já takyPidin píše: mám rád zelené listí
Abychom se lépe poznali...
Uuuuuufff!Tak to jsem tu nejstarší,ale 10let jsem byl mimo muziku úplně tak je umažem jo...
Za pár měsíců mi bude 20...no ale už podruhý
Prej na to nevypadám,hubu mám zarostlou a řepu až na p***l.Hraju od 14,kam moje paměť sahá nikdo v rodu muzikant nebyl,tak jsem ta černá ovce rokerská
KAPELY-81-ZIP,dřevní prvopočátky
82-TELEFON-celkem úspěšná zábavovka hrající hard rock a metal.Kluci o 15let starší než já.To jsem byl naprostý ucho.Kapela vystupuje do teď
83-86-PAROLET-fúze všeho možnýho s partou mediků tady z plzeňskejch kolejí.Kšeftů moc nebylo,ale srandy na tuny a začal jsem skládat.To už jsem měl Jolanu iris kterou jsem vyměnil za Tornádo.Blbec jsem myslel,že jako rocker ne můžu mít "dutou"kejtru.
87-89-pakárna na vojně.Půl roku pekla v Trebišově,člen folklorního útvarovýho nesmyslu.Výkoňák se dohmát že dělám muziku,vrazil mi do ruky violu a řek "buďeš hrát kontry"!Jako přiznávky na druhou dobu...Jsem dodnes hudení analfabet,ale nouze naučila Dalibora housti a tohle byla jediná cesta jak z toho pekla aspoň na chvíli ven...
Hodonín-byl jsem u útvaru hodinu a už jsem přebíral klíče od zkušebny útvarový kapely /mazáci šli do civilu/.Diamantka,moje Iriska pro kterou jsem si směl do Plzně zajet,basa Galaxis,rozvrzaný Amátky,dvoumanuálový klávesy Vermona a pár tesláckejch zesů a beden.Mohl jsem za erární prachy koupit kombo Solton.Hrálo se fest a protože času bylo fůry zásadní období-z toho jak jsem byl nadřenej jsem těžil hooodne dlouho...Collinse /Debustrol/ jsem tam učil co je harmonie...
89-92-EXCALIBUR-po 14dnech v civilu hned do u nás na západě hodně známý kapelky.Kšeftů tuny a tuny,nějaký nahrávky rozhlase...
92 a něco-SARAH-zábavovej hard,kšefty,kšefty,tuny holek,chlast ale chtěl jsem něco modernějšího tak jsem vzal basu a....
93-95-JOY-crossover-kultovní záležitost na kterou chodilo spoustu lidí.Roku 93 vyšlo CD,jezdili jsme s Alkeholem,Krucipuskem,občas s Kabátama.Pak začali bejt na vydavatelství Monitor skrblíci,dělali dámy ohledně 2hý desky na kterou byla smlouva,my se začli hádat a já šel k
95-97-XANTIPA-bezva partička.Kšeftů dost,lidí taky,hodně jsme jezdili s Katapultem,r.97 předkapela poloboha jménem Ronnie James Dio.
Who the f*ck is...
97-Jiří Schelinger revival-šel jsem poprvý do "angažmá"
Teda spousta věcí mě bavila moooc-celý zemětřesení-spousta lezla krkem,valčíky a tak.Ale potřebovali jsme živnost protože jsme každej den od 9-18 na zkušebně stavěli...
PALICE-následek ALICE když Bárta definitivně upřednostnil muzikály.Top kapela,nic lepšího tu širokodaleko není.No,po roce mě vylili a já s tím seknul úplně.Kdyby kluk co jí vede nebyl vychcanej jak díra do sněhu,vědělo by o ní o mooooooc lidiček víc
Následovalo 10let TICHA...
Pokud se někdo snad prokousal až sem,děkuje mu za trpělivost
"STARY PES"
Za pár měsíců mi bude 20...no ale už podruhý
Prej na to nevypadám,hubu mám zarostlou a řepu až na p***l.Hraju od 14,kam moje paměť sahá nikdo v rodu muzikant nebyl,tak jsem ta černá ovce rokerská
KAPELY-81-ZIP,dřevní prvopočátky
82-TELEFON-celkem úspěšná zábavovka hrající hard rock a metal.Kluci o 15let starší než já.To jsem byl naprostý ucho.Kapela vystupuje do teď
83-86-PAROLET-fúze všeho možnýho s partou mediků tady z plzeňskejch kolejí.Kšeftů moc nebylo,ale srandy na tuny a začal jsem skládat.To už jsem měl Jolanu iris kterou jsem vyměnil za Tornádo.Blbec jsem myslel,že jako rocker ne můžu mít "dutou"kejtru.
