Fender FM 212 do zkušebny.
Pravidla fóra
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
No já pravě krabky mám, takže hlavně čistej.
Naposledy upravil(a) Adamz Asah dne 15.03.2008 17:38, celkem upraveno 1 x.
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
- Jimator
- Bandzone: krbanda
- Kontaktovat uživatele:
Cau, hral sem na to dva konciky, pak sem si poridi 210. Sejde na tom co hrajes, pro moje blues to bylo absolutne do pohody, taky sejde na tom, ajkou klofnu na to pichnes ze jo. Ten cistej je prefektni na 100% srovnatelnej s lampou, zkreslenej je samozrejme slabsi ... zas to zalezi kde si to jak nastelujes, ja na to od blues po jazz hraju v pohode .. na tvrdsi veci to neni. Ale jak rikam, je to taky dost o sikovnosti a to tom jak ti hraje kytarka
Fender Strat American Deluxe Maple
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Morley PBA2 Dual Bass Wah Pedal
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Nemel jsi problem s hucenim a sumenim? Meli jsme v prvni zkusebne jednoho tohohle Fendera, kterej vydaval dost hrozny zvuky (kdyz se nehraloJimator píše:Cau, hral sem na to dva konciky, pak sem si poridi 210. Sejde na tom co hrajes, pro moje blues to bylo absolutne do pohody, taky sejde na tom, ajkou klofnu na to pichnes ze jo. Ten cistej je prefektni na 100% srovnatelnej s lampou, zkreslenej je samozrejme slabsi ... zas to zalezi kde si to jak nastelujes, ja na to od blues po jazz hraju v pohode .. na tvrdsi veci to neni. Ale jak rikam, je to taky dost o sikovnosti a to tom jak ti hraje kytarka
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Jimator
- Kontaktovat uživatele:
Hele, to kombo je dost dimenzovany, tzn. ze pokud mas nastroj blizko je jasny ze to bude hucet, chce to od nej stat aspon na tri metry a je pravda, ze pokud nemas perfektne cistej harware (cisty draty, spoje, atd.) tak je to na ty pazvuky nachylnejsi ... je to trandak 
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
No hele, ve stare zkusebne jsme meli jen trandaky, neco od Peaveyho, Hartke Piggy Back a jeste nejakej bastl, ten Fender z toho vychazel uplne nejhur. Ale rikam, byl to uz jetej kousek a mozna to ostatni nedelaji. S kytarou jsem blizko nestal, vetsinou si pri hrani peclive hledam mistecko, kde to nejvic chyta sonickej bordel 
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Jimator
- Kontaktovat uživatele:
Tak to nevim, nejsem schopnej posoudit, vseobecne z trandaku de tendle mess kdyz je nastroj moc blizko, muze to byt i dalsi ruseni. Taky vseobecne plati cim vykonnejsi trandak tim vic messu .. tim vic bere ruseni .. ja kdyz na to hraju doma, mam to metr od sebe a sedim/stojim u toho kolmo(mam to po pravym boku. Zaroven sedim tak, ze je prede mnou pocitac, pac hravam s Claptonem a dalsima
A kdyz teda je pocal zapnutej, tak to huci vic, takze hadam, ze ty Fendery maji asi spatne vychytany odstineni. Je to moje domenka zalozena na tom jak sem to doma vyzkousel. Dalsi poznatek je, kdyz zzkousime s bluesbandem, tak tam sou podelany zarivky a to je teda peklo, stary zarivky zazloutly tomu davaji celkem zabrat
ale staci na to postavit hrnec s vodou a je to 
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
:-)
zdarec chlapi, já tohle kombo mám a jsem s ním dost spokojenej. Teda spíš byl jsem. Hodně u něj záleží, jak si rozumí s kytarou. Měl jsem před tím strata s humbakerem u kobyly a nelezlo z toho žádnej brum nic, i když jsem měl volume na kytaře na plno a nedržel jsem struny...nic, prostě krása. A zvuk to mělo docela tvrdej. Znám týpka, kterej na tohle kombo hraje death metal nebo co to je
....no a teď mám tele s jednocívkovým snímačem a lezou z toho šílený pazvuky. Je jasný, že to je tím rozdílem mezi singlem a humbakerem, s tím jsem měl počítat, ale že to bude brumět až tak moc, to jsem nečekal. Ale zase ten čistej je fakt parádní. A zkreslenej je dobrej tak na blues nebo tak něco. .........musim si k tomu koupit ještě nějakou krabku
........ale jesli máš kytaru s humbáčem, tak bych se toho rozhodně nebál.
........jo a 100w je fakt mrtě........už bych si tak silný kombo nekoupil. Hraju ve zkušebně tak na 2,5-3 z 10 a na malých koncertech lehce pod půlku.
vorvi: Jaky presne mas ten singl? Zkousel jsi ho zavoskovat?
Jimator: ten bordel pri zapnutym kompu muze byt monitorem, pokud mas CRT, tak to na tebe sviti ve vsech moznych frekvencich, z nichz nektery chyta snimac. V tom pripade to neni o odstineni komba, ale kytary
Ja to tak mam ve zkusebne, kdyz jsme nahravali, tak jsem nesmel stat blizko monitoru, protoze jinak byl sum jako prase. Zarivky znam 
Jimator: ten bordel pri zapnutym kompu muze byt monitorem, pokud mas CRT, tak to na tebe sviti ve vsech moznych frekvencich, z nichz nektery chyta snimac. V tom pripade to neni o odstineni komba, ale kytary
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
Super ja mám mám 2 humbuckery a ve čtvrtek si to jdu vyzkoušt, takže uvidíme:)
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
wohma: Ten snímač je původní, co byl na Squier Telecaster Standart. Zavoskovat jsem to nezkoušel a sám bych si na to asi netroufl
Plánuju ho vyměnit za dvoucívkovej singl od RM.
Adamz Asah: Jestli neprahneš přímo po té nové verzi, uznávám, je mnohem hezčí než ta stará
, tak sleduj hudebnibazar.cz ........ta stará verze tam je každou chvíli. Já ho mám taky z druhý ruky za 6500 
Adamz Asah: Jestli neprahneš přímo po té nové verzi, uznávám, je mnohem hezčí než ta stará
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
já přáhnu po té nové právě 
Přesně tohle dilema teď řeším
Dneska jsem toho fendera zkoušel s Cort kejtrou přes kreslící krabku a jako že peklooo
Hrál hodně dobře nahlas a srozumitelně.
V pondělí jdu testnout Crate FW 120.....
Fakt mě zajmá, jak se mi to bude zdát proti sobě....
Něco ve mě fandí tomu Crate, ani nevím proč. Fakt se uvidí. Pak řeknu. !!
Dneska jsem toho fendera zkoušel s Cort kejtrou přes kreslící krabku a jako že peklooo
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Doufám že ti to něco bude Crate fandit pořádDemilich píše:Přesně tohle dilema teď řeším![]()
Dneska jsem toho fendera zkoušel s Cort kejtrou přes kreslící krabku a jako že pekloooHrál hodně dobře nahlas a srozumitelně.
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Behringer GM 108
Klikni na link v mém popisu "vysněné vybavení" a uvidíš, proč TOMU TAK BUDE JEŠTĚ HODNĚ DLOUHOSami píše:Doufám že ti to něco bude Crate fandit pořádDemilich píše:Přesně tohle dilema teď řeším![]()
Dneska jsem toho fendera zkoušel s Cort kejtrou přes kreslící krabku a jako že pekloooHrál hodně dobře nahlas a srozumitelně.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Už jsem na něj kdysi koukalDemilich píše:Klikni na link v mém popisu "vysněné vybavení" a uvidíš, proč TOMU TAK BUDE JEŠTĚ HODNĚ DLOUHOSami píše:Doufám že ti to něco bude Crate fandit pořádDemilich píše:Přesně tohle dilema teď řeším![]()
Ibanez RG321 MH-WK
Behringer GM 108
Behringer GM 108
No tak jsem tam dneska letěl jak debil a samozřejmě to tam neměli ještě. Chlápek se mnou jednal stylem, škoda mluvit..
Se jako fakt divím, že jim tam s takovým přístupem někdo chodí...
Si tam emailnu jestli to mají, vyzkouším, a už se ve slavném muzikant.cz nikdy neobjevím !
Se jako fakt divím, že jim tam s takovým přístupem někdo chodí...
Si tam emailnu jestli to mají, vyzkouším, a už se ve slavném muzikant.cz nikdy neobjevím !
- Crowley
- Kontaktovat uživatele:
měl jsem toto kombo doma, koupil jsem ho od kamaráda jen, aby sehnal peníze na bicí za, které dlužil, jinak bych to nepořídil, čistý zvuk se dá poslouchat, ale pokud chceš hrát tvrdší hudbu nedoporučuju, zkus trochu zabrousit po bazarech na 100% tam najdeš lepší aparát, jinak před rokem sem ho prodal za 6000,- nové = ztráta peněz (můj názor, nekamenovat:))
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
Mluvíš o tom Fenderu, nebo Crate ????Crowley píše:měl jsem toto kombo doma, koupil jsem ho od kamaráda jen, aby sehnal peníze na bicí za, které dlužil, jinak bych to nepořídil, čistý zvuk se dá poslouchat, ale pokud chceš hrát tvrdší hudbu nedoporučuju, zkus trochu zabrousit po bazarech na 100% tam najdeš lepší aparát, jinak před rokem sem ho prodal za 6000,- nové = ztráta peněz (můj názor, nekamenovat:))