Jam Session

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

Pupack- no překvapujě mě že se ti líbí, nahrávám to mikrofonem sony za 3 stovky ( dinamickej, extrémě necitelnej, a zvuk ořezává na vyšší středy), no snad mi vyjde koupě kondenzátorovýho T-bone, to pak bude lahůdka :lol: . Ten mikrofon mám umístěnej kolmo na kraji membrány. Jinak tohle sem nahrával Na Valvekinga, před tim sem měl jenom comresor a VOX buldog distortion přepnutej na druhej kanál a gain tak na 1-2 hodiny, no a pak ten delay.
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

to greeg : aha parada diky za popis :) ja budu muset koupit lepsi zvukovku ta moje dela uz sama distortion :) a navic jsem si ted pujcil omnitronic dynamickej studiovej a zvukovka mi to pobira hrozne potichu ale hrozne i kdyz kombo rve. proste je potreba zvukovka lepsi kvality :) a kdyz chci nahravat pres line in (ten je spolecnej s mic to sem taky nepochopil) tak to zase naopak bere moc silne a kombo musim mit uplne na minimu a taky to pak samo zkresluje, no des a hruza :)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

To je nesmysl , did hodně z těch tonu byli zahrane v C duru a prijde mi ze tam sedí ... Hudební sluh musím mít protože poznám jaký ton tam pasuje jaky ne ..... hledal bych problém někde v mikrofonu je fakt ze ten zvuk divně zkresluje .. kdybyhc nemel hudebni sluch znamenalo by to , ze bych neumel naladit kytaru jinak nez pres ladicku a to ja teda umím
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Twiste, to prostě neni možný, aby to zkreslovala nahrávka... :shock: :shock:
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

*Twisted.Brother* píše:http://www.edisk.cz/stahni/81435/Cosik.mp3_3.73MB.html Budiž .. v C Dur
tak jsem si to hodil do sluchatek dal vic nahlas a ejhle spousty tonu tam patrilo ladilo, takze predesle problemy musely byt bud spatnym naladenim kytary podle sluchu, nebo staci jedna dve struny rozladene a je to. pravdou je ze vyssi tony zneji porad falesne, takze mozna rozladene od dalsi oktavy 12.prazce.. na jakou kytaru to hrajes? me to zni jako nejaka starsi akustika? :) tak snad to bude jen lepsi a lepsi ;) drzim palce p.s. dobre serizenej stroj je taky podstatnej! ;) druhou veci je ze nahravka cela je hodne nekvalitni a clovek musi poradne chtit tam ty tony lovit :)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Pupack - Jo , faktem je , ze kytara je dost stara .. je to Jolana Diamant I a ty stare prazce jdou znat , hrozne blbe se za 12tym prazcem hraje , jinak ladeni sedi , podle ladicky ... ten mikrofon je taky dost na p*cu ale treba ta predesla nahravka pripadala Romanovy spravne .. co se tonu tyce ... jiank to bylo hrane na cistém kanále a na kobylce
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

*Twisted.Brother* píše:Pupack - Jo , faktem je , ze kytara je dost stara .. je to Jolana Diamant I a ty stare prazce jdou znat , hrozne blbe se za 12tym prazcem hraje , jinak ladeni sedi , podle ladicky ... ten mikrofon je taky dost na p*cu ale treba ta predesla nahravka pripadala Romanovy spravne .. co se tonu tyce ... jiank to bylo hrane na cistém kanále a na kobylce
aha jolanka tak ta uz ma neco za sebou :) jestli mas moznost trosku lepsi nahravky, popripade na jine kytare, hod to sem at mame srovnani, sazim na to ze by to bylo hned lepsi. ta posledni nahravka a snaha se na to detailnejs mrknout me presvedcila ze to lepsi byt muze. ahoooj p.s. mozna zkus nahravat na jinej snimac u kobylky jsou honde ty vysky cinkavy a mikrak je bere vselijak.
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Bohuzel jinou moznost nemam :(
Farrell
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farrell »

Tak jsem se zase nudil a jak jsem tak poslouchal Little Wing od SRV (mimochodem IMO lepsi nez original od Hendrixe) tak me napadlo si trochu zahrat...