87-89-pakárna na vojně.Půl roku pekla v Trebišově,člen folklorního útvarovýho nesmyslu.Výkoňák se dohmát že dělám muziku,vrazil mi do ruky violu a řek "buďeš hrát kontry"!Jako přiznávky na druhou dobu...Jsem dodnes hudení analfabet,ale nouze naučila Dalibora housti a tohle byla jediná cesta jak z toho pekla aspoň na chvíli ven...
Hodonín-byl jsem u útvaru hodinu a už jsem přebíral klíče od zkušebny útvarový kapely /mazáci šli do civilu/.Diamantka,moje Iriska pro kterou jsem si směl do Plzně zajet,basa Galaxis,rozvrzaný Amátky,dvoumanuálový klávesy Vermona a pár tesláckejch zesů a beden.Mohl jsem za erární prachy koupit kombo Solton.Hrálo se fest a protože času bylo fůry zásadní období-z toho jak jsem byl nadřenej jsem těžil hooodne dlouho...Collinse /Debustrol/ jsem tam učil co je harmonie...
89-92-EXCALIBUR-po 14dnech v civilu hned do u nás na západě hodně známý kapelky.Kšeftů tuny a tuny,nějaký nahrávky rozhlase...
92 a něco-SARAH-zábavovej hard,kšefty,kšefty,tuny holek,chlast ale chtěl jsem něco modernějšího tak jsem vzal basu a....
93-95-JOY-crossover-kultovní záležitost na kterou chodilo spoustu lidí.Roku 93 vyšlo CD,jezdili jsme s Alkeholem,Krucipuskem,občas s Kabátama.Pak začali bejt na vydavatelství Monitor skrblíci,dělali dámy ohledně 2hý desky na kterou byla smlouva,my se začli hádat a já šel k
95-97-XANTIPA-bezva partička.Kšeftů dost,lidí taky,hodně jsme jezdili s Katapultem,r.97 předkapela poloboha jménem Ronnie James Dio.
Who the f*ck is...
97-Jiří Schelinger revival-šel jsem poprvý do "angažmá"
Teda spousta věcí mě bavila moooc-celý zemětřesení-spousta lezla krkem,valčíky a tak.Ale potřebovali jsme živnost protože jsme každej den od 9-18 na zkušebně stavěli...
PALICE-následek ALICE když Bárta definitivně upřednostnil muzikály.Top kapela,nic lepšího tu širokodaleko není.No,po roce mě vylili a já s tím seknul úplně.Kdyby kluk co jí vede nebyl vychcanej jak díra do sněhu,vědělo by o ní o mooooooc lidiček víc
Následovalo 10let TICHA...
Pokud se někdo snad prokousal až sem,děkuje mu za trpělivost
"STARY PES"
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Stáří není zásluha,to se připlíží samo...
O tatíkovi se takhle nemluví
!!!Já nemít ženskou co jednou přijde do nebe za to co se mnou překousla,tak jsem byl v pr...
Chlastu moře,dost kluků už je v pánu taky kvůli svinstvům...
Doufám Joey že u toho kompu cvičíš na kejtru-jinak si mě nepřej

O tatíkovi se takhle nemluví
Doufám Joey že u toho kompu cvičíš na kejtru-jinak si mě nepřej
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
To bylo myšleno žertovně, já o něm nikdy nemluvím hnusněpavel68 píše:Stáří není zásluha,to se připlíží samo...
O tatíkovi se takhle nemluví!!!Já nemít ženskou co jednou přijde do nebe za to co se mnou překousla,tak jsem byl v pr...
Doufám Joey že u toho kompu cvičíš na kejtru-jinak si mě nepřej![]()
![]()
A necvičím bo se jednou rukou zůčastňuju diskuzí tu a na Outdoor Fóru a balím se.
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
starý pse... si 1. legenda o který tu z fóra vím
Klobouk dolů... co já bych za to dal...
A když sem u chalstu včera sem se na školním plese pekelně zkároval za 50kč. 20kč jedno pivo, 20 druhý, 10 lístek do tomboly a hádejte co sem vyhrál....

A když sem u chalstu včera sem se na školním plese pekelně zkároval za 50kč. 20kč jedno pivo, 20 druhý, 10 lístek do tomboly a hádejte co sem vyhrál....
