Jam Session

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Tak klucka!Po nezměrné pakárně se konečně zadařilo instalovat příslušný xindl do náležitého zmetka.Znamená to,že můžu libovolně vyrábět z wawu OOG,nebo MP3.Jsem šťastnej jako blecha a díky za trpělivost všem,kteří mi radili-jmenovat nikoho nebudu,určitě bych na někoho zapomněl.Poslední dobou mi v hlavě řádí ten skopčák-ale zapomněl jsem,jak se jmenuje....
Jo už vím-Alzhaimer nebo tak nějak :lol:

A teď vážně!Ještě jsem od včerejška nespal,celou noc jsem prokecal po ICQ s jedním fajn klukem a teď mám ještě odpoledne nějakou povinnost,takže už by to nestálo za to.
Taky jsem se během noci "ovínil",během rána dokrmoval a tak je jasný,že jsem nahrával pod vlivem.Proběhl upgrade studia spočívající v tom,že sluchátka s mikrákem jsem našponoval co to dá /dalo to až do kuchyně/,tamtéž jsem prdnul Mikrouše a hledal a hledal.Shodou okolností dnes Junior omarodil s angínou-tudíž jsme na to byli dva.Jemu bylo blbě a mně ještě hůř...V konečný fázi jsme se shodli na "brit combo",gain půlka ale volume doprava...

Jistě by to šlo,mnohem líp-ale dneska určitě ne :roll:

tu máte:http://www.edisk.cz/stahni/45330/ovinen ... .74MB.html

Snad někoho potěší-HOWGH
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

pod vlivem taky dobrý, dodá to část atmosféry nahrávky :-)

Asi jako u Greega - nahrávka furt baví, technika skvělá, zvuk tentokrát vážně moc pěkný :-)
chtělo by to kdyžtak někdy dvojnahrávku TY+JUNIOR :-)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Trackill
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trackill »

pavel 68 No jo, mistr se nezapře. Asi bys zahrál líp, než většina z nás i po flašce vodky :D
Ibanez RG370DX
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile
Gaudio

Příspěvek od Gaudio »

Je to pekny, hlavne ten nastup je super:)
Ke konci uz mi teda pride, ze se to obcas uz az moc opakovalo, ale jinak parada...:)
Eldanar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eldanar »

Uff, omlouvám se ,že jsem tak nějak zanevřel na tenhle topic..bohuzel ted jsem nejak vůbec neměl čas...takze sorry ze jsem vam moc neokomentoval nahrávky, ale stejne moje kritika neni moc hodnotna.. na to jsou tu jini..:) jinak koukám, že nekdo jsem hodil dalsi backing track, což je super...a taky neco zkusim nahrat :)
elektroakustika Tenson Dreadnought D10-CE, elektrika Ibanez SA260FM, Fender Frontman 15G, ladička Marshall MT-1, kupa trsátek ale především Jim Dunlop USA-Big Stubby
Eldanar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eldanar »

pavle...no comment no.. proste blues jak ma byt...
elektroakustika Tenson Dreadnought D10-CE, elektrika Ibanez SA260FM, Fender Frontman 15G, ladička Marshall MT-1, kupa trsátek ale především Jim Dunlop USA-Big Stubby
Eldanar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eldanar »

Greeg píše:A co třebaslow blues in G 7 ?
link na mojí zkrácenou verzi:(bohužel , zase se omluovám za kvalitu , nejsem doma vybaven na nahrávání)

http://www.edisk.cz/stahni/31107/blues_ ... .83MB.html

link na back track:

http://www.edisk.cz/stahni/93810/Blues_ ... .21MB.html
hmm, nějak mi to nejde stáhnout ten back track...:-/ nemohl bys to prosimte uplouadnout znova/nebo nekam jinam?:)
Jimator
Bandzone: krbanda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimator »

Pavle reknu to jenom jednou vetou a to ze. kdybych to slysel nekde z radia .. .ptal bych se esi to neni Clapton..
Fender Strat American Deluxe Maple
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Morley PBA2 Dual Bass Wah Pedal
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Jimator píše:Pavle reknu to jenom jednou vetou a to ze. kdybych to slysel nekde z radia .. .ptal bych se esi to neni Clapton..
Ještě jsem neusnul-takže žiju-zatím :shock:
Kluci-z mýho pohledu prdlačky naší babičky.Ale vzniklo to ve správnou chvíli,na tom správným místě.Jime-neblbni kámo.
Ten pán,kterýho jsi jmenoval... Já?.... :oops:

