Zkušenosti s KUSTOM KBA10X ?
Pravidla fóra
Zkušenosti s KUSTOM KBA10X ?
Po sposutě rozhodování, hledání inzerátů, měnění názorů a pročítání obchodů už mi došla trpělivost.
Nemá cenu kupovat nějaký hlasitější kombo než 15W na doma. Když jsem chtěl na doma box ke svýmu zesiku, nenašel jsem žádnej pořádnej, a když ano, tak bud byl drahej nebo se neozval prodávající, takže končím.
Chci koupit něco co nejlevnějšího - nějaký zkušenosti s tímhle kombem?
http://kytary.cz/kustom-kba-10-x/98469/ ... Kustom:1:0
Rzohodl jsem se za to moc neutrácet. Vím že je to uplná nestydatost, ale máte někdy stímhle kombmem zkušenosti? Chci aby se to dalo na doma poslouchat. A doufám že 10W bude stačit...
Nemá cenu kupovat nějaký hlasitější kombo než 15W na doma. Když jsem chtěl na doma box ke svýmu zesiku, nenašel jsem žádnej pořádnej, a když ano, tak bud byl drahej nebo se neozval prodávající, takže končím.
Chci koupit něco co nejlevnějšího - nějaký zkušenosti s tímhle kombem?
http://kytary.cz/kustom-kba-10-x/98469/ ... Kustom:1:0
Rzohodl jsem se za to moc neutrácet. Vím že je to uplná nestydatost, ale máte někdy stímhle kombmem zkušenosti? Chci aby se to dalo na doma poslouchat. A doufám že 10W bude stačit...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Já mám právě plný zuby shánění boxu a tak, tka jsem se rozhodl koupit něco malýho a co nejlevnějšího. Zajímá mě jestli to bude na doma stačit a hlavně jestli se to bude dat poslocuaht (doma).
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
To naozaj neviem,ale kamoska ma Marshalla(15w) na gitaru a pocut to na celu zahradu,asi 50 m,ale inak naco bi to potom vyrabaly keby to nebolo pocut?na doma to asi bude stacit,takych 10-15w,menej to neviemKIWI píše:Já mám právě plný zuby shánění boxu a tak, tka jsem se rozhodl koupit něco malýho a co nejlevnějšího. Zajímá mě jestli to bude na doma stačit a hlavně jestli se to bude dat poslocuaht (doma).
Thinking ...
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
Prodal sje mho a prachy jsem potřeboval an něco jinýho, bohužel sjem zjistil že doma se to bez apecu nedá...hagridek píše:a proc vlastne uz nemas Fender Rumble?
Takže do toho mám jít? Bude mi to stačit a ze zvuku se taky nepobliju jo?
mna hlvne zaujalo toto kombicko http://www.musiccenter.cz/Ibanez-GA1B-K ... tary:16970
neviem ci bude dost pocut
,ale je dost spratne,male,a lacne
neviem ci bude dost pocut
Thinking ...
No KIWI asi takhle.Pokud to kombíčko bude aspoň z poloviny tak dobře hrát jako komba od Kustomu pro kytary tak si myslím, že to bude dobrá investice. CO vím tak tyhle kombíčka na el. kytary měly vždycky skvělý šistý zvuk, zkreslený byl dost nevýrazný. Pokud nebudeš chtít hrát zkreslenou basu tak si myslím, že ti to bude vyhovovat. NAvíc se to dá dycky dohnat krabkou.KIWI píše:Prodal sje mho a prachy jsem potřeboval an něco jinýho, bohužel sjem zjistil že doma se to bez apecu nedá...hagridek píše:a proc vlastne uz nemas Fender Rumble?
Takže do toho mám jít? Bude mi to stačit a ze zvuku se taky nepobliju jo?
PS: Neukamenujte mě za srovnání basových a kytarových komb ale snažím se vyjít z vlastních zkušeností...
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
No já myslím že zkreslená basa se dá dohant jedině krabkou, páč basový komba moc zkrelsení nemajMENHYR píše: No KIWI asi takhle.Pokud to kombíčko bude aspoň z poloviny tak dobře hrát jako komba od Kustomu pro kytary tak si myslím, že to bude dobrá investice. CO vím tak tyhle kombíčka na el. kytary měly vždycky skvělý šistý zvuk, zkreslený byl dost nevýrazný. Pokud nebudeš chtít hrát zkreslenou basu tak si myslím, že ti to bude vyhovovat. NAvíc se to dá dycky dohnat krabkou.
PS: Neukamenujte mě za srovnání basových a kytarových komb ale snažím se vyjít z vlastních zkušeností...
