-

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
dom

cort x-2

Příspěvek od dom »

zdarec nevim jestli to tu nekde je ale budu si kupovat kytaru a chci jit max do 4300,- ja totiz tak trochu zacinam akorat rok sem hral na spanelu a nechci si kupovat nakou drahou na zacatek.. a nako sem se zakoukal do cort x-2 BK.. jakej mate nazor na tuhle gitaaaru??? dik za odpovedi
Guitarbob
Kontaktovat uživatele:

Re: cort x-2

Příspěvek od Guitarbob »

dom píše:zdarec nevim jestli to tu nekde je ale budu si kupovat kytaru a chci jit max do 4300,- ja totiz tak trochu zacinam akorat rok sem hral na spanelu a nechci si kupovat nakou drahou na zacatek.. a nako sem se zakoukal do cort x-2 BK.. jakej mate nazor na tuhle gitaaaru??? dik za odpovedi
Dobra volba ale jde o to do jakyho stylu jdes pokud nejakej HARD tak tohle ale pokud neco univerzalnejsiho tak urcite m200,jeste ti muzu doporucit do zacatku aby sis koupil treba od CORTA treba strata ten je taky univerzalni a cena o litra dolu a pak toho litra muzes dat do komba,tam se ti to hodne vylati, je rozdil kombo za 2500kc a 3500kc,zatim
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Guitarbob píše:
dom píše:zdarec nevim jestli to tu nekde je ale budu si kupovat kytaru a chci jit max do 4300,- ja totiz tak trochu zacinam akorat rok sem hral na spanelu a nechci si kupovat nakou drahou na zacatek.. a nako sem se zakoukal do cort x-2 BK.. jakej mate nazor na tuhle gitaaaru??? dik za odpovedi
Dobra volba ale jde o to do jakyho stylu jdes pokud nejakej HARD tak tohle ale pokud neco univerzalnejsiho tak urcite m200,jeste ti muzu doporucit do zacatku aby sis koupil treba od CORTA treba strata ten je taky univerzalni a cena o litra dolu a pak toho litra muzes dat do komba,tam se ti to hodne vylati, je rozdil kombo za 2500kc a 3500kc,zatim
asi tak :) G200 stoji 3500 a pro zacatek mi to uplne staci a stacilo, je tam kvalitni tremolo, 5way switch takze hodne zvukovejch moznosti, clona na vsechny tri snimace....
ale samo Mka a Xka jsou dobry :) a asi i lepsi :)
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Cau, trochu si prihreju polivcicku, pokud se ti libi Ibanez GAX30, prodavam ji v bazaru s RM snimacema a kdyz si pohnes, dostanes i obal Warwick :) Kdybys mel zajem, napis SZ nebo se ozvi v danym threadu.

Cort X-2 vypada pekne, ale to tremolo na ni vypada nebezpecne ;)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

Guitarbob píše:
Hodně užitečná rada ale málo kdo se jí drží....
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Wohma píše: Cort X-2 vypada pekne, ale to tremolo na ni vypada nebezpecne ;)
Z mych chabych zkusenosti u Cortu tohle neni vubec problem, pokud ovsem nemam extremne povedeny kus :D
pajaKahan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajaKahan »

Čau lidi!
tak jsem narazil na pár kytar....ale nwm jakou....vše od cort....když se dívám na dřevo je skoro vše stejné....ale v těch snímačích atd. se nejspíš liší! :)

