je parada, tenhle topic...:)
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Gaudio-mno,celkem zajímavý ale:
-od kluka na tvým levelu jsem očekával víc citu,nějak se nemůžu zbavit dojmu,že je to co se harmonie tejče moc splašený :D
-nevyváženost,ta kejtra z toho čumí příliš,to chce polaďit.

Ale celkem vzato JO,že to v pazourech máš jsi mně přesvědčil na tom tvým videu-ale právě proto jsem od tebe čekal víc,chápeš :?:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Ta technika tam je, je to všechno hezky čitelné, ale ta práce s tématy a celkově postup sóla se mi moc nepozdává... jak říká pavel, je to splašené

možnás přes techniku zapomněl na feeling? :-)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Gaudio

Příspěvek od Gaudio »

pavel68 píše:Gaudio-mno,celkem zajímavý ale:
-od kluka na tvým levelu jsem očekával víc citu,nějak se nemůžu zbavit dojmu,že je to co se harmonie tejče moc splašený :D
-nevyváženost,ta kejtra z toho čumí příliš,to chce polaďit.

Ale celkem vzato JO,že to v pazourech máš jsi mně přesvědčil na tom tvým videu-ale právě proto jsem od tebe čekal víc,chápeš :?:
Jasny, chapu, po pravde receno sem to tak trochu cekal,ale rekl sem si o to:)
Asi to bude tim, ze preci jen i kdyz mam blues rad, tak doma sem spis nekde u ACDC...
A chapu, ze do tohohle chces vic prociteni a min rychlejch tonu...:)
Ale nejak mi to nejde, su schopnej vydrzet tak max pul minuty a musim to zrychlit...:D
Priste to zkusim ustat lip...:)
Gaudio

Příspěvek od Gaudio »

Mozna je to taky trochu tim, ze je to nahrany celkem ve spechu a ani sem si to pred tim nijak moc nezkousel, preci jen matura, tak neni moc casu:D, ale kazdopadne dekuju za ohlasy, zkusim s tim priste neco udelat a vymyslet to lip:)
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

A co třebaslow blues in G 7 ?
link na mojí zkrácenou verzi:(bohužel , zase se omluovám za kvalitu , nejsem doma vybaven na nahrávání)

http://www.edisk.cz/stahni/31107/blues_ ... .83MB.html

link na back track:

http://www.edisk.cz/stahni/93810/Blues_ ... .21MB.html
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

AAACH!

tak nádherný chicago blues a já netuším, jestli se zvládnu zapojit... nemám momentálně funkční svůj komp :-(

ale já to nějak vymyslím, možná se zpožděním, ale budu se snažit...prozatím jen hodnotím

Greegu zajímavý :-) Technika je nezpochybnitelná, prostě tam je... hezky spolupracuješ s tím backingtrackem, nahrávka se furt hýbe, furt je to něčím zajímavé :-)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Kdyby jste chtěli nějaký bluesový backin track tak jich mám celkem dost :)
Navíc mám teď v guitarpro jeden moc pěkný doprovod na který se dá celkem vyblbnout s pentatonikou :)
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Gaudio

Příspěvek od Gaudio »

Greeg píše:A co třebaslow blues in G 7 ?
link na mojí zkrácenou verzi:(bohužel , zase se omluovám za kvalitu , nejsem doma vybaven na nahrávání)

http://www.edisk.cz/stahni/31107/blues_ ... .83MB.html

link na back track:

http://www.edisk.cz/stahni/93810/Blues_ ... .21MB.html
Fakt hezky:)
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Sakra pupack, ty si z nás s ronniem asi děláš prču, nebo já nevim :D ... hustý :wink:

gaudio: Moc moc moc pěkný :wink:
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Jimator
Bandzone: krbanda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimator »

Pupaku ... na ctyri mesice parada!!! Fakt jo! Po ctyrech mesicich ja hral sotva obstojne Amazonku. Hele ale mas to strasne preefektovany .. blues .. to je chlap, nastroj a kombo .. nic vic :o) Cili linka jo, ale zvuk ne :o) To Greer: No hej, masarna nejvetsi, fakt krasny, na tomhle si myslim smlsnu dosti :o) ti to hraje, bezva :o) Ja se jeste s dovolenim vratim k predchozimu tracku, nechcu aby to vypadalo samolibe, ale dneska sem si trosku pohral s kompresorema dostal sem do kompu snad celkem obstojnej costej zvuk, takze http://bluma.unas.cz/jamtrack_blues_forum02.mp3 :o) Snad se bude libit no .. vic z toho asi nedostanu.
Fender Strat American Deluxe Maple
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Morley PBA2 Dual Bass Wah Pedal
Gaudio

Příspěvek od Gaudio »

Jimator píše:Pupaku ... na ctyri mesice parada!!! Fakt jo! Po ctyrech mesicich ja hral sotva obstojne Amazonku. Hele ale mas to strasne preefektovany .. blues .. to je chlap, nastroj a kombo .. nic vic :o) Cili linka jo, ale zvuk ne :o) To Greer: No hej, masarna nejvetsi, fakt krasny, na tomhle si myslim smlsnu dosti :o) ti to hraje, bezva :o) Ja se jeste s dovolenim vratim k predchozimu tracku, nechcu aby to vypadalo samolibe, ale dneska sem si trosku pohral s kompresorema dostal sem do kompu snad celkem obstojnej costej zvuk, takze http://bluma.unas.cz/Jamtrack_blues_forum02.mp3 :o) Snad se bude libit no .. vic z toho asi nedostanu.
Soubor nenalezen...:(
A ja uz se tak tesil:)
Gaudio

Příspěvek od Gaudio »

Uz to de, to je zvlastni:D
Gaudio

Příspěvek od Gaudio »

No, covece neni to spatny, ale to pred tim se mi asi libilo vic...:)
Jimator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimator »

Ty vogo ty ses rychlik, mno ja sem to postnul, ale zapomnel sem ze to nahravam na unixovej server a uvedl sem to s velkym pismenem na zacatku :-)
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Jimator: "blues .. to je chlap, nastroj a kombo .. nic vic"

Šak on to tak má :wink: ... akorát to kombo je modelingový :P
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Jimator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimator »

Aha, tak sorry, ja se priznam, ze se tady v tech vecech vubec nevyznam. Dycky sem se tahal se starejma pardalama, kteri uznavali jen praci s nastrojem a aparatem po strance technicke a tak. Nejaky modelovani a simulace, slysel sem o tom, ale nejak se v tom nevyznam a v podstate moje odpaneni v podobe krabicek a afaktu bylo pred tremi tydnz, kdyz sem zacal hrat pres overdrive, do te doby sem secko delal jen kombem. Mam na mysli zkresleni a volume :o) Tak sorry, ale i tak je ten zvuk hodne preefektovanej, ten delay je tam tak silnej, ze to az vadi kdyz tam napriklad sjede pres struny a tak .. to je hezky slyset jednou .. ale ne styrikrat v ozvene :o)
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Jime co ten zvuk :?: Vždyť je to tak hubeňoučký,že se to chvílema úplně ztrácí někam do prrrr...yč :lol:
Až na to-lahůdkový,extra vibráta jsou jako perličky Líbilo :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“