Jasně, ale na pár kombech jsem to už viděl - byla to jenom vsuvka. Hlavně jsem chtěl říct že ty Kustomy jsou fajn apecy. A což takhle popřemýšlet nad tím Fenderem Rumble ale v 15W verzi. Co vím tak jsi měl myslím 25W, tak bys neměl problém s tím si nastavit zvuk a máš to ověřené že je to supr kombo.Co ty na to??? 
-
little_demon
- Kontaktovat uživatele:
jeden kustom mi doma prebejva, zacinal jsem na tom, zvuk to nema spatnej,jen si to chce pohrat s tim EQ, ma to asi 15" reprak(nemeril jsem to) ma to 40W presnej typ nwm,ale je to kustom,tak kdyby si mel zajem
Dark Axel: odstraněn duplicitní post
Dark Axel: odstraněn duplicitní post
basa CORT jazzbass, struny YAMAHA, kombo HOCKE BG210, španělka STRUNAL 4655,
http://www.dehet.ic.cz
http://bandzone.cz/dehet
http://www.dehet.ic.cz
http://bandzone.cz/dehet
Na takovém prcku ani nejde o to si něco nastavovat.Tam jde hlavně o malé cvičítko do bytu a na přenášení.V téhle kategorii je prakticky jedno co člověk koupí.Ono je to vše skoro stejné.
Ibanez SR705
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Gallien Krueger 700RB-II, 410BLX, 410RBH
Gallien Krueger Backline 110, Peavey Max 126
Schecter Omen 7
http://bandzone.cz/wrazedneemauzy
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Gallien Krueger 700RB-II, 410BLX, 410RBH
Gallien Krueger Backline 110, Peavey Max 126
Schecter Omen 7
http://bandzone.cz/wrazedneemauzy
Nemám zkušenost. S tímhle kombem. Ale pokud bych to já neměl kde vyzkoušet. Tak toho Kusomu bych se nebál, už jenom proto, že na to jsou docela pozitivní ohlasy jako na značku a jejich býrobky. Rozhodně bych se vyvyroval Dimaverkám, Staggům apod. Jak se tu někdo zmiňoval.
Těch 10W bych se neobával. Teď jsem hrál v hudebninách na to KUSTOM TUBE 12 (kytarová pololampa 12W) a opravdu jsem čuměl jak to hrálo nahlas. Basa není sice tak výrazná, ale pokud budeš mít doma klid a před barákem ti nebude dělat boreček s bagrem tak si mylsím,že těch 10W je na cvičení naprosto dostačujících.
Těch 10W bych se neobával. Teď jsem hrál v hudebninách na to KUSTOM TUBE 12 (kytarová pololampa 12W) a opravdu jsem čuměl jak to hrálo nahlas. Basa není sice tak výrazná, ale pokud budeš mít doma klid a před barákem ti nebude dělat boreček s bagrem tak si mylsím,že těch 10W je na cvičení naprosto dostačujících.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Měl sjem Rumble 15..prodal jsem ho z finančních důvodů...ael ted jsem zjistil že když člověk nemá doma na co hrát je to víte na co...pořád ještě něco sháním, uvidíme, psal jsem na inzerát na Warwicka Blue Cab 15...MENHYR píše:Jasně, ale na pár kombech jsem to už viděl - byla to jenom vsuvka. Hlavně jsem chtěl říct že ty Kustomy jsou fajn apecy. A což takhle popřemýšlet nad tím Fenderem Rumble ale v 15W verzi. Co vím tak jsi měl myslím 25W, tak bys neměl problém s tím si nastavit zvuk a máš to ověřené že je to supr kombo.Co ty na to???
Ten warvick by byl hodně good. No uvidíš no. Kdyžtak zatím hrej přes věž jestli máš, já to tak budu řešit páč na kombo mi prachy nezbývají 
co kiwi jak hraje ten kustom? Jestli jsi ho teda koupil. Právě jsem se totálně vytočil, protože jsem si chtěl zahrát doma a nemám naco. Tak jsem to honil přes zvukovka Lexicon Lambda. Jenže ta mi blbne a místo hraní to tu hodinu rozcházím a stejně se mi to nepovedlo.
Potřebuju něco co bude mít i vstup na mp3 a výstup na sluchátka. Jestli o něčem víte tak piště SZ
Potřebuju něco co bude mít i vstup na mp3 a výstup na sluchátka. Jestli o něčem víte tak piště SZ
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Nee, jak možeš vidět v podpisu, sjem vlastníkem Blue Cabaaivn86 píše:co kiwi jak hraje ten kustom? Jestli jsi ho teda koupil. Právě jsem se totálně vytočil, protože jsem si chtěl zahrát doma a nemám naco. Tak jsem to honil přes zvukovka Lexicon Lambda. Jenže ta mi blbne a místo hraní to tu hodinu rozcházím a stejně se mi to nepovedlo.