super zahranépehve píše:taky něco ode mě:
http://www.uloz.to/351388/vzorek-26.4.mp3
hráno na šílenou šlupku s mikrákem za 50 Kč tak přílišnou soudnost stranou chlapci
Zhodnoťte naše nahrávky - kytara
Pravidla fóra
cejtim z té Pehvoviny Mertu (myslim styl kytary,song je jasnej). Pěkný. Za mlada jsem hrál Prahu magickou, tak vim, že to je docela těžký.
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Lachim: Je to velice podobne verzi od Simona a Garfunekela.
V Ceskych zemich to nazpivali Spiritual kvintet a mimochodem take velice zdarile.
V Ceskych zemich to nazpivali Spiritual kvintet a mimochodem take velice zdarile.
Naposledy upravil(a) Atkins dne 27.04.2008 10:50, celkem upraveno 1 x.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
pro ATKINSONA: song je jasnej = že jsem ho poznal
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- krabiček a efektů kýbl
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Tuž...skoro všichni už vložili svoje nahrávky a Joe ne...
Joe se stydí...ale not anymore
Joe pro vás nahrál útržky z různých songů, bo Joe sice zná party písniček, ale Joe neví jak jdou v origu za sebou...(to se do buducna pokusí odstranit)...další věc je, že clean je přebuzený proto, že sem měl moc zesílený kombo (příště budeme chytřejší drahoušku)...a je to nahrávaný z line outu do mikr. vstupu paňádž můj stařičký IBM R40e (rozuměj notebook) nemá line in. Joe se předem omlouvá za případné újmy na zdraví a prosí tímto uživatele aby byli shovívaví a přeje, pokud možno, příjemný poslech...(o nepřesnosti autor ví)
děkuji za pozornost
.
http://uloz.to/356452/hokus-pokus.mp3
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009