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Jsem na rozpacích
Za legendy se považujou úplně jiný kapacity,asi jsem měl taky dost kliku na to umět to svý hovínko dobře prodat-to je taky kumšt!!!
Teď jsem sjel pomalu všechno od "PETRPETR"-štěňata bacha!!!!!!To je hooooodně velkej člověk-hltat doslova-má ve všem NAPROSTOU PRAVDU.
SMEKAM A HLUBOKA POKLONA!!!Máte komplexně a srozumitelně vše co je třeba
Na tu chmelku majzla
Za legendy se považujou úplně jiný kapacity,asi jsem měl taky dost kliku na to umět to svý hovínko dobře prodat-to je taky kumšt!!!
Teď jsem sjel pomalu všechno od "PETRPETR"-štěňata bacha!!!!!!To je hooooodně velkej člověk-hltat doslova-má ve všem NAPROSTOU PRAVDU.
SMEKAM A HLUBOKA POKLONA!!!Máte komplexně a srozumitelně vše co je třeba
Na tu chmelku majzla
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
teda chlapi, asi vám to tady trochu rozbiju...
já se jmenuju Petra, jsem z Havlíčkova Brodu, je mi 18 (teda úplně přesně mi do plnoletosti chybí ještě 15 dní),vejška okolo 173, dlouhý tmavý vlasy, tmavý oči...a to už stačí, je to strašně divný popisovat sama svůj zevnějšek. Hraju asi čtyři roky na akustickou kytaru, hraju většinou na různejch akcích s kámošema a rodinou, ale teď se učim tři měsíce na elektrickou a tak doufám, že časem snad bude i nějaká ta kapelka
muzika je můj život a moje největší závislost, poslouchám skoro všechno od country pres rock po metal, záleží spíš na interpretech. Taakže už fakt nevím čím bych to tady ještě obohatila
kdyby někdo něco tak jen pište 
slušnej výpis... jo jo taky tady mám svý koně a moc mi to dává a staří praktici jsou k nezaplacení, diky za to ... jo a máš skwělej sugestivní sloh...pavel68 píše:Jsem na rozpacích![]()
![]()
![]()
SMEKAM A HLUBOKA POKLONA!!!Máte komplexně a srozumitelně vše co je třeba![]()
![]()
![]()
Na tu chmelku majzla
na ten chlast apod. fakt majzla
Tak ještě zmíním bandy,kudy jsem se jen "mihnul",ale za zmínku stojí:
92-Daniels-původně vážně myšlenej projekt s Danem Švarcem /ex.Törr/,sice bez jedinýho koncíku,ale natočil se klip kterej tenkrát běžel na tehdejší tv.OK-3 snad nonstop...
Lano do Törru jsem svýho času s 1000cerými díky odmítl-až takovej tvrďák jsem nikdy nebyl
Pak Daník ošmakoval takovej hnědej prášek,kterej se vyrábí z makovic a já zdrhal o 106...
95-RABBAT-to jsme upekli s Danem Krobem /ex.Kreyson,Arakain/.Banda sestavená na kšefty v Německu...celkem by to tehdá byla slušná živnost,ale jak už to bejvá,žába na prameni byla fakt nenažraná a na mně peří neroste...
Teď jsem si vzpomněl na
92-Triumf-profi záležitost kde zpíval Míra Chrástka-frajeři na západ ode mě budou jistě vědět-/a možná že nejen oni/.Sice jenom testovací zkouška,ale měl jsem z ní tenkrát pocit že tuhle republičku převrátíme vzhůru nohama
.Bohužel Mirek řešil pakárnu doma-ošklivej rozvod-a na další zkoušku už z tý jeho Aše nepřijel
Závidím svýmu klukovi,kterej píše rychlejc než Husákovo sekretářka.Já to tu datluju 2ma prsty a na jeho zmínku o programu na psaní 10ti jsem na něj varovně vycenil zbytky svého chrupu-nicméně Pehveho poznámka mne převelice potěšila
92-Daniels-původně vážně myšlenej projekt s Danem Švarcem /ex.Törr/,sice bez jedinýho koncíku,ale natočil se klip kterej tenkrát běžel na tehdejší tv.OK-3 snad nonstop...
Lano do Törru jsem svýho času s 1000cerými díky odmítl-až takovej tvrďák jsem nikdy nebyl
Pak Daník ošmakoval takovej hnědej prášek,kterej se vyrábí z makovic a já zdrhal o 106...