Ńebudu lhát-mám dostatečně namasírované EGO na pár let dopředu...
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Jimator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimator »

Ne jako vazne pekny.. dobre zahrany, zvuk akorat, presne to co bych k te nahravce ocekaval. Nehlede ze mi to opravdu pripomnelo zvuk alba From the cradle. Nemazal bych ti med kolem huby kdybych si myslel ze s emi to nelibi :o) Hele ja sem to dneska nenahral. Po nocni sem jel s kolegou hodit jedno auto do servisu, pak druhym na snidani a domu. Lehnul sem v deset dopoledne, vstal sem ve tri odpo, sedl do auta, vyzvednul druhy auto ze servisu, pak ke zlatnikovi pro prstynky, pak sem se zmohl jen na to zase lehnout a v deset trada nastup na sichtu .. takze sem uplne mrtvej, nahravat budu zitra a mozna se mi to podari i behem dne postnout.
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Jimator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimator »

Dark Axel píše:Jime, kdyžtak zprzni i mou nahrávku, na ICQ jsem tě poslední dobou nějak neodchytával :D
Takze jednak veliky plus za akustiku. Druhy velky plus za to ze ses pustil i do slidu, na to bych treba ja nemel odvahu, to se priznam narovinu. Se slidem hraju jen kdyz sem nekde v hospode opravdu rozdovadenej a pod vlivem :D Jinak davej si pozor na to ladeni u slidu, nemusi ho tam byt tolik, staci par tonu v pravou chvili. Pak taky ses drzel dost pri zemi co se tyce harmonicke linky, je to blues v A moll coz znamena ze muzes vyuzit krasne celej rozsah od nultyho po 15. prazec na vsech strunach. Oktavy krasny, ale chce to pritlacit na feelingu, min se na to soustredit .. Tahle musim za sebe rict ze byla krapet slabsi oproti predchozim. Ale neznamena to abys akustiku opoustel, vsak vis :-)
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

pavel68 píše:Tak klucka!Po nezměrné pakárně se konečně zadařilo instalovat příslušný xindl do náležitého zmetka.Znamená to,že můžu libovolně vyrábět z wawu OOG,nebo MP3.Jsem šťastnej jako blecha a díky za trpělivost všem,kteří mi radili-jmenovat nikoho nebudu,určitě bych na někoho zapomněl.Poslední dobou mi v hlavě řádí ten skopčák-ale zapomněl jsem,jak se jmenuje....
Jo už vím-Alzhaimer nebo tak nějak :lol:

A teď vážně!Ještě jsem od včerejška nespal,celou noc jsem prokecal po ICQ s jedním fajn klukem a teď mám ještě odpoledne nějakou povinnost,takže už by to nestálo za to.
Taky jsem se během noci "ovínil",během rána dokrmoval a tak je jasný,že jsem nahrával pod vlivem.Proběhl upgrade studia spočívající v tom,že sluchátka s mikrákem jsem našponoval co to dá /dalo to až do kuchyně/,tamtéž jsem prdnul Mikrouše a hledal a hledal.Shodou okolností dnes Junior omarodil s angínou-tudíž jsme na to byli dva.Jemu bylo blbě a mně ještě hůř...V konečný fázi jsme se shodli na "brit combo",gain půlka ale volume doprava...

Jistě by to šlo,mnohem líp-ale dneska určitě ne :roll:

tu máte:http://www.edisk.cz/stahni/45330/ovinen ... .74MB.html

Snad někoho potěší-HOWGH
tak jsem si to poslechl a super. chvály tu je dost :)) a v tomhle topicu by se melo hlavne "kritizovat" aby si z toho clovek neco vzal :) jenze u Tvoji nahravky neni temer co :) ale neco se vzdycky najde. Me treba vadi vicero tech rychlých tónů za sebou ale to je věc názoru. Más nadherny zpracování tónu a hbyté prsty, a prehrsel feelingu a citu! taky se k tomu snad za pár let dostanu :)) Já se na tom mojem squieru hrozne nadru s kazdym tonem. Setrim na snimace Fender - snad zlepsi sustain. Jinak z Tvoji nahravky presne pasáž od 1:39 ta je nejúžasnější - pro mě :) ahooj
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

still got the blues

Příspěvek od pupack »

