Tak toto je fakt vyborny. Respekt.seblble píše:né že by to bylo nejtěžší,ale líbí se mi to jako prase![]()
http://www.youtube.com/watch?v=JHPvXpjlR7Q
Jaké je nejtěžší sólo?
Pravidla fóra
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
pavel68 píše:Hele marty-jdi už s tím víš kam![]()
Tohle tu nikoho neohromí,leda nějakýho klučinu se zastydlou pubertou
No když tolik žereš feeling,tak jdi někam do sekce blues...tady se řeší technicky složitější,a rychlá sóla....ne feeling...
Dean Razorback 255 TTSB
Dimarzio X2N u kobylky
Dimarzio Evo 2 u krku
Tremolo Floyd Rose
Ibanez RG 7321-BK (7 strun)
EMG 85 BK u kobylky
EMG MMTW u krku
Tremolo Floyd Rose
Dimarzio X2N u kobylky
Dimarzio Evo 2 u krku
Tremolo Floyd Rose
EMG 85 BK u kobylky
EMG MMTW u krku
Tremolo Floyd Rose
tak to možná řešíš ty, telátko boží....Marty.33 píše:pavel68 píše:Hele marty-jdi už s tím víš kam![]()
No když tolik žereš feeling,tak jdi někam do sekce blues...tady se řeší technicky složitější,a rychlá sóla....ne feeling...
"Jaké je nejtěžší sólo?"
tak přesně zní otázka a Pavel ví že ty nejtěžší jsou spojení skwělýho nápadu, výborné techniky a osobitýho feelingu. Rozhodně ne nějaká bezduchá hmatníková onanie.
Myslím že zvládnout ty nej sola může pouze dobře vyhranej muzikant s ušima a musí to tak cítit.
Naopak hmatníkovou onanii se naučí kdokoliv i bez hudebního sluchu, je to pouze otázka času kdy se těmi prsty naučí šlapat na správný místo ve správné rychlosti.
Hrát jako stroj není nejtěžší. Nejtěžší je hrát bez chyby ale nehrát jako stroj.
si přeložím jako že "časem se na to začneš dívat jinak, zatím seš na to ještě moc mladej a nezkušenej"...
To není žádný navážení jak tady kdosi vyhodnotil
Musím plně souhlasit se svými vrstevníky. Taky jsem se honil za tóny, ale ty časy jsou už pryč 
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
souhlas s Pehvem
jináč nejtěžší sólo, o které jsem se já kdy pokoušel (vzdal to) byla Pantera - Cemetery gates, dále taky ve své době pro mě obtížné Scorpions - Sails of Charon... ale uvažuju že ho zkusím teď
pak taky Steve Vai - For the love of god... kdybych ho měl hrát podle originálu a ne ho improvizovat, jsem v kelu
jináč nejtěžší sólo, o které jsem se já kdy pokoušel (vzdal to) byla Pantera - Cemetery gates, dále taky ve své době pro mě obtížné Scorpions - Sails of Charon... ale uvažuju že ho zkusím teď
pak taky Steve Vai - For the love of god... kdybych ho měl hrát podle originálu a ne ho improvizovat, jsem v kelu
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Neřekl bych-nejtěžší komplexně.Máš to nahoře popsaný od Pehveho,stačí číst,lépe řečeno chtít číst a nevykládat si to promiň /poněkud zabedněně/ po svým..Martin656 píše:Mno podle me uz jenom podle nazvu topicu se tu resej technicky tezka sola...ale nic nerikam
Ona ta koruna stromu jménem muzika je hodně košatá.Chápu tvoje momentální zalíbení ve větvi jménem neoklasika,ale důležitější je dle mne vnímat celek...
Pokud se mýlím,nech mne kolegové opraví
EDIT-bylo to na toho.....33,omluva za překlep
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
pavel68 píše:Neřekl bych-nejtěžší komplexně.Máš to nahoře popsaný od Pehveho,stačí číst,lépe řečeno chtít číst a nevykládat si to promiň /poněkud zabedněně/ po svým..Martin656 píše:Mno podle me uz jenom podle nazvu topicu se tu resej technicky tezka sola...ale nic nerikam
Ona ta koruna stromu jménem muzika je hodně košatá.Chápu tvoje momentální zalíbení ve větvi jménem neoklasika,ale důležitější je dle mne vnímat celek...
Pokud se mýlím,nech mne kolegové opraví
EDIT-bylo to na toho.....33,omluva za překlep
o hele já jen že ses tam v neoklasice do mě docela solidně navážel...no prostě mě to baví....
Dean Razorback 255 TTSB
Dimarzio X2N u kobylky
Dimarzio Evo 2 u krku
Tremolo Floyd Rose
EMG 85 BK u kobylky
EMG MMTW u krku
Tremolo Floyd Rose
Dimarzio X2N u kobylky
Dimarzio Evo 2 u krku
Tremolo Floyd Rose
EMG 85 BK u kobylky
EMG MMTW u krku
Tremolo Floyd Rose
...trochu pročištěno od OT, pokud chcete pokračovat v domluvách, příspěvky mimo téma nezmizely, jenom se přestěhovaly:
http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.php?t=7425
tady se držte původního tématu...
tady se držte původního tématu...
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
http://www.youtube.com/watch?v=vYxrdrzmuUw
Borec pro mně
jeden z mých největších vzorů a vlivů...od třetí minutý to nehorázně rozjíždí
Borec pro mně
http://www.youtube.com/watch?v=PF-cXjxgREQ
Asi tak nějak,taky se rád předvede ale s egoistama masírující si vlastní mindráky tenhle kluk naštěstí nepeče
Asi tak nějak,taky se rád předvede ale s egoistama masírující si vlastní mindráky tenhle kluk naštěstí nepeče
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No jo je to machr. Já teda od něho vlastně nic neznám a co jsem slyšel tak se mi toho líbila jenom opravdu malá část. Ale tohle video je parádní.Dark Axel píše:http://www.youtube.com/watch?v=vYxrdrzmuUw
Borec pro mnějeden z mých největších vzorů a vlivů...od třetí minutý to nehorázně rozjíždí
dobrá je Jordan. To tempo jakým mačká ten killswitch
A ta jeho kytara je :-q.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
a jeden bonus navíc - http://www.youtube.com/watch?v=8akmP6Sj ... re=related
tohle mi změnilo život a navždy mi to Bucketheada vypálilo do srdce, spolu se slovem "feeling" a "emoce v hudbě"
tohle mi změnilo život a navždy mi to Bucketheada vypálilo do srdce, spolu se slovem "feeling" a "emoce v hudbě"