Kvalita produkce "Made in Indonesia & China"
Pravidla fóra
Zajet tam s pálkou, zamávat účtenkou a říct "A MAKEJ !!!!!"Red Bull píše:Tak u svojí Grx 70 (Indonesie) jsem sundal krk abych se mrknul co mi tam nechali.Hádejte - zalakovaný lože krku a kousek šmirglu
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ale pro ně prym - to lože krku je alepoň rovný - ale ten co to lakoval byl blb.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Včera jsem rozdělal Epi LP Special 2 vyrobenej v Číně v červnu 2004. Lože krku bylo krásně zbroušený na dřevo do roviny, jen trocha prachu se tam našla. Na krku byli trochu odštěpky po vrutech, ale kamarád šmirgl si s nimi poradil
Pokud jde o pražce tak nepřečuhuje ani jeden. A k tomu všemu zavoskovaný snímače. Vyfrézování těla už tak perfektní nebylo. Nemluvě o tom, že zalakovali i piliny, který nepěkně přečuhujou a jsou ostrý. O dřevu a HW moc poreferovat nemůžu, protože nemám zkušenosti s čim srovnávat.
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem ve staggovi nasel 2 mm vrstvu laku a k tomu nerovnomernou, takze krk nesedel na cele plose, ale potom, co jsem to sbrousil, jsem nasel celkem pekne drevo...Jaguar master píše:Mám strach teď rozebrat svýho Stagga...ale uklidňuji se že to je mode Jaguar a že tam tak moc na množství netlačilyTakže hurá do toho a jdeme rozebírat, potom poreferuju
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se pustil do kytary.
Tady jde vidět že číňánek uměl s frézou (nebo tím co to řežou ty díry)
Dokonce udělaly i díry na jednotlivé snímače.

I díra na tremolo je jakž takž rovná.
Teda pokud neberu dno té díry, tak jsou rýhy. Se asi někdo nudil nebo učil

Tady to máte i s krkem. Logo STAGG odstraněno a hledám vhodnou náhradu. Jo a to pade jsem našel pod krkem.
No tak ne, joke.

Detail uložení krku, dokonce to má i rovně.

Tady jde vidět že číňánek uměl s frézou (nebo tím co to řežou ty díry)
Dokonce udělaly i díry na jednotlivé snímače.

I díra na tremolo je jakž takž rovná.
Teda pokud neberu dno té díry, tak jsou rýhy. Se asi někdo nudil nebo učil

Tady to máte i s krkem. Logo STAGG odstraněno a hledám vhodnou náhradu. Jo a to pade jsem našel pod krkem.

Detail uložení krku, dokonce to má i rovně.

Final Frontier