Málo basů na aparátu
Pravidla fóra
Málo basů na aparátu
zdá se mi ze pri hrani mi chybi basy (mám je skoro na plno), nevite jak se dají nejak pridat... Jinak mám marshala valvestata 8100
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
mozná si to jen myslím já protoze kámos ma delané kombo a má to vzy takové hutnejší, a mi to pripadá takové křiklavé....pigdestroyer píše:nechce se mi verit ze na 8100 je malo basu, kdykoliv jsem na to hral tak to melo mraky basu.. neni chyba nekde po ceste ? v kytare, spatna snura nebo tak? jinak ti to pomuze vyresit samozrejme krabicka
No neni to poprvý co slyšim že si někdo stěžuje že má tady na tý hlavě málo basů . Co k tomu máš za bednu ? jestli tam máš super 65 a podobně a ještě k tomu otevřenou tak se nedivim
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
Basů neni nikdy dostvikicek píše:Nemá, já kdybych neměl kolečko bass, tak z toho ani za boha nevyloudim zvuk co chci...mám rád když to má pořádnej bas.. a jestli pisatelu threadu scházej basy, tak to asi bude opodstatněné
Ibanez RG321MH
Strunal Classical 4855
VOX AD50VT2-XL
...ladička utopená ve vodce, okousaný trsátka, rozšlapanej kabel...only metal, do peeche
Strunal Classical 4855
VOX AD50VT2-XL
...ladička utopená ve vodce, okousaný trsátka, rozšlapanej kabel...only metal, do peeche
Vzpomenu, jinak já taky používam dost basů na kytaře. Mám vejšky 7/10, středy: 0 a basy 6/10 a gain 8,5/10, ten zvuk miluju. Jinak se 100W v celolampě se fakt nebojim, že bych někde zanikal.jonas1 píše:Az budete nahravat studiovy nahravky, tak si na me vzpomenete
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
A zda sa ti, ze potaky funguju spravne?
Inak moze to byt samotnym zosilovacom... ja mam Valvestate a stale mam pocit, ze cist kanal je prebasovany a skresleny ma basov malo...
Inak moze to byt samotnym zosilovacom... ja mam Valvestate a stale mam pocit, ze cist kanal je prebasovany a skresleny ma basov malo...
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10