24 pražec
Pravidla fóra
24 pražec
Zdravím. Mám problém(překvapivě
). Ze dne na den mi na e- struně přestal ladit 24 pražec a to víc než o půl tónu. Posouvání kamene bez výsledku a stáří struny bych vyloučil. Ostatní struny ladí dokonale...Díky.
Ibanez RG370DX
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mohl se v tom místě zbrousnout pražec a teď to neladí.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Já bych nepochopil ani to, pokud ti 23 sedí a 24 ne, tak je buď blbě usazený, ale když se to stalo teď a tak rychle, tak zkus strunu, třeba ji sundat a znova natáhnout.Trackill píše:Pochopil bych to kdyby to dělaly všechny struny na tom 24. pražci, ale jen jedna... Asi bude jediným řešením zkusit vyměnit strunu, ale je to divný. Mám ji tam necelý měsíc.
Ibanez RG 2550E Prestige, Marshall JVM 410H, Boss TU2, 1960A - kopie
nebud jelenTrackill píše:Tak je to fakt tou strunou. To sem z toho jelen....
zvykej si, tohle struny delavaji.... obcas holt prestanou ladit... vzdyt je to taky jen "kov", ktery starnutim meni sve vlastnosti...
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... 
Tak to záleží jak moc ji hobluješ. Na druhou stranu připouštím, ež mě taky zaráží to neustále opakované "ze dne na den"...Trackill píše:Mě jen zaráží, že ta struna byla necelý měsíc stará a ještě k tomu D'Addario, tak bych řekl, že to něco vydrží...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...