95-RABBAT-to jsme upekli s Danem Krobem /ex.Kreyson,Arakain/.Banda sestavená na kšefty v Německu...celkem by to tehdá byla slušná živnost,ale jak už to bejvá,žába na prameni byla fakt nenažraná a na mně peří neroste...
Teď jsem si vzpomněl na
92-Triumf-profi záležitost kde zpíval Míra Chrástka-frajeři na západ ode mě budou jistě vědět-/a možná že nejen oni/.Sice jenom testovací zkouška,ale měl jsem z ní tenkrát pocit že tuhle republičku převrátíme vzhůru nohama
Závidím svýmu klukovi,kterej píše rychlejc než Husákovo sekretářka.Já to tu datluju 2ma prsty a na jeho zmínku o programu na psaní 10ti jsem na něj varovně vycenil zbytky svého chrupu-nicméně Pehveho poznámka mne převelice potěšila
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem tu tez novy, Jmenuju se Martin, Hraju převážně na Baskytaru, dále Bicí (aktivně), Klavír, trochu kytara, trochu perkuse (pasivně)
Jsem z ostravy, je mi 18 let a nějaký ten pátek navíc.
MOje hudební historie:
1997-2004 ZUŠka na klavír, první 2 roky mě to bavilo, potom jsem tam chodil jenom z donucení.
2004-2006 Totální hudební stávka, klavír jsem nechal smrdět v koutě, a začal jsem poslouchat hiphop, nechápu sám, co se to se mnou dělo (No FUJ)
2006 jsem začal chodit na baskytaru a s kámošem jsme založili kapelu, no spíše první jsme založili kapelu a potom jsem začal chodit na baskytaru, koupil jsem si Model Precission Bass, na kterém zní slap teďka jako kdybych klepal koberce a při trochu větší hlasitosti bych to mohl prodat jako solidní Fender Piano. V té době jsme hráli jak prasata, hráli jsme rock - převzaté, samozřejmě že jsme svoji hroznou kvalitu dorovnávali show, ale i tak to bylo ubohé.
Jedna dobrá věc, vykašlal jsem se na hiphop, a začal jsem chodit na pivo.
2007 Jsem se dostal k Jazzu, a člověče začalo mě to bavit, tak jsem drtil basu jak prase a navíc jsem k tomu přibral i bicí (MŮJ VYSNĚNÝ NÁSTROJ).
Nyní jsem tak víceméně na volné noze, nemám nic trvalejšího spíše jenom si zajdu zahrát, občas dáme něco do kupy a potom se to stejně rozpadne. Věnuju se stylům jako je funk/jazz/blues/rock/fusion/reggae.
Každopádně kdyby mě někdo chtěl slyšet jak hraju tak 1.4. hrajem okolo 20:00 jako předkapela jedné ostravské bluesové grupě.
klub TEMPL, Stodolní 20:00, TAKŽE OSTRAVACI PRIDTE. Nejsem tak dobry jak z toho textu vyplyva tak se nezdeste kdo tam budete

Jsem z ostravy, je mi 18 let a nějaký ten pátek navíc.
MOje hudební historie:
1997-2004 ZUŠka na klavír, první 2 roky mě to bavilo, potom jsem tam chodil jenom z donucení.
2004-2006 Totální hudební stávka, klavír jsem nechal smrdět v koutě, a začal jsem poslouchat hiphop, nechápu sám, co se to se mnou dělo (No FUJ)
2006 jsem začal chodit na baskytaru a s kámošem jsme založili kapelu, no spíše první jsme založili kapelu a potom jsem začal chodit na baskytaru, koupil jsem si Model Precission Bass, na kterém zní slap teďka jako kdybych klepal koberce a při trochu větší hlasitosti bych to mohl prodat jako solidní Fender Piano. V té době jsme hráli jak prasata, hráli jsme rock - převzaté, samozřejmě že jsme svoji hroznou kvalitu dorovnávali show, ale i tak to bylo ubohé.
Jedna dobrá věc, vykašlal jsem se na hiphop, a začal jsem chodit na pivo.
2007 Jsem se dostal k Jazzu, a člověče začalo mě to bavit, tak jsem drtil basu jak prase a navíc jsem k tomu přibral i bicí (MŮJ VYSNĚNÝ NÁSTROJ).
Nyní jsem tak víceméně na volné noze, nemám nic trvalejšího spíše jenom si zajdu zahrát, občas dáme něco do kupy a potom se to stejně rozpadne. Věnuju se stylům jako je funk/jazz/blues/rock/fusion/reggae.
