no ja bych hlasoval pro tu epi, ale jedna vec me desi - jeste nedavno stala, nepletu-li se, vice nez 10k, proc je ted za necelych 6? samozrejme je to velke +, ale nesvedci to o jeji kvalite ? spousta hlasu tu varuje ze nove kusy jsou podstatne horsi nez ty stare....
Ja bych rekl, ze to zlevneni je hlavne v tom ze cesti obchodnici si konecne uvedomili uroven dolaru a hlavne to, ze ceskej kytarista uz neni takova lama, co neumi nakoupit jinde nez v CR.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Atkins píše:Ja bych rekl, ze to zlevneni je hlavne v tom ze cesti obchodnici si konecne uvedomili uroven dolaru a hlavne to, ze ceskej kytarista uz neni takova lama, co neumi nakoupit jinde nez v CR.
Souhlas-nicméně o kvalitě Epin jdou světem celé žalozpěvy
ony jsou to taky docela rozdilny kytary. s Cortem budes mit urcite vetsi moznosti, je tam navic singl a floyd rose, drevo je jiny nez na Epine, krk bude urcite docela odlisny.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
ja nejsem tak dobrej hrac, abych si rikal "prvni prazec musi mit presne 44,325 mm", me jde hlavne o zvuk
takze rikas s Cortem vetsi moznosti?
No, pokud ta Epi nema rozepinaci ty HB, coz X10 ma, tak se mi zda, ze mas cort asi 2x vic zvukovjech moznosti
Asanoth píše:ja nejsem tak dobrej hrac, abych si rikal "prvni prazec musi mit presne 44,325 mm", me jde hlavne o zvuk
takze rikas s Cortem vetsi moznosti?
No, pokud ta Epi nema rozepinaci ty HB, coz X10 ma, tak se mi zda, ze mas cort asi 2x vic zvukovjech moznosti
nj, ale tady nejde jen o sirku prvniho prazce nebo nejakou prkotinu, ty krky budou asi kapanek jiny a nektery ti treba vic sedne do ruky nez ten druhy.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
to se vyplati i koupit snimace a kytaru zahodit
edit: co znamena "telo:korina" ?
edit2: jo, uchylackej dotaz, asi by nebylo mozny na ni potom nejak pridelat(od kytarare) treti snimac, idealne to jeste vymakat aby sli rozpenout vsechny tri, co?