Crate GT212

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
brazdil.radek
Kontaktovat uživatele:

Crate GT212

Příspěvek od brazdil.radek »

Cawte! Kvuli financim sem se rozhodl pro neco levnejsiho, nespis bazar...kapl jsem na tohle, myslite ze to muze byt dobry? Kolik byste za to dali? Ja mu rekl 5500, on rikal ze je elektrikar a ze sou tam kvalitni repra, ze za 6000...ze se mi ete ozve...ma to cenu? Zatim doo zkusebny, mozna ze zacatku do njakych klubu...pak urco vimenim...
Cauky takze prodávám tohle kombičko...
mám ho zhruba rok.. je to ve 100 % stavu .
Kombitko ma 120W ... jelikož ma velice ale opravduvelice kvalitni repraky... tak to umi celkem dost zařvat...
je to takřka nejlepši tranzistor.. co se da kupit .. mno spiše dal.. tedka se vyrabi inovovany kus .. ale rozdil ve zvuku je celkem drasticky. .protže muj starej crate.. je jeste delany USA narozdil od nove rady ta se dela v chine .

Je to třiknal. Zvukove bych ho zařadil fakt od blues až po metal. .:-)
musm unat že jakožto málo kombitek ktere maj tranzistor se dobře poj s krabičkama..
ja sem pouzival Big Muff a to je celkem dosti náročná krabičkama...
je tan pružinovej reverb .. zvukem je ten reverb prumer.. slyšel sem už lepsi.. :-) footswitch je v cene zamozrejme.. :-)

jo btw: ty repraky maji citlivost 108db.. takže si přectavte co to děla :D jakože ve zkušebne to nemam ani na čtvrtině. .a holky už kurviii že to je moc nehlas :-D
jo k cene ... vyděl bych to tak kolem 7000-5000.. :-) je to dobra cena si myslim.. odpovida kvalite aparatu .. :-) zatim ahojky kdyzk info na mail. .

ps: dohoda jista
ps2: pomerne to specha .. uz sem to mel mit prodane ale chlapik se nakonec cukl a me to lehce skřížilo plany :-) tak se mi nekdo ozvete :-D
[/quote]
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Tranzistoru se neboj :wink: nekouše..
Myslím, že za ty prachy budeš mít výkon postačující na dlouho vcelku a stejně, většinou si k tomu každej hodí pedál, kterej mu udělá masakr zvuk, takže ber. Za ty prachy, nevím co jiného by ti mělo poskytnout takový výkon kvalitní....
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

Kombo ti hlasitostně vystačí všude. To se neboj. A zvukově se to hodí, jak už tam psal od bluseu až po metal. Sám na něj metal hraju (aspoň se snažím :lol: ) Jestl ichceš vědět něco konkrétního tak se zeptej :lol:
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
brazdil.radek
Kontaktovat uživatele:

...halvně mi jde o tu cenu...celkově se mi docela líbí, a myslím, že i zvukově s mým 15W Staggem se nebude dát srovnávat...
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

To je dobrá koupě, podle mě.
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

To by me zajimalo, kde zjistil tu citlivost 108dB, realny je tak 98db :wink: Pokud tam teda nejsou neodymiovy repro, ale o tom dost pochybuju... Rekl bych, ze te docela vodi za nos, ale stejne se ta koupe vyplati, pokud tam neni nejaka skryta vada. Za 6K rozhodne dobrej kauf.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

Repra v tomto kombu mají citlivost opravdu 98 db.
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
brazdil.radek
Kontaktovat uživatele:

...stejně mi to uteklo...
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“