Každopádně kdyby mě někdo chtěl slyšet jak hraju tak 1.4. hrajem okolo 20:00 jako předkapela jedné ostravské bluesové grupě.
klub TEMPL, Stodolní 20:00, TAKŽE OSTRAVACI PRIDTE. Nejsem tak dobry jak z toho textu vyplyva tak se nezdeste kdo tam budete
To je docela solidní inzerce do seznamkyDvorinda píše:teda chlapi, asi vám to tady trochu rozbiju...já se jmenuju Petra, jsem z Havlíčkova Brodu, je mi 18 (teda úplně přesně mi do plnoletosti chybí ještě 15 dní),vejška okolo 173, dlouhý tmavý vlasy, tmavý oči...a to už stačí, je to strašně divný popisovat sama svůj zevnějšek. Hraju asi čtyři roky na akustickou kytaru, hraju většinou na různejch akcích s kámošema a rodinou, ale teď se učim tři měsíce na elektrickou a tak doufám, že časem snad bude i nějaká ta kapelka
muzika je můj život a moje největší závislost, poslouchám skoro všechno od country pres rock po metal, záleží spíš na interpretech. Taakže už fakt nevím čím bych to tady ještě obohatila
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Zdravim sousedku z Havlíčkova Brodu!Dvorinda píše:teda chlapi, asi vám to tady trochu rozbiju...já se jmenuju Petra, jsem z Havlíčkova Brodu, je mi 18 (teda úplně přesně mi do plnoletosti chybí ještě 15 dní),vejška okolo 173, dlouhý tmavý vlasy, tmavý oči...a to už stačí, je to strašně divný popisovat sama svůj zevnějšek. Hraju asi čtyři roky na akustickou kytaru, hraju většinou na různejch akcích s kámošema a rodinou, ale teď se učim tři měsíce na elektrickou a tak doufám, že časem snad bude i nějaká ta kapelka
Já sem Honza, je mi 23 let a bydlím v malé vesničce na kopci nad Ledčí nad Sázavou. V současné době studuji Pedagogickou fakultu Univerzity Hradec Králové a za pár dní odjíždím na čtyřměsíční studijní stáž do Bavorska. Samozřejmě kytaru beru sebou.
Muzika mě provází od dětsvtí neb sem se narodil do muzikanstké rodiny. Soouběžně s první třídou sem začal navštěvovat také ZUŠ zobcová flétna a vzápětí klarinet. To mi vydrželo do 15 let. Ve dvanácti sem dostal první španělku a pomalu sem začal pronikat do tajů hry na tento nástroj. V 15 sem si koupil první elektriku a v 16 sem poprvé vystoupil se zábavovou kapelou. To mi vydrželo až do dnes. V soucasne dobe hraji jizv druhe zabavovce (tam u nas pomerne tradicni zalezitost na zabavy, plesy a podobne), kde pusobim jiz tretim rokem. Mimo to uz tri roky tak trochu hrajem s kamosema v rockovy kapele pod nazvem Bigbitovy Shellmy. Koncertujem tak desetkrat do roka a zkousime tak sedmkrat do roka. Ale je u toho hafo srandy a fakt nas to vsechny bavi.
Mimo kytary, kapely a tech veci kolem me bavi hokej - hraju odboraskou ligu, z drivejska mi zustalo modelareni z papiru, taky me bavi jazyky, kamaradi a hospudka.
No to je vse na co sem si vzpomel.
- Squier strat + R.M. Pickups
- nějaký krabičky
- Laney LC30R
- nějaký krabičky
- Laney LC30R
- wreptile
- Bandzone: http://bandzone.cz/ghostface
Jsem tu asi od zimy. Každý se mi směje, nic neumím, nemám dobrou výbavu, ale líbí se mi tady. Proč? Získávám nové zkušenosti, vědomosti, učím se nové věci. Jste tu vcelku přijemní lidé, i když nikoho z Vás neznám...
Jinak, je mi 15, na kytaru jsem začal hrát před rokem po koncertě jedné místní kapely. Kytara mi změnila život. Změnil jsem pohled na svět, získal jsem řekněme větší píli, získal jsem spoustu nových přátel, založil jsem si kapelu, splnil si svůj sen. Doufám, že ty mé protrapné posty budete nadále tolerovat ^^
Jinak, je mi 15, na kytaru jsem začal hrát před rokem po koncertě jedné místní kapely. Kytara mi změnila život. Změnil jsem pohled na svět, získal jsem řekněme větší píli, získal jsem spoustu nových přátel, založil jsem si kapelu, splnil si svůj sen. Doufám, že ty mé protrapné posty budete nadále tolerovat ^^
Kytara: Epiphone SG G400 | Kawai Aquarius s krkem Jackson
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
Tak se teďka nudím a dívám se, že jsem sem nidky nic nenapsal... Což je asi trošku ostudné vzhledem k tomu, jak často a dlouho tu jsem.., takže náprava:
Jsem z Brna, čehož si ti bystří už určitě všimli a rodiče mě velice originálně pojmenovali Standa (už pátej v přímé linii
).
