Koupím šňůru s propojkou a vymalováno
A děkuji velice
No, covece, je to dost falesny...*Twisted.Brother* píše:Pavel -> Tak jsem našel tu pentatoniku ale stejně se mi zdá že jsem falešný .. někde .. http://www.edisk.cz/stahni/86906/Mozna_ ... .38MB.html - Zkoušel jsem tomu přidat i dynamiku aby se to lépe poslouchalo , takže tam zazní aj Piano , forte a podobně ... snad se bude líbit ale jak říkám i když jsem nastudoval tu pentatoniku Am mam pocit ze na strunach E - H jsem falešný ... prosím poslechni ..
jo . znova jsem si to poslech a prisle jsem na to ze jsem to hral o 2 prazce dalGaudio píše:No, covece, je to dost falesny...*Twisted.Brother* píše:Pavel -> Tak jsem našel tu pentatoniku ale stejně se mi zdá že jsem falešný .. někde .. http://www.edisk.cz/stahni/86906/Mozna_ ... .38MB.html - Zkoušel jsem tomu přidat i dynamiku aby se to lépe poslouchalo , takže tam zazní aj Piano , forte a podobně ... snad se bude líbit ale jak říkám i když jsem nastudoval tu pentatoniku Am mam pocit ze na strunach E - H jsem falešný ... prosím poslechni ..
Vtom nebude problém , já prostě poznám jaký ton se mi tam zrovna hodí v té nahrávce je patrné , že když udělám ton ktery prostě nevyzaduju tak ho hnedka prehodím , ale prostě nedokážu rozpoznat jestli hraju v harmonii s tou basou ...... Zakopaný pes bude asi v mém sluchu , musím více naslouchat ale treba ve zkusebne kdyz omylem jsem v jiné tonině tak to poznám ... . zkuste vydržet někde ke konci kdy hraju na druhé oktávě .. zdá se mi to tam lepší ..... asi potřebuju víc praxe ....wreptile píše:Twisted-> Někdy je v jednoduchosti síla, zkus tam házet tóny, které ladí a postupně dělat složitější, hledat správné tóny
dík, od tebe pochvala taky potěšípehve píše:Darku koukám že máš taky uši na svým místě- a prsty poslouchají, ty trioly jsou super, samo že pár drobností by se našlo ale nejsme ve studiu...good job
Ten byl dobrej;):)Dark Axel píše:dík, od tebe pochvala taky potěšípehve píše:Darku koukám že máš taky uši na svým místě- a prsty poslouchají, ty trioly jsou super, samo že pár drobností by se našlo ale nejsme ve studiu...good job
hlavně jsem měl trochu vítr z toho konce, kde jsem se rozhodl hodit tapping... ale když jste ho nezmínili, beru to jako že to šlo
Takze mam hrat proste jen v Am nikde jinde? Hmm zkusím to mno tak jo tak jeste jednoupavel68 píše:Bratře bratře...........................................
ty ses normálně rozhodl mě utrápit,nebo co![]()
Cos to zase vyvedl do psí ďoury?Kdyby to byl fotbálek někdy na plácku,tak nejdeš ani do brány...Hele-do třetice všeho dobrýho,zkus to znova,ani o dva tóny níž ani vejš a stačí jadnoduchá stupnice Amol...
Víc po tobě nechci.Nevěš hlavu-žádnej učenej z nebe nespadl a já tuplem ne...Tak zejtra ty džezmene
Díky , na ty bendy uz me upozornovalo více lidí , ale od té doby už se to zlepšilo , stejně mě mrzí , že za těch 10 měsíců nejsem schopný naslouchat ....většinou si všimnu ze jsem falešný až si to znova poslechnu ... PS tady je nekde i druhy jamtrack? .. kde?pavel68 píše:vikicek-no vida,ani to není pitomý...celkem je dobře,že ses nepouštěl dál než zvládneš a řekl bych,že jr tam sadička...ta první![]()
Brácha-no vidíš to,už to není ta příšernoust s vyjícím psem v pozadí jako minulejenom bych se ještě nepoštěl do bendů-ty vážně trhaj uši a stejně je ještě na ně čas...