FOKUS
Pravidla fóra
Tak ten pás je to nejlevnější řešení co se dá sehant. Takžet to není žádná výhra. Ta ladička je nějakej MUZTEK. Sám jse ji od nich dostal. (pokud teda stále dávají tu stejnou.) Je to chromatika s metronomem, výstupem na sluchátko. Není to žádná extra třída, ale zadarmo to není špatný a dá se podle toho v pohodě ladit. A metronom se vždycky hodí a na tom není snad co pokozit.
Jinak pro rejpavé. Já jsem přímo z Třebu. Takže to mám opravdu kousek
, ale jestli ti dá prodavač slevu na kytaru za cestu. Tak to není špatný. Jenom by mě zajímalo kolik teda slevní, když pojedu třeba z Prahy.
Jinak pro rejpavé. Já jsem přímo z Třebu. Takže to mám opravdu kousek
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
- Stalinova.Babicka
- Kontaktovat uživatele:
podotknul bych, že nemusí po výměně snímačů. Ty origo dost často stojí za starou belu. Takže nějaký RM nebo SD atd. A pak už není co řešit. Pokud to člověk nežene přes 20W StaggaDrobák píše:no to určitě nemusí...
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
- Stalinova.Babicka
- Kontaktovat uživatele:
Hodně velikou část ceny u značkových kytar dělá ten nápis na hlavě kytary. ale vlastně se to dělá ve stejný fabrice v Číně. Výhoda značkovejch kytar je ta, že většinou je stabilní kvalita výroby. U těch Fokusů a Bachů atd. člověk musí vybírat, protože se dá nají špatnej kus...
No když člověk koupí verži s KA snímačema tak už je to zase o kousek lepší. A vydrží to dlouho,když se vybere dobrej kus... Je ale škoda, že jsou to tuším jenom Kent Amstrong Designed.... ale možná kecám
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
myslim, ze mas pravdu s tema designed KAaivn86 píše:No když člověk koupí verži s KA snímačema tak už je to zase o kousek lepší. A vydrží to dlouho,když se vybere dobrej kus... Je ale škoda, že jsou to tuším jenom Kent Amstrong Designed.... ale možná kecám
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
ja SG od Fokusu mam a nestydim se s tim nekde ukazat. samozrejme neni to az tak hi-fi ale prece jen... zatim jsem s tim spokojenej. az budou penize tak tam dam ke kobyle nejakej lepsi snimac ale myslim ze i s tema zakladnima snimacema je ta kytara hratelna. zahraj si, vyzkousej a uvidis samStalinova.Babicka píše:Fokusy mám dlouho v hledáčku, LP se jim asi daří, ale co SGčka? Nemusí se za ně člověk "stydět" když si ho koupí a koncertuje s ním?
Kytara: Fokus SG- lehce poupraveny, el-ak: Ibanez AEG 10
Hlava: Lampova jednokanalova hlava-vzhled alá Marshall
Box: kopie Marshall 1912
Efekt: Boss DS 2
Hlava: Lampova jednokanalova hlava-vzhled alá Marshall
Box: kopie Marshall 1912
Efekt: Boss DS 2
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
mel jsem nejdriv fokusku, pak sem si koupil ibanez 170, nejlevnejsi potvurku ale hraje lip jak ta fokuska.. byl to strat vyssi tridy, ne uplne ten lowend. ale rozdil jsem poznal, ibanez hraje opravdu lip. bracha mel zase lp od fokusu a to hralo velmi dobre, vybiral z mnoha kusu primo ve sklade a vybral tu nejlepsi, zbyly mu posledni dva kusy mezi kteryma se rozhodoval a i kdyz to mely byt stejne kytary, jedna byla skoro o 1cm sirsi!!! vybral si tu tensi, tlustou a tezkou mrchu nechtel
i tak byla silene tezka. uz ji take nema.. fokus ale za sebe doporucuju, jen je treba vybirat osobne z vicero kusu.