No můj hlavní nástroj je baskytara, na kterou hraju asi pátým rokem. Zároveň s tím stejně dlouho hraju na kytáru akustickou (oprejskaná stará dáma jménem Cremona po mamince
). No nějakou dobu jsem hrál i na djembé (pro neznalé - africký buben, mylně označován jako bongo
) a zvládám nějaké základy na klavír. Mimochodem na kytaru jsem začal hrát kvůli jedné pohledné slečně, a.... nepomohlo to 
Jinak v kapelách hraju od tý doby, co jsem poprvé držel basu v prackách, takže už i nějaký zkušensoti s hraním jsou (pro lidi z Brna - možná znáte Výser of Society, jak já ten název nenávidím
). No jinak jsem totálně hudebně tolerantní, takže se snažím poslouchat a hrát co nejvíce různé muziky od rocku po jazz (přes folk, blues, skáčko, prostě cokoliv, co šlape...). No a kromě muziky studuju (zatím) ekonomku na MZLU, občas dělám nějaké protidrogové přednášky a jsem vedoucí v Pionýru
Tak to je asi docela tak všechno, co jsem vám chtěl říct.. Tak se mějte a hlavně ať vám to všem hraje!
Jsem z Brna, čehož si ti bystří už určitě všimli a rodiče mě velice originálně pojmenovali Standa (už pátej v přímé linii
No můj hlavní nástroj je baskytara, na kterou hraju asi pátým rokem. Zároveň s tím stejně dlouho hraju na kytáru akustickou (oprejskaná stará dáma jménem Cremona po mamince
Jinak v kapelách hraju od tý doby, co jsem poprvé držel basu v prackách, takže už i nějaký zkušensoti s hraním jsou (pro lidi z Brna - možná znáte Výser of Society, jak já ten název nenávidím
Tak to je asi docela tak všechno, co jsem vám chtěl říct.. Tak se mějte a hlavně ať vám to všem hraje!
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
Ok
Jmenuju se Dominik (Čmoud,Halen) Jakubec je mi 15 let sem z Prahy konkretně 14 tudíž černý most (doslova)
Z hrou na kejtru sem začal ve svych udajně 13 letech nebo 14 ? To je jedno čert to vem a začalo to uchvacenim u songu Paradise City a Sweet child o mine ktery sem proste chtel hrat na kytaru , postupem času pár mých přatel uchvatil tento nastroj a začali také , ale bohužel většina z nich přestalo (škoda) ... Ted trosku mimo hudebni teorie
ok takže něco o mě :
Žiju si svuj krásnej život v nedohlednu , často sem ve společnosti slečen (hehe
) rád jezdím na motocyklu , jen tak se flakam po ulicích , pěstuju se na boxu , rád pařim konkretně na diskantskejch pařbách př. duplex , kamikaze
, oblibeny napoj je zaručeně frisco a jídlo patrně Lassane
Nesášim arogantní namysleny lidi (nebudu jmenovat) a holky co si myslej že sou buchví co a přitom si s***u do huby ... Tod snad vše
Ještě mala poznamka , všechny vas miluju
Ste moje druhá rodina 
Jmenuju se Dominik (Čmoud,Halen) Jakubec je mi 15 let sem z Prahy konkretně 14 tudíž černý most (doslova)
Z hrou na kejtru sem začal ve svych udajně 13 letech nebo 14 ? To je jedno čert to vem a začalo to uchvacenim u songu Paradise City a Sweet child o mine ktery sem proste chtel hrat na kytaru , postupem času pár mých přatel uchvatil tento nastroj a začali také , ale bohužel většina z nich přestalo (škoda) ... Ted trosku mimo hudebni teorie
ok takže něco o mě :
Žiju si svuj krásnej život v nedohlednu , často sem ve společnosti slečen (hehe
Nesášim arogantní namysleny lidi (nebudu jmenovat) a holky co si myslej že sou buchví co a přitom si s***u do huby ... Tod snad vše
Ještě mala poznamka , všechny vas miluju
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.