Hartke - spěchá
Pravidla fóra
Hartke - spěchá
co říkáte na tuhle firmu,mam možnost koupit od nich kombo,hybrid,100w.2x12" ,dva kanály,footswitch.....myslíte si že se vyplatí do toho jít?
edit:byl bych rád kdyby se někdo vyjádřil do dvou dnů,jinak je to kombo pryč...jinak tady je přesnější info:120W 2kanálové kytarové combo, 2x12“reproduktory, lampový predzesilovac, reverb, efektová smycka, CD vstup, sluchátkový výstup.
• Výkon: 100W
• Dva kanály
• Lampový předzesilovač s 12AX7
• Pružinový reverb
• Efektová smyčka
• 1/4 stereo Jack (CD)
• 1/4 Headphone jack
• Vstup na footswitch
• Footswitch součástí
mam dojem že ho maj i na kytarách asi za 9 000
edit:byl bych rád kdyby se někdo vyjádřil do dvou dnů,jinak je to kombo pryč...jinak tady je přesnější info:120W 2kanálové kytarové combo, 2x12“reproduktory, lampový predzesilovac, reverb, efektová smycka, CD vstup, sluchátkový výstup.
• Výkon: 100W
• Dva kanály
• Lampový předzesilovač s 12AX7
• Pružinový reverb
• Efektová smyčka
• 1/4 stereo Jack (CD)
• 1/4 Headphone jack
• Vstup na footswitch
• Footswitch součástí
mam dojem že ho maj i na kytarách asi za 9 000
Drobák píše:myslíš?no 1990 je jenom počáteční cena,může stopunou až asi na 4990,proč nemá ban když je to podvodník,kdybych to chtěl na dobírku tak mě ochc*t nemůže...
A kdyz ti prijde krabice s cihlama, tak co? Poznas to snad, nez zaplatis dobirku?
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Když máš balík pojištěnej na obsah tak to neni problém ne?doručí mi to domů a já to rozbalim před nima,jde o to aby to hrálo a stav byl ok,to řešit nikdo asi nebude...musle bych na něj mít osobní údaje,který by asi stejnak nebyli pravý...Wohma píše:Drobák píše:myslíš?no 1990 je jenom počáteční cena,může stopunou až asi na 4990,proč nemá ban když je to podvodník,kdybych to chtěl na dobírku tak mě ochc*t nemůže...![]()
![]()
![]()
A kdyz ti prijde krabice s cihlama, tak co? Poznas to snad, nez zaplatis dobirku?
Pojisteni se vztahuje na ztratu baliku. To, co je jeho obsahem, posta neresi, to je vec mezi tebou a odesilatelem a oni nemaji sanci kontrolovat, jestli nekomu prislo to, co melo. Ano, klidne muzes postaka pozadat, at pocka, az to rozbalis, ale pokud te rovnou nevyfakne, tak stejne zkontroluje jen to, jestli neni obsah nejak vazne poskozen. To, co tam realne bude, ho vubec nemusi zajimat.Drobák píše:Když máš balík pojištěnej na obsah tak to neni problém ne?doručí mi to domů a já to rozbalim před nima,jde o to aby to hrálo a stav byl ok,to řešit nikdo asi nebude...musle bych na něj mít osobní údaje,který by asi stejnak nebyli pravý...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
To, co by zřejmě tady šéf chtěl, je poslat to přes PPL .. myslim, že když PPL doručí balík, sám doručovatel tě vyzve, abys to před nim rozbalil a zkontroloval, jestli je všechno v klidu, kvůli případnym reklamacím - protože s pozdější tě vyjebou ... zdá se mi to jako hodně slušný jednání a ty ceny dodávky nejsou o moc vyšší, než ČP, ale soukromá firma jako PPL má definitivně mnohem kvalitnější služby - žijou ze zákazníků, ne ze státní kapsy, tak si zákazníků hledí. ČP nejhorší šmelo hned po ČD.Wohma píše:Pojisteni se vztahuje na ztratu baliku. To, co je jeho obsahem, posta neresi, to je vec mezi tebou a odesilatelem a oni nemaji sanci kontrolovat, jestli nekomu prislo to, co melo. Ano, klidne muzes postaka pozadat, at pocka, az to rozbalis, ale pokud te rovnou nevyfakne, tak stejne zkontroluje jen to, jestli neni obsah nejak vazne poskozen. To, co tam realne bude, ho vubec nemusi zajimat.
PPLko te to prece nenecha rozbalit, neni jejich vec, co si kdo kupuje a predavajici urcite k rozbaleni sam od sebe nevyzyva (alespon ne u nas)..ani DPD, co mam zkusenosti..Jedina vyhoda tehle firem oproti Poste je, ze kdyz vznikne narok na hrazeni plneni pojisteni, tedy poskozeni zasilky apod., jsou o neco vstricnejsi nez na Poste, kde vas rovnou vyhodi a musite se dovolavat na vedeni..jinak ja s Postou nemel zatim nejmensi problem a to uz jsem provedl mnoho (desitek,stovek?) operaci..