Nelze rozchodit AmpliTube

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
Svobik7

Nelze rozchodit AmpliTube

Příspěvek od Svobik7 »

Zdrawíím, mam mensi problem procetl sem si asi milionkrat navod jak pripojit kytaru k PC a pripada mi to jednoduche ale jednoduse mi to nehraje. :D...mam zvukovku SB Audigy2 Platinum EX s externim panelem kde je Line-In 1/Mic a Line-In 2. Mam nainstalovany program AmpliTube v nastaveni mam zvolenou moji zvukovku ale stale nechce hrat ani v jednom Line. V Line 1 to v tom jenom tak nak sumi to je vsechno jinak nic...muze mi pls nekdo poradit newim co kde delam spatne :D
Svobik7

Příspěvek od Svobik7 »

opravdu nikdo nic? :( ja sem z toho uz na prasky docela...urcite to bude proste jenom naka pi***ina. ALe asi na ni neprijdu :cry:
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Koukni do ovladacich panelu na linko jestli ho mas na plno a skus si s tim nejak pohrat .. nic jinyho mne nenapadlo
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

Mě jednou taky takhle asi měsíc nešlo nahrávat, ve zvukovce sem mel vsechno naplno.
Az sem jednou uplne zoufalej objevil, ze se u me v ovladaci zvukovky dalo prepinat 6/4/2 reproduktory a sluchatka. Zaskrtl sem sluchatka a bezelo to. Ted vzdycky kdyz chci nahrávat tak to musim dát...
Trao
last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

Přesunuto z Hraní na kytaru
Die Hard or Die Home
messer

Příspěvek od messer »

Svobik7

Příspěvek od Svobik7 »

Tak sem to konecne rozchodil nastavil sem to nejdriv presne podle vaseho navodu a porad to nehralo ... a pak sem si vsim ze na kytara mam nastavenou hlasitost 9/10 tak sem tam prsknul 10 a hned to zaclo....dikes moc :) uz konecne hraju :D
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“