proboha:D sis asi nečetl můj předchozí příspěvek? jak chceš vykroutit metálek z Vintage aparátu? asi Ti nezbejvá nic jinýho, než VK hochu:DAlesh píše:tak taky přispěju se svým názorem... nedávno jsem byl v kytarách a půjčil jsem si tam tu V50, cena sice byla super ale zvuk tak aby se mi líbil se mi z otho dostat nepodařilo. Na nějaké blues to bude asi vpohdě, to jsem nezkoušel, zkoušel jsem z topho vytočit nějakej ten tvrdší metálek ale bohužel. hrál jsem si tam s tím celý dopoledne ale stejně bez úspěchu, toť můj názor
CRATE - levna lampova komba
Pravidla fóra
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
je pravda že konec EL84 už samotnou svou konstrukcí většinou bejvá lepší na stedový lehčí zkreslení. S krabičkou možná ale zase je trochu proti srsti to nutit hrát něco do čeho to není.... nevím přesvědčili ste mě aby to omrknul 
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
nečetlMaples píše:proboha:D sis asi nečetl můj předchozí příspěvek? jak chceš vykroutit metálek z Vintage aparátu? asi Ti nezbejvá nic jinýho, než VK hochu:DAlesh píše:tak taky přispěju se svým názorem... nedávno jsem byl v kytarách a půjčil jsem si tam tu V50, cena sice byla super ale zvuk tak aby se mi líbil se mi z otho dostat nepodařilo. Na nějaké blues to bude asi vpohdě, to jsem nezkoušel, zkoušel jsem z topho vytočit nějakej ten tvrdší metálek ale bohužel. hrál jsem si tam s tím celý dopoledne ale stejně bez úspěchu, toť můj názor
Ajaj, chudaci elektronky
BTW, jeden by mohl rict, ze nevime, jestli to opravdu hraje to kombo, neni jasne videt, ze ten kabel vede do te kytary. Ale minimalne z toho lze usoudit to, ze se to kombo nerozsype
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
dobrej borec
, ale vykroutil z toho celkem dobrej zvouček.
http://www.bandzone.cz/beastart
kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho