ValveKing repro...kvalita????
Pravidla fóra
ValveKing repro...kvalita????
Ted sem poridil lampovou hlavu,a na box uz nezbylo moc prachu...Na bazaru se valy nejaky repraky vyjmuty z komba ValveKing,a tak mne zajima,jak moc by to mrvilo zvuk te hlavy????? 
________
Rock'n'Roll !!!
Rock'n'Roll !!!
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jaká hlava?Impadance výkon stáří typ zesilovač 
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
VK repro je 16ohmu (pokud je to ze 112ky, ostatni nevim) a kvalitativne... No, nabizi to tusim za 800, za ty prachy to asi uplne zly neni, ale rovnou ti rikam, ze Celestion hraje lip. Nepocitej s tim, ze bys to pak snadno prodal dal, to je dost nevyhoda, na druhou stranu furt lepsi nez nemit na co hrat vubec 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- Little.Sick.Fish
- Kontaktovat uživatele:
vipada???hagridek píše:prave......mam Faraon 100w lampovou hlavu,vystup na 4,8,16 ohm prepinac 50/100 watt,je to ta co tu nabizel petan za 5,5k....jeden borec mi ted nabizi neosazenej box na 2x12,za dvojku,pravda,je to dost ale vipada strasne dobre.....
sorry, ale to se nedalo...
...Ten box za 2000-záleží, z čeho je vyrobenej, jestli je k tomu aspoň ta látka přes, výplň atd. ale zkusil bych smlouvat, no.
Ty repráky asi nejsou tak hrozný, Valveking se mi zdá trošku temnější zvukem, ale to vůbec nemusí být reprem.
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele: