Axel-hele ty bejku,jak to že mám pocit jakoby tě to nebavilo
Něco je špatně,doufám že v neděli vyřešíme co...
Trackil-No přesně tohle jsem od tebe očekával
Ale těším se nějakej metalovej back-to pro tebe bude evidentně vhodnější
Máš pravdu, už je to pomalu nečitelný. Na metal se těšímpavel68 píše: Trackil-No přesně tohle jsem od tebe očekávalJenom nevím,jestli je ta pila do tohoto back tracku to pravý jahodový
Asi sám přijdeš na to,že tomu není tak
S gainem na polovic by to imho bylo ono...
Ale těším se nějakej metalovej back-to pro tebe bude evidentně vhodnějšíZahraný-myslím tu černou kejtrovou rachotu-to bylo OK
Z toho si nic nedělej-ani já neTrackill píše:Máš pravdu, už je to pomalu nečitelný. Na metal se těšímpavel68 píše: Trackil-No přesně tohle jsem od tebe očekávalJenom nevím,jestli je ta pila do tohoto back tracku to pravý jahodový
Asi sám přijdeš na to,že tomu není tak
S gainem na polovic by to imho bylo ono...
Ale těším se nějakej metalovej back-to pro tebe bude evidentně vhodnějšíZahraný-myslím tu černou kejtrovou rachotu-to bylo OK
, blues mám taky rád, ale asi ho neumím hrát
Chlapiku, taky mas asi blby obdobi jako ja. Jednak ti tam litaj bendy a misty jedes uplne do mimoznich tonu, ktery tam nenacpes i kdybys chtel. A misty litas i z rytmu. Myslim ze je tu prebluesovanoDark Axel píše:tak, můj počin zde...
tentokrát jsem zapojil i Danelectro, nahodil jsem kratičké slapback echo jen pro projasnění zvuku, nejde to ani poznat...
http://www.box.net/shared/4ywdjsf0g0
(ps: nevím jak vám, ale mi poslední dobou připadá, že to moje hraní ztrácí šťávu)
ok diky za koment, budu makat na bendech jako certJimator píše:Covece, neslysel sem tam jedinej ladici bend. Chvilema je to fakt hodne spatny na tom jeste pracuj. A ten zvuk je jakejsi ... ted uz to aspon neni predelayovany. Takze v klidu. Ty bendy a celkove si dej pozor na naladenost kytary.
Noo spousty nepresnosti, falesny bendy, mala rychlost. Napady na melodie bych mel, jeste je umet zrealizovatvikicek píše:pupack na to jak dlouho hraješ to masakr !!!
Jak se učíš? samouk nebo někam chodíš?
jasan ty mas vlastne taky voxika.vikicek píše:Aha...a můžu se ještě zeptat jak jsi na tohle nastavil kombo? Ten zvuk se mi líbí