Je to proste unikat jedinej svyho druhu:)
Presne vi co a kde zahrat, vytvari neuveritelny kontrasty, ktery sou uplne bozi, ale pritom vlastne uplne jednoduchy:)
gazosh píše:Takže Angus je borec nehorázný, podle jeho kytar poznám AC/DC což se mi často nestává(vyjma Dimebagovo Pantery) hlavně je to showman, dává soličko a ještě se válí na zádech a dělá kolečka, dukaz že ho to neskutečně baví, ale ne jenom jeho ale všechny členy.AC/DC jsou jedineční a nemusí se bát že je někdo bude kopírovat, výkon vokálisty (nevim jak se jmenuje ale mám za to že je to taky nějaky Young) je kuriozní takovej křičák.Dále mě fascinuje že pořád ještě hrají a při tom to jsou "dědci" jako hovado.
No puvodniho zpevaka Bona Scotta nahradil Brian Johnson ktery se mi libi vic. Jeste na rytmickou kytaru tam hraje jeho bracha Malcolm Young. Ale Angus je muj nejoblibenejsi kytarista podivte na stranky www.ac-dc.wz.cz peace
Angus je víc než super kytarista,na AC/DC sem začínal jako např.: Highway to hell,hells bells,atd...
Nevím proč někdo hlasoval že je strašný:evil:
www.metallica-band.ic.cz Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
Já slyšel poprvé ácebleskdécé asi v 9-10 letech, v intru k THPS 4.Jsem to furt zapínal a vypínal abych to slyšel znova (o nějakém YT jsem neměl ani páru )
Ale nchápu jak se dokaze válit na zemi a pritom hrat parádní sola to vzdycky cumim
www.metallica-band.ic.cz Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!