Jak se na ni tak koukám, začínám závidět a stydět se za tu moji.Joey píše:Nádhera, jak tak na ni koukám, taxem na sebe pyšnější a pyšnějšíPumlitch píše:Bach Les Paul.
Na co hrajete?
Pravidla fóra
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
seblble
- Kontaktovat uživatele:
ty voe to bych taky bral hned s fleku.necross píše:No já jsem se rozhodl a dohodl s kytarářem že mi udělá přesnou kopii. a tam bych tu vínovou chtěl. je to parádní nástroj to je fakt. taky mě to stálo měsíc korespondence v angličtině. pak jsem 20 dnů šla poštou a celkem mě to vyšlo na 26tisíc. protože ten kluk jelikož je to unikát a v srbsku jsou na to háklivý vyřídit papíry k tomu. jinak jí mohli zabavit na hranici
Jo a nevíš Míra si jí nechává dělat přímo u Ibanezu.
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Dyk ta tvoje je taky krásnáSmrťokvítek píše:Jak se na ni tak koukám, začínám závidět a stydět se za tu moji.Joey píše:Nádhera, jak tak na ni koukám, taxem na sebe pyšnější a pyšnějšíPumlitch píše:Bach Les Paul.
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
-
MrDeathCZ
- Bandzone: http://bandzone.cz/targetattack
no jede parádně....dokoupil jsem ENGL Richie Blackmoore Custom + 2*12" reprobox s Celestion Hot 100W takže to hrne krásně....akurát se mi zdá že kobylkovej snímač jeden nejpotišejcSleep píše:Jak ti jede ten zakk wylde??MrDeathCZ píše:Tak já se přidám
kytary: Stagg heavy-x 440...vyměněné šroubky v tremolu a ladící mechanika
Epiphone Les Paul Zakk Wylde Custom....ponechána tak jak byla zakoupena + vyleštěna + nové struny D´addario 0,11
amp: Line6 Spider II 30 + Line6 FBV Express Footswitch
v nejbližší době bude sand IMG Stage Line GAT 1250R
další příslušenství: trsátka od 0,66 až po 1mm ale převážně hraju s 0,88 Dunlop Tortex, 6m kabelu + další 4m kabel, chromatická ladička, popruh na kytaru "vytuňěný" pyramidkami a koženými koncovkami u úchytu na šrouby,
doposud tolerantní sousediNějak sem nemoh najit její nahravku, všude jen Gibsonka...
Není nad to se hromadně rozplývatJoey píše:Dyk ta tvoje je taky krásnáSmrťokvítek píše:Jak se na ni tak koukám, začínám závidět a stydět se za tu moji.Joey píše: Nádhera, jak tak na ni koukám, taxem na sebe pyšnější a pyšnější.
.
Jsem to foto nemusel tak zmenšovat. Výsledný dojem je přímo úměrný velikosti obrázku
Já jsem furt trochu paf z toho, jak ta kytara hraje a jak mi sedí.
Dark Axel: upraven počet citací, podle pravidel
Jestli to teda neni ještě offtopic, když už se nikdo nechlubíte, tak já taky přizpěju.
Focus-JCK2 Tbk - NBE Stratocaster - Richwood Jazzbass - CRATE FW120 - Jumbo Franciscan - Španělka bůhvíodkud
Focus-JCK2 Tbk - NBE Stratocaster - Richwood Jazzbass - CRATE FW120 - Jumbo Franciscan - Španělka bůhvíodkud

.:. NBE Stratocaster .:. Richwood Jazzbass .:. Španělka neznámého původu .:. Druhá španělka neznámého původu
No to je taky normální seriovka. jestli myslíš tu vínovou s tím bílým lemováním. Ale ta kytara se vyráběla v roce cca 1986 a dneska už takovou neseženeš a tady v čechách asi vůbec. Jinak prý tedka dělají jemu a Jirkovi Urbanovi kytary Kobrle a Stehno ale ještě asi nejsou hotový. To jsem na ně zvědav co si nechali udělat
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Marshall
-
seblble
- Kontaktovat uživatele:
To mě taky zajímá jak budou vypadat a taky jsem to četl na netu a hlavně jsem zvědav jaký budou mít tvarynecross píše:No to je taky normální seriovka. jestli myslíš tu vínovou s tím bílým lemováním. Ale ta kytara se vyráběla v roce cca 1986 a dneska už takovou neseženeš a tady v čechách asi vůbec. Jinak prý tedka dělají jemu a Jirkovi Urbanovi kytary Kobrle a Stehno ale ještě asi nejsou hotový. To jsem na ně zvědav co si nechali udělat