a co takhle větší oříšek ale úžasnej k jammovani :) G.Moore still got the blues - já vim sem troufalec ale na procvičení bendů a všeho (co mi pořád nejde a nejde) ideální podklad. Hraju si na to pořád. Tak jsem to zkusil i nahrát. Zjistil sem ze muj soundblaster dela neplechu v tom, ze nahravka je o par milisekund posunuta :( nevite co s tim? asi spatna latence? zkusil jsem to posunout rucne pak - snad to na nazornost bude sedet.
backing je tady http://www.bar-kruh.cz/pupack/got_blues.mp3
nahravka (moorovi se omlouvam) tady http://www.bar-kruh.cz/pupack/pupack_st ... es_jam.mp3
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
pehve

Příspěvek od pehve »

pavel68 píše: http://www.edisk.cz/stahni/45330/ovinen ... .74MB.html
...Taky jsem se během noci "ovínil",během rána dokrmoval a tak je jasný,že jsem nahrával pod vlivem....
....tam máte asi nějaký kouzelný víno,ne?
Super, jednou z tebe chlapče něco bude 8)

hmm, nějak mi to nejde stáhnout ten back track...:-/
mě to v opeře taky nešlo, tahal jsem to v IE
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

to pavel68

SMEKÁM :!: :!: :!: :!: :!:
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Jimator píše:
Dark Axel píše:Jime, kdyžtak zprzni i mou nahrávku, na ICQ jsem tě poslední dobou nějak neodchytával :D
Takze jednak veliky plus za akustiku. Druhy velky plus za to ze ses pustil i do slidu, na to bych treba ja nemel odvahu, to se priznam narovinu. Se slidem hraju jen kdyz sem nekde v hospode opravdu rozdovadenej a pod vlivem :D Jinak davej si pozor na to ladeni u slidu, nemusi ho tam byt tolik, staci par tonu v pravou chvili. Pak taky ses drzel dost pri zemi co se tyce harmonicke linky, je to blues v A moll coz znamena ze muzes vyuzit krasne celej rozsah od nultyho po 15. prazec na vsech strunach. Oktavy krasny, ale chce to pritlacit na feelingu, min se na to soustredit .. Tahle musim za sebe rict ze byla krapet slabsi oproti predchozim. Ale neznamena to abys akustiku opoustel, vsak vis :-)
ok, beru na vědomí, dík :-) beru si z toho ponaučení... zkusím si to ještě párkrát doma sjet a pokusím se více využít hmatník...a ten slide - nejsem s ním žádný mistr a je to slyšet :D

k tomu G7 tracku asi akustiku nevezmu, to si naděje nedělej... ale neupustím od ní :-)
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

tak, můj počin zde...

tentokrát jsem zapojil i Danelectro, nahodil jsem kratičké slapback echo jen pro projasnění zvuku, nejde to ani poznat...

http://www.box.net/shared/4ywdjsf0g0

(ps: nevím jak vám, ale mi poslední dobou připadá, že to moje hraní ztrácí šťávu :-( )
Gaudio

Příspěvek od Gaudio »

Dark Axel píše:tak, můj počin zde...

tentokrát jsem zapojil i Danelectro, nahodil jsem kratičké slapback echo jen pro projasnění zvuku, nejde to ani poznat...

(ps: nevím jak vám, ale mi poslední dobou připadá, že to moje hraní ztrácí šťávu :-( )
Mne se to celkem libi, je to uplne jinak pojaty nez treba Pavel, ale hezky:)
Jenom se mi zda ze kytara je trochu rozladena nebo naladena trosku jinde, nevim, proste neco mi tam nejak nesedi, ale mozna je to jenom muj spatnej hudebni sluch...:)
Trackill
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trackill »

Moje nahrávka: http://uloz.to/328029/16.04.08.mp3
Cítím, že to jsem schopný zahrát líp, ale nejsem schopný to nahrát znova, páč si dneska ve floorbale spletl protihráč moje zápěstí s míčkem.
:?
Ibanez RG370DX
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

Gaudio píše:
Dark Axel píše:tak, můj počin zde...

Mne se to celkem libi, je to uplne jinak pojaty nez treba Pavel, ale hezky:)
Jenom se mi zda ze kytara je trochu rozladena nebo naladena trosku jinde, nevim, proste neco mi tam nejak nesedi, ale mozna je to jenom muj spatnej hudebni sluch...:)

myslím že je to bendy , které tam občas neladí :wink:
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“