Nové levné SGčko

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

vikicek píše:
Ragnar píše:Hele asi takhle... To že epi de do háje tady řekli tak dva tři lidi a zbytek to papouškuje....
No podle mě Turbo Mack a hlavně Petrpeter už nejsou amátéři, takže já bych tomu docela věřil :roll: ... ale je jasný že to chce si zkusit
Ano to sou ty dva o kterejch sem mluvil...
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

Ragnar píše:
vikicek píše:
Ragnar píše:Hele asi takhle... To že epi de do háje tady řekli tak dva tři lidi a zbytek to papouškuje....
No podle mě Turbo Mack a hlavně Petrpeter už nejsou amátéři, takže já bych tomu docela věřil :roll: ... ale je jasný že to chce si zkusit
Ano to sou ty dva o kterejch sem mluvil...
a taky je pravda že to nejsou žádní amatéři, je to každého názor, a mohli se trefit zrovna na blbej kus. zkrátka a dobře vyzkoušet, a posoudit sám
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

já patří k dost velkej odpůrců čínský produkce značky epiphone ale vzhledem k tomu že klesla cena tak už to nevidím na tak zlej kup.... MYslím že ty bachy fokusy hraj i líp ale Epi má lepší hardware, je to přesnější gibson... Nejlíp mi sed fokus... Bach jemu dost podobnej ale fokus měl rpo mě příjemnější krk. Stejně si ale trvám na tom že je rozdíl mezi Epiphonem z Koreje a z Číny a to více než dostatečnej abych počkal na koreu z druhý ruky.... Vintage Sg se tu dlouou dobu válelo za směšný peníz na bazáči... bohužel... No atejně chceš asi novou
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
eugeene
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eugeene »

nová nutně nemusí bejt, ale teď mám docela bordel, jestli vzít epi, bach nebo vintage. :( Fokus už moc nechci, ač můj les paul nebyl zlej.....
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Vem jetyho Epiphona, neudelas chybu.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Atkins píše:Vem jetyho Epiphona, neudelas chybu.
jsem pro :)
eugeene
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eugeene »

hold budu pozorovat bazary a žádat prodejce o ser. čísla. A budu se muset spokojit s červeným :( No, kytaru plánuju v polovině května, tak uvidím, co se naskytne, nebo hold vezmu nový
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

hele, sleduj bazary, obcas jsou tam HODNE HODNE vyhodny nabidky... a ber cerveny :) ja bych chtel treba cerny, ale to neva, bez zlatyho hardwaru vypada stejne hnusne :D
eugeene
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eugeene »

:D :D černý je ošklivý - teda eště před měsícem jsem ho chtěl :D
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

je, pokud k nemu neni zlatej hardware... ale potom je to lahudka :)
JirkaD

Příspěvek od JirkaD »

dalsi vec je, ze v americe to hodne hodnoti jako worth of its value ... ale uvedom si, ze i kdyz je dolar slabej a nemuzes to momentalne poepocitavat, pro ne je to stejne porad jako kdyby u nas stala pulku ... jestli mi chapes, oni za ni daji tech svejch 250 dollaru nebo kolik tam muze stat a je to pro ne jako kdybys za ni dal ty u nas 3.000 (neprepocitavam podle kurzu 1usd = 16czk!!! beru to odhadem podle stavu ekonomik a trhu) - aspon podle myho odhadu .. takze oni to posuzujou zas trochu jinak .. a pokud teda srovnas kytary podle hodnoty penezni, g400 u nas je u nich adekvatni treba modelu (reknu blbost) epi zakk wylde ...takze oni vetsinou napisou, ze za ty prachy je to kus dreva, kterej ma odpovidajici hodnotu, ale lidi co to ctou si uz neuvedomi, ze srovnano s pomerama u nas je to vlastne dvojnasobne vyhodny pro ne - minimalne! napsal sem to jak ichtyl, ale snad to chapes ...

a k tvymu dotazu - ta se trema HB je od pohledu divna (ze by za to mohly 3 hb? na sg patri dva, angus potvrdi), g400 je v klidu, hral sem na ni kdysi, ale uz si to nepamatuju, vim jen, ze nebyla spatna ... a hral sem letos (tzn. asi o 5 let pozdejs) na g400 goth a to se mi nelibilo, byla hodne lehka, az podezrele .. a ten zvuk taky neni nak extra uzasnej ... a jestli sou obe stejny a maj akorat jinej design, tak sem prosel nejakym vyvojem a nejsem uz takovy hovado a mam radost.
Ginie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ginie »

nekdo rikal ze ty gothy sou jinaci nez ty origos , a ze se prej moc nepovedly .... ale me se strasne libi Goth Explorer :)
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
wreptile
Bandzone: http://bandzone.cz/ghostface

Příspěvek od wreptile »

Ohledně Gothic sérií, G 400 hraje IMO líp a zpracování je taky u G 400 lepší, navíc se mi ten goth design nelíbí :lol:
A ano, nejlepší bude koupit jetou G 400.
Kytara: Epiphone SG G400 | Kawai Aquarius s krkem Jackson
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
eugeene
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eugeene »

jirkaD: jo, vim, co myslíš, tam je to hold, jako u nás cenově stagg, nebo levnej fokus.... Jinak na bazaru se SG od EPI válí dost, ale blázni za to chtěj víc, než stojí dnes nová
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

To vis doba je zla a muzou si za to komzumenti samotny, nakupem levnejch kramu.
Nejprve se rikalo: "stary poctivy mexiko", pak "starej poctivej japonec", a naposled budete rikat "stara poctiva korea" :lol: :lol: :lol:
A az zacnou kytary stavet v Zimbabrve, budete rikat "zlata dobra cina"
:lol: :lol: :lol:
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
eugeene
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eugeene »

kam to jen svět spěje... Ale jinak na youtube jsem viděl maníka, co porovnával naživo epiphone DOT a Gibson es-335 a zvukovej rozdíl mininální, Epi hrálo víc ostře, ale vubec ne zle. Lidi i on sám řikal, že tam rozdí ve zvuku skoro není. A ten Dot byla myslim čína.
noc33

Příspěvek od noc33 »

Jen na okraj: zlatý hardware na černém sg je fakt humus, mám originál sg,rok 96 kalamazoo a nedovedu si tam představit zlatýho cokoliv, krom loga!
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

eugeene: To video znam a rozdil tam opravdu JE a markantni - uz jenom, kdyz si na oba nastroje zahrajes na sucho. Toho cinskyho DOTa jsem mel v ruce pred cca tremi tydny - byla to katastrofa.

Posuzovat nastroj z velmi nekvalitniho zvukoveho zdroje na "tube", je velmi nestastne. A ani nevime, zda onen pan nebyl EPI, nejakym zpusobem "naklonen".
eugeene
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eugeene »

Mnojo, na sucho určitě, ale jestlit nepatří k epi... nevim
mrkendy

Příspěvek od mrkendy »

http://youtube.com/watch?v=L7o7iv0veTk je to ono? podle videa rozdil opravdu minimalni.. Na zivo sem si na ne nezahral.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“