Styl..heavy metal, tremolo, 24 pražců, -požadavky :wink:

http://www.musiccenter.cz/Cort-EVL-K2-B ... erie:28646

http://www.musiccenter.cz/Cort-EVL-K4-B ... erie:16774

http://www.musiccenter.cz/Cort-EVL-X4-B ... erie:28373

http://www.musiccenter.cz/Cort-X11-BCS-X-serie:28310

tyhle mě padly do oka....ale tak netuším jaký je mezi těmi seriema rozdíl! :)
kdyžtak mi poradtě i nějakou jinou :wink:
Naposledy upravil(a) pajaKahan dne 24.04.2008 15:08, celkem upraveno 1 x.
Kytary: Cort EVL K4, stratocaster SX(hand made)
Aparát: ENGL E322 Drive
http://www.bandzone.cz/daystheends
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Dřevem a osazením :) ... já bych vzal tu EVL K4 :)
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

ja jsem pro X11 ;)
moje vysnena cortka :)

cort.co.kr
tady bys to mel najit... jako rozidly a tak
pajaKahan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajaKahan »

Záleží podle čeho se ti ta X11 líbí :D .....ona je velice pěkná vzhledově....ale jinak moc netuším jaký je mezi těma seriema X a EVL rozdíl. :? No chtěl bych vědět jen rozdíl mezi těma seriema X a EVL.
Dík :wink: ...
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

libi se mi an ni tri snimace :) 2+1, pricemz oba HB rozepinaci :) to se mi na ni libi :) ma tremolo, a zamky na prazce, je to Cort atd atd. :) to se mi na ni libi...
a pak taky vypada proste uuuuuzasne :D
pajaKahan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajaKahan »

:D aha.....no nwm....když se tak dívám na ty snímače tak u té EVL K4 jsou snímače o drobátko lepší.....ale nejsou rozepínací.(pochopitelné) :lol: Hmm ale ten vzhled té X11 je něco úžasného :cry: ....ale musím hledat hlavně podle zvuku :) ....a to zatím nwm. Bral bych EVL K6 ale peníze jsou další stránka :D
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Tož tu K4ku, tu jsem zkoušel a docela luxuus a nebo tu červenou X11ku ta je krásná no :-) Ale na tu jsem nehrál. Nicméně vyloženě horší podle mě nebude. Jednu z těch dvou ber, ať ti to vyjde a jsi spokojen :wink:
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

ale to kacko nema 3 snimace!!!!!!!! :evil: :evil: :D :D :D

hele, koukam na tu evl X4, a ta vypada o dost kvalitnejsi nez X11(snimace, mahagon)...
doporucoval bych vyzkouet jednu z nich... X11 a EVL X4
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Jsem pro X4... pokud bys nerozchodil design, jsem pro X11

tu X4 kvůli snímačům
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
pajaKahan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajaKahan »

ale když se dívám na poměr ceny....tak K4 9000kč.....zato X11 jen 7000kč....no a je vtom nepoznatelný rozdíl??....jestliže jo tak bych šel do X11....ale jestliže na obě kytry sedí poměrově cena/kvalita tak bych se rozmýšlel přidat dva tisíce :wink: ....snad chápete co chci říct :lol: .

no stejně asi mahagon a snímače EMG-HZ u K4 budou o něco lepší než lípa a snímače Bluebucker u X11. :? .....špekuluju nad tím....nějak se mi to nepozdává :lol: ...
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

pajaKahan: Dyt to řikám celou dobu, vem K4 :)
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

podle me, kdyz uz si chces priplatit na K4, priplat si na X4, protoze tam ma krome dvou HB, ktery JSOU ROZEPINACI, coz ti da nepopsatelne vic zvukovejch moznosti, a navic tam mas i singla navic(ja jsem ujetej, a sola hraju singlem, ale je to tim, ze mam 3 singly :D (zbytek hraju spojenejma singlama) )...
kdyz uz si chces priplatit, fakt bych bral spis tri snimace... ale ja jsem pres ty snimace dost ujetej a kejtru, ktera nema 3 a z toho aspon 2 rozepinaci HB bych asi nekoupil(zatim mam strata) :) takzwejako bcyh nic nerek :D :D
pajaKahan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajaKahan »

vikicek......snažím se probrat všechny možnosti....posbírat co nejvíc názorů a něco z toho vyhodnotím :lol:
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Jasně, chápu :wink:
Kdybys využil i ten SC tak si radši připlať na tu X4 :wink:
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“