Narazil jsem na značku D. Larias,co to sakra je?v životě sem o ní neslyšel,má někdo kombo D. Larias,nebo spoň nějaký zkušenosti?
Zajímalo by mě k jaký značce by se dalo kvalitou přirovnat...?
Drobák píše:
já právě že taky ne,myslim že kdyby to byli nějaký děla tak sou slavný,ale zase komerce neni zárukou kvality...
když vidím nějakou komerční značku tak du radši dál, neříkám že to není kvalitní ale u spousty oblíbených a všeobecně rozšířených věcí se platí za značku. takže komerce je fuj
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5 Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4 Strings: Gibson Brite Wires or Elixir Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Drobák píše:
já právě že taky ne,myslim že kdyby to byli nějaký děla tak sou slavný,ale zase komerce neni zárukou kvality...
když vidím nějakou komerční značku tak du radši dál, neříkám že to není kvalitní ale u spousty oblíbených a všeobecně rozšířených věcí se platí za značku. takže komerce je fuj
To je samozřejmý,ale u takovejch značekvíš do čeho jdeš,s neznámejma musíš experimentovat nebo je osobně zkoušet,když si koupíš marshall tak víš co od něj očekávat...
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5 Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4 Strings: Gibson Brite Wires or Elixir Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Wohma píše:No kdyz uz jsme u toho, tak podle me to je Larios Ale myslim, ze je to uplne jedno
to A je evidentní,ale je to naprosto jedno,je to prostě larias
Tak to se pletes, porovnej druhy a paty pismenko, to druhe ma silnou caru na prave strane a ta cara presahuje, ten patej znak tohle nema.
kdyby to bylo o tak se napojuje na to s nahoře a ne dola jako a,myslim že to je záměr toho loga,že se kurzíva trochu stenčuje,sám prodejce éíše larias,tak asi bude vědět jak se jmenuje,když má od toho krabici,papíry...mě moc nezajímá jaký sou tam písmenka,ale spíš jak hraje...