Mikrofon
Pravidla fóra
- brazdil.radek
- Kontaktovat uživatele:
Mikrofon
PLS Poraďte!! Podrebujeme neco na honem na zpev do zkusebny, kamos ma gramofon, ktery slouzi taky jako zesik, ke kterymu napoji dve repra, na gramcu je taky vstup na mikrák...jaký CO NEJLEVNĚJŠÍ mikrofon se dá sehnat??? Jedná se o provizirní řešení, než se místa v kapele neustálí...
No nevím. Nejlevnější řešení je podle mně blbost.
Nejlevnější mikrofon jednoho dne odložíš, nikdo ho nekoupí a co do něj vrazíš je jako když to vyhodíš.
Kupte si rovnou něco, co neztrácí hodnotu a když to nebude potřeba, tak se to podaří prodat za rozumnou cenu.
Nehledě na to, že levnej mikrofon je vetšinou opravdu nepoužitelnej
Nejlevnější mikrofon jednoho dne odložíš, nikdo ho nekoupí a co do něj vrazíš je jako když to vyhodíš.
Kupte si rovnou něco, co neztrácí hodnotu a když to nebude potřeba, tak se to podaří prodat za rozumnou cenu.
Nehledě na to, že levnej mikrofon je vetšinou opravdu nepoužitelnej
- Jens Ludwig
- Odborník
tak tak - levnej mikrofon neexistuje - to, co je levný je jen náhražka mikrofonu....pavel2 píše:Nehledě na to, že levnej mikrofon je vetšinou opravdu nepoužitelnej
ale nějací ti Soundkingové, nebo jak se ty kopie těch SM58 volaj by mohly postačit
ještě se taky celkem za dobrej peníz dělala kopie SM58 od RH Sound
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
-
Valektomas
mikrofon
Pokud nechceš vyhodit zbytečně velké peníze, tak koukni na nějaké Staggy, pohybují se kolem 500,- nebo i nějakej ten Bardl. Co se týče Soundkingu, není to nejhorší - lepší než PGéčka.
Jo a taky Skytec má levné mikrofony.
Jo a taky Skytec má levné mikrofony.
Co ty mikraky od Behringeru? Obecne se jejich mikrofony docela daji a kdosi mi rikal, ze ty jejich levny dynamicky docela ujdou, kor za ty prachy.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus