Jaké používáte trsátko???
Pravidla fóra
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
dřív sem jel jenom šedesátkový želvy, jenže časem sem chtěl přejít na tvrdší, teď mam .73 dunlop nylon USA a musim říct že oproti želvě se mi mnohem líp drží jak má drsnej povrch, taky ještě mam rád George Dennis Sharp .88, želvy fakt už nemusim po chvíli sem to trsátko držel uplně jinak jak mi dycky sklouzlo
Dimavery ST203,Kustom 66 Dart - limited edition,
GHS/Framus .10,
kopie Univox Superfuzz zatím ve výrobě
GHS/Framus .10,
kopie Univox Superfuzz zatím ve výrobě
- Trao
- last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
- Kontaktovat uživatele:
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Trao
- last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
- Kontaktovat uživatele:
Já si nedávnou sehnal Brainy.Sice na mě prodavač chvilku zíral že chci zrovna Brainy a že jich už moc nemá, ale můžu s klidným srdcem říct, že mi tyhle trsajda sedí zatím nejlíp. Mám 0,6 a 0,88 a paráda. Hned v závěsu jsou klasické Nylonky 
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
http://images.google.cz/images?hl=cs&q= ... a=N&tab=wiMartin656 píše:Jak vubec vypadaj ty Brainy..?
kdysi jsem takové taky měl,myslim , ale teď už pár let jedu na Dunlop Nylon 0.88 a necítim potřebu to měnit.
Já jsem byl taky odjakživa na Brainy. Na černé 0.88.MENHYR píše:Já si nedávnou sehnal Brainy.Sice na mě prodavač chvilku zíral že chci zrovna Brainy a že jich už moc nemá, ale můžu s klidným srdcem říct, že mi tyhle trsajda sedí zatím nejlíp. Mám 0,6 a 0,88 a paráda. Hned v závěsu jsou klasické Nylonky
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Já sem začínal s 1,0 a postupně snižuju tvrdost a teď hraju s 073 (na pomalý jedno - dvou struný brnkání), 06 (na powerchordy) a nejčastějc s 046 (rychlý a vícestruný). Když sem se učil, tak sem potřeboval hlavně přesnost a důraznej kontakt se strunama.. teď už se s nima jenom tak lehce mazlim a přitom sem dostatečně přesnej, navíc mi sedí, že to prostě neklade takovej odpor. Co se týče materiálu a značek, znám jenom nylonový Dunlopy, ale asi si skočim vybrat nějaký další na vyzkoušení...
lakovat trsátko,to je taky good,to musim říct kejmovi,ten je takovej typ že by byl schopnej používat víckrát kondom nebo děli vrstvy toaleťáku aby ušetřilDark Axel píše:vadilo nám s Nerem, že se želva může ztratit už po dni hraní, tak jsem zkusil lakovat a bylo to OKAtkins píše:Lakovat trsatko![]()
![]()
![]()
je to luxus, jistě, ale nic to nestojí
Vypadají jako normální trsátk ale hlavní výhoda je v tom že mají hodně zdrsněné to místo kde se drží. Skoro jako šmyrgl tak že to nevypadává. Prostě supr doporučuju. A další je možno považovat za plus že jsou o tři koruny levnější než ostatní běžné trsátka.Martin656 píše:Jak vubec vypadaj ty Brainy..?
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
no tak sorry že se mi nechce kupovat nové trsátko protože se mi smyla želva...Drobák píše:lakovat trsátko,to je taky good,to musim říct kejmovi,ten je takovej typ že by byl schopnej používat víckrát kondom nebo děli vrstvy toaleťáku aby ušetřilDark Axel píše:vadilo nám s Nerem, že se želva může ztratit už po dni hraní, tak jsem zkusil lakovat a bylo to OKAtkins píše:Lakovat trsatko![]()
![]()
![]()
je to luxus, jistě, ale nic to nestojí
![]()
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"