já vycházim z osobní zkušenosti, kdy mě takhle jeden borec ukecal, abych mu vyjel rychle ještě neupravenou muziku - že to chce domu na poslech... nechal sem se ukecat, i když se mi teda do toho moc nechtělo a taky sem na to doplatil - začal to pak šířit s tim, že neumim míchat...
.. to jistě uznáš, že mě trochu naštvalo..
... takže třeba já osobně vydávám CD až když to upravim do nějaký podoby, kde usoudim, že už je možný to pustit do světa
Nahrávání kapely do PC
Pravidla fóra
- Jesper Strömblad
Ahoj, máme s klukama v kapele taky chuť něco nahrávat, ale ty prozatimní nahrávky stojí kvalitou za nic. Nahráváme do notebooku, kterej nemá line in, takže to perem mikrofon do mic. vstupu a nahráváme vsechno jako celek z ''venku''. To neni nic moc. Tak bych chtěl poradit, jak to udělat do nejlíp. Ve zkušebně máme: Mixák + repráky, bas. kombo, kytar. kombo, spoustu zpěvovejch mikrofonů, kytar. multiefekt, spoustu krabiček od Boss. Tak jak to co nejlíp popasovat? Asi nejak přes ten mix ne? I když s tim noťasem toho asi moc nezmůžu co? Prosím poraďte. Kdyby bylo cokoli nejasný, tak to tu objasnim. Díky moc.
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX