noc33 píše:Jen na okraj: zlatý hardware na černém sg je fakt humus, mám originál sg,rok 96 kalamazoo a nedovedu si tam představit zlatýho cokoliv, krom loga!
to je asi vec nazoru, me proste zlata+cerna na sg fakt bere
kalamazoo je jaka?
mrkendy: I z te mizerne kvality na "tube", jsou zletelne slyset rozdily, DOT je vyrazne horsi ve stredovych a vysokych frekvencich. Nema valneho smyslu zde resit poslouchatelnost streamu z YouTube, protoze uroven komprese na takoveho razu, ze neumoznuje objektivni a uz vubec ne kvalitni poslech. Takze pokud zde jsou jedinci, kteri neslyseli rozdil - nedivim se, zdaleka to neni nedostatecnym sluchem.
Jedinym moznym resenim, by bylo prohnat cast streamu spektralnim analyzerem a porovnat vysledek ale i tak by ono mereni celkem postradalo smysl, protoze diky kompresi znacna cast frekvencniho pasma zcela chybi.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
naskytla se mi možnost koupit Gibson SG FADED za 12000 od známýho, co mi ji může vzít ze států. Problém zas je, že na FADED slyším docela rozporuplný recenze, ale lepší než epi to asi bude.. Tak mě jen zajímá, jestli někdo nemá, nehrál, neví??....
jako něco takovyhohle?
mam dojem že na toho hnědyho hraje Adrian Smith z Iron Maiden
takže bych ho za sh*t nepovažoval.btw on tam ma možna jiný snímače ale i tak
je to gibson.a řekni mě kdo si na tohle stěžoval?
a za 12000 ? ja bych neváhal