Rozhoduji se do jake kytary bych sel dal.Cort m200 se mi moc libi ale chtel byj ji srovnat s timhle:
http://www.fokuskytary.cz/150-kytara-ky ... 71&typ=FRS
Ta se mi taky moc libi.Dekuju
Cort M200 nebo Fokus FRS??
Pravidla fóra
Cort M200 nebo Fokus FRS??
Kytara: Fender strat classic 60´ (2 SILVER lace sensor+Seymour duncan hot rails.)
Kombo: Crate V18 112
Krabky: Marshal Shredmaster (Made in England 1991)
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
já špatnej kus od fokusu neviděl.. rozhodně se mi na ně hrá líp jak na cortKamahl píše:S Cortem chybu neuděláš, Fokuska chce vybírat kus od kusu.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Já špatnej kus od Fokusu viděl (dokonce dva) a jak se na co hraje je věc jen a jen toho, kdo si tu kytaru chce koupit. Prostě to chce vyzkoušet.turbo_MaCk píše:já špatnej kus od fokusu neviděl.. rozhodně se mi na ně hrá líp jak na cortKamahl píše:S Cortem chybu neuděláš, Fokuska chce vybírat kus od kusu.
Kamahl píše:Já špatnej kus od Fokusu viděl (dokonce dva) a jak se na co hraje je věc jen a jen toho, kdo si tu kytaru chce koupit. Prostě to chce vyzkoušet.turbo_MaCk píše:já špatnej kus od fokusu neviděl.. rozhodně se mi na ně hrá líp jak na cortKamahl píše:S Cortem chybu neuděláš, Fokuska chce vybírat kus od kusu.
a to si jako myslis ze cortky nechce vybirat kus vod kusu nebo myslis ze sou vsechny stejny jak kdyby je vytiskly
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
já corta mam a nestěžuju si,mam tu m200 krapek stuněnou,měl se SD invader snímač ale musel sem ho prodat,určitě vybírej osobně,u všch levnejch kytar můžeš chytit sh*t...jestli si pro klasický tvary tak tě asi neuspokojí,ale je to dobrá improvizace jakýho si LP a strata?mě se na něh hraje dobře a zvuk je lahoda,snímače lešpí jak na ibanez 170dx a to je to kejtra dražší,ale u toho ibaneze snímače moc nepoíraj spodní struny a horní je značně přehluší,levný zesáky ty struny nevezmou vůbec,což u toho corta nehrozí,zvuk kvalitní a když tam hodíš lepší snímače tak seš za vodou,protože ten cort má dobrej základ...jestli jí chceš omrknou tak mam fotky v threadu:"na co hrajete" .....jinak vybírej určitě osobně nebo od někoho od koho víš že vybíral osobně a byla v dobrejch rukou..ale myslim že u toho cortu málo kdy chytneš zmršenej kus...držel sem 3 a všechny byli parádní...
Já taky co jsem hrál v hudebninách na Corty tak všechny se mi zdály totálně vpohodě. Fokusy taky. Neviděl jsem jich sice tolik, ale pár jo a provedení měly taky vcajku
Osobně jsem (mimo hudebniny) hrál na Fokus SWD a super kejtra, potom jsem se divil, kolik stojí na netu, protože když jsem o ní nic nevěděl, tak jsem to odhadoval na daleko dražší kytaru....
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem