FOKUS

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Pumlitch

Příspěvek od Pumlitch »

Fokus LP maj i v Holešovicích v Muzikerovi. Pro mě tam jednoho objednávali, ale ještě asi nedošel, protože se mi neozvali (nebo na mě pečou). Nicméně jsem si nakonec koupil BaCH, čili jim tam ten Fokus asi zbyde :)
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Tak ten pás je to nejlevnější řešení co se dá sehant. Takžet to není žádná výhra. Ta ladička je nějakej MUZTEK. Sám jse ji od nich dostal. (pokud teda stále dávají tu stejnou.) Je to chromatika s metronomem, výstupem na sluchátko. Není to žádná extra třída, ale zadarmo to není špatný a dá se podle toho v pohodě ladit. A metronom se vždycky hodí a na tom není snad co pokozit.

Jinak pro rejpavé. Já jsem přímo z Třebu. Takže to mám opravdu kousek :-D, ale jestli ti dá prodavač slevu na kytaru za cestu. Tak to není špatný. Jenom by mě zajímalo kolik teda slevní, když pojedu třeba z Prahy.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

:mrgreen:
Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 16.02.2012 17:31, celkem upraveno 1 x.
Stalinova.Babicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stalinova.Babicka »

Fokusy mám dlouho v hledáčku, LP se jim asi daří, ale co SGčka? Nemusí se za ně člověk "stydět" když si ho koupí a koncertuje s ním?
EPIPHONE SG G400***Kombo Solton Chorus 55***krabka MARSHALL JH-1 JACKHAMMER***
Drobák

Příspěvek od Drobák »

no to určitě nemusí...
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Drobák píše:no to určitě nemusí...
podotknul bych, že nemusí po výměně snímačů. Ty origo dost často stojí za starou belu. Takže nějaký RM nebo SD atd. A pak už není co řešit. Pokud to člověk nežene přes 20W Stagga :-D
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Drobák

Příspěvek od Drobák »

za oba RM dá 2000 a má vystaráno...fokus sou kvalitní nástroje...
Stalinova.Babicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stalinova.Babicka »

Ok, člověk se totiž vždycky zarazí nad tou cenou, je težké uvěřit, že kvalitní nástroje člověk koupí za takovou cenu...asi to je fakt ta značka no.
EPIPHONE SG G400***Kombo Solton Chorus 55***krabka MARSHALL JH-1 JACKHAMMER***
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Hodně velikou část ceny u značkových kytar dělá ten nápis na hlavě kytary. ale vlastně se to dělá ve stejný fabrice v Číně. Výhoda značkovejch kytar je ta, že většinou je stabilní kvalita výroby. U těch Fokusů a Bachů atd. člověk musí vybírat, protože se dá nají špatnej kus...
necross
Bandzone: saphet

Příspěvek od necross »

já jsem měl fokus abalone ale fakt hrála jak svině. Byli v ní kent amstrong snímače. tenkrát CCa dva roky zpět stála i 15 tisíc. no ale v bazaru už je tak půl roku a pořád tam je
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

No když člověk koupí verži s KA snímačema tak už je to zase o kousek lepší. A vydrží to dlouho,když se vybere dobrej kus... Je ale škoda, že jsou to tuším jenom Kent Amstrong Designed.... ale možná kecám
necross
Bandzone: saphet

Příspěvek od necross »

jo to nevím ale i tak hraje super.
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

aivn86 píše:No když člověk koupí verži s KA snímačema tak už je to zase o kousek lepší. A vydrží to dlouho,když se vybere dobrej kus... Je ale škoda, že jsou to tuším jenom Kent Amstrong Designed.... ale možná kecám
myslim, ze mas pravdu s tema designed KA
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
kebr-khc

Příspěvek od kebr-khc »

Stalinova.Babicka píše:Fokusy mám dlouho v hledáčku, LP se jim asi daří, ale co SGčka? Nemusí se za ně člověk "stydět" když si ho koupí a koncertuje s ním?
ja SG od Fokusu mam a nestydim se s tim nekde ukazat. samozrejme neni to az tak hi-fi ale prece jen... zatim jsem s tim spokojenej. az budou penize tak tam dam ke kobyle nejakej lepsi snimac ale myslim ze i s tema zakladnima snimacema je ta kytara hratelna. zahraj si, vyzkousej a uvidis sam :wink:
Kytara: Fokus SG- lehce poupraveny, el-ak: Ibanez AEG 10
Hlava: Lampova jednokanalova hlava-vzhled alá Marshall
Box: kopie Marshall 1912
Efekt: Boss DS 2
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

mel jsem nejdriv fokusku, pak sem si koupil ibanez 170, nejlevnejsi potvurku ale hraje lip jak ta fokuska.. byl to strat vyssi tridy, ne uplne ten lowend. ale rozdil jsem poznal, ibanez hraje opravdu lip. bracha mel zase lp od fokusu a to hralo velmi dobre, vybiral z mnoha kusu primo ve sklade a vybral tu nejlepsi, zbyly mu posledni dva kusy mezi kteryma se rozhodoval a i kdyz to mely byt stejne kytary, jedna byla skoro o 1cm sirsi!!! vybral si tu tensi, tlustou a tezkou mrchu nechtel :) i tak byla silene tezka. uz ji take nema.. fokus ale za sebe doporucuju, jen je treba vybirat osobne z vicero kusu.
Koxík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koxík »

Čus chlapi, nevíš někdo, kde v Praze v nějaký prodejně mají na vyzkoušení Fokusky (Explorery) a nebo Bachy? :D
"Dnes nejsem ve své kůži" - Thomas Hewitt :-D
Fish

Příspěvek od Fish »

Pěkná to ber.
Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Re: FOKUS

Příspěvek od Mjkl »

Zdarec nevíte někdo co to je tam za kurevské číslo imbusu na krkovou výztuhu? nic z řady, 2,3,4,5 a jejich klasických půlek 2,5;3,5;4,5; tam nepasuje...

:(
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

To je nějaký diný, kamoš na bachovi to má řešený ještě tak, že před imbusem je ještě trubička, takže se divil, proč to nefunguje, ale pak zjistil, že musí ještě hloubš, možná to má fokus podobně.
Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

nevím no asi to odnesu v pondělí kytaráři ať si stím poradí, navíc kámoš říkal, že by to chtělo trochu i zabrousit nulťák a celé to poštelovat tak to dám odborníkovi :-)
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“