backing track: http://www.guitarbt.com/index.php?page= ... ng&ext=mp3

moje dilo:

http://leteckaposta.cz/108212435
Naposledy upravil(a) Farrell dne 29.04.2008 6:07, celkem upraveno 4 x.
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

Tak se divam a nektere kusy vypadaji dost nadějně.....Pavle super,
teď si říkám, jestli mám s naší kapelkou nahrát nějaký jam a postnout to tu...... Jako basákovi se mi moc sóla dávat nechcou....
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Farrelle, tvoje nahrávky poslouchám moc rád a ani tentokrát jsi mě nezklamal :-)

Zvuk libovej, jen co se mi zdá, tak bys to mohl trochu víc gradovat, chápeš... vzestupná dynamika... přijde mi to po celou dobu tak stejné (až na to zrychlení ke konci :-) )

a naštvals mě, protože jsem před pár dny postoval Little wing do nahrávek a teĎ se objeví v Jamu :D
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Farrell
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farrell »

Dark Axel píše: Zvuk libovej, jen co se mi zdá, tak bys to mohl trochu víc gradovat, chápeš... vzestupná dynamika... přijde mi to po celou dobu tak stejné (až na to zrychlení ke konci :-) )
Ja vim, tohle si uvedomuju.. Ja tam mel aspon klidnej zacatek, jenze jsem byl unavenej, ten zacatek jsem zkonil, tak jsem to smiknul a vzal jen druhou pulku.. :)
Pravda je ze zrovna u jamu a la Little Wing (kde je v origu ta dynamika obdivuhodna) je to viditelnej nedostatek.. Asi prekonam svou lenost a udelam dalsi verzi.

A sorry, do nahravek skoro vubec nekoukam :oops:
(ale neco mi rikalo ze to tady uz bude. :D)
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

no, mám pocit, že to umíš líp :wink: zkus si s tím pohrát
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Farell: Velmi, velmi slusne, rozhodne patrici mezi lepsi, velmi zdartila intonace i rytmus. Mozna by stalo za uvahu do sola vlozit nejaky ten akord - kdyz kytarovy doprovod neni obsazen v backingtracku, SRV tohoto pouziva velice zhusta.

P.S. pro nektere: Toto nebylo mineno jako kritika. :)
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Farrell
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farrell »

Atkins píše:Farell: Velmi, velmi slusne, rozhodne patrici mezi lepsi, velmi zdartila intonace i rytmus. Mozna by stalo za uvahu do sola vlozit nejaky ten akord - kdyz kytarovy doprovod neni obsazen v backingtracku, SRV tohoto pouziva velice zhusta.
Pravda, to v tomhle songu mam rad, jen se to jeste naucit.. :)
Jimator
Bandzone: krbanda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimator »

Zdarek. Takze venku se oteplilo a to znamena pouze jedine, moje snizena aktivita. Cili kdyz uz mam volno, jdu ven fotit a podobne. Takze mene hraju. Nicmene sem se konecne dokopal aspon k te balade. Nahral sem to trikrat, treti mi pripadl jako nejmin odflaknutej (to neznamena ze neni). Vickrat se mi to delat nechtelo ani uz nebudu :o)
http://bluma.unas.cz/music/rock_ballad03.mp3
Fender Strat American Deluxe Maple
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Morley PBA2 Dual Bass Wah Pedal
Trackill
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trackill »

Moje ruka už má konečně alespoň normální rozměry, tak jsem nahrál taky tu balladu...
http://uloz.to/358781/29.04.08.mp3
Ibanez RG370DX
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Jime, teda tentokrát podle mě žádná sláva... zřejmě došlo k erupcím na slunci a nějak ses nepohodl s doprovodem :?

Trackill: jo, tak tohle bylo hodně slušný :-) jen ten zvuk mi přišel takový trochu moc ostrý... ale jinak skvělý
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

http://www.edisk.cz/stahni/28528/Hehe.mp3_2.01MB.html Jsem doma improvizoval , neni zadny doprovod , improvizoval jsem to pro kamaradku :D
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“