hybridy!

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět

Kto robí podľa vás najkvalitnejšie hybridné aparáty?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

thomas19

hybridy!

Příspěvek od thomas19 »

Mozno tato tema pomoze tym ktori sa rozhoduju v kupe nejakeho hybridneho aparatu..ku každej firme je uvedený i príklad..ak sa v niecom mylim opravte ma prosim :)pripadne mozete doplnit dalsie modely..

\Smrťokvítek: přidán Valvestate
Ibanez SZR520 (Bareknuckle Cold Sweat+Stockholm), Orange Rocker 30, Blackstar HTV 212, Korg Poly,TC Electronic Mojomojo, BOSS NS-2, EHX Small Clone, EHX Pulsar
bandzone.cz/private
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

nejvys bych hodnotil valvestate - ale ty stary, ne AVT
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

Johnson (nashville)- nádherný čistounký zvuk a drsné konkrétní zkreslení
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

*Twisted.Brother* píše:Johnson (nashville)- nádherný čistounký zvuk a drsné konkrétní zkreslení
To zkresluje diodama ne ? :)
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
romcx75
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romcx75 »

podle mě VOX jsou ty nej hybridy.

http://www.bandzone.cz/beastart

kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Smrťokvítek píše:
*Twisted.Brother* píše:Johnson (nashville)- nádherný čistounký zvuk a drsné konkrétní zkreslení
To zkresluje diodama ne ? :)
heh kez by mozna by byl jeste cistejsi :))
Hansen

Příspěvek od Hansen »

Mno nejlepsi zvuk co sem zkousel a co nejvic "lahodil memu uchu" bylo Laney. Sice trosku starsi zvuk, hodne stredovy z meho pohledu, ale barva vetsiho gainu byla dobra a hralo se na to paradne, oproti napriklad marshallum nebo voxu od kteryho sem cekal mnohem vic. (Behringer a Hartke sem jedine nezkousel)
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

Ten Valvestate je fajn, lampu tam urcite poznat je, ale mozno pre niekoho bude prilis jednotvarny..
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
thomas19

Příspěvek od thomas19 »

Hansen píše:Mno nejlepsi zvuk co sem zkousel a co nejvic "lahodil memu uchu" bylo Laney. Sice trosku starsi zvuk, hodne stredovy z meho pohledu, ale barva vetsiho gainu byla dobra a hralo se na to paradne, oproti napriklad marshallum nebo voxu od kteryho sem cekal mnohem vic. (Behringer a Hartke sem jedine nezkousel)
Laney ma skvely zvuk i ked ho par ludi nepovazuje za velmi dobry..mne osone sa paci,cisty vynika podla mna najviac
ten behringer nie je tiez az taky zly co som ho pocul..
Ibanez SZR520 (Bareknuckle Cold Sweat+Stockholm), Orange Rocker 30, Blackstar HTV 212, Korg Poly,TC Electronic Mojomojo, BOSS NS-2, EHX Small Clone, EHX Pulsar
bandzone.cz/private
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Sice to není HV ale přece.
Já mám Kustom Tube 12. Čistý kanál paráda. Moc pěkný. Zkreslení spíš alá fuzz. Takže asi to přes diody jde ale zase já mám fuzzové zkreslení moc rád takže mě to vyhovuje. :) (Cream, Hendrix, Led Zeppelin(něco)...)
Ikdyž schéma od něj mám a nějak si tím zkreslením nejsem jistý. Každopádně vždycky to jde nejdřív přes lampu a ne jako u některých hybridů, kde je zkreslení přes lampu a čistý kanál jenom tranzistorový. Já jsme s ním spokojený a za ty peníze je to paráda (cca 2400). Hlasité je dost až bych řekl, že ten 8" Celestion je mu málo a chtělo by to zkusit přes nějaký 1x12" nebo 2x12" box. :twisted:
V budoucnu asi vyměním tu čínskou elektronku za něco lepšího což je investice asi 200 takže pohoda. :)
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
thomas19

Příspěvek od thomas19 »

Smrťokvítek píše:Sice to není HV ale přece.
Já mám Kustom Tube 12. Čistý kanál paráda. Moc pěkný. Zkreslení spíš alá fuzz. Takže asi to přes diody jde ale zase já mám fuzzové zkreslení moc rád takže mě to vyhovuje. :) (Cream, Hendrix, Led Zeppelin(něco)...)
Ikdyž schéma od něj mám a nějak si tím zkreslením nejsem jistý. Každopádně vždycky to jde nejdřív přes lampu a ne jako u některých hybridů, kde je zkreslení přes lampu a čistý kanál jenom tranzistorový. Já jsme s ním spokojený a za ty peníze je to paráda (cca 2400). Hlasité je dost až bych řekl, že ten 8" Celestion je mu málo a chtělo by to zkusit přes nějaký 1x12" nebo 2x12" box. :twisted:
V budoucnu asi vyměním tu čínskou elektronku za něco lepšího což je investice asi 200 takže pohoda. :)
HV ma tiez fajn prierazny zvuk, hral som cez neho na jednom konciku a v kombinacii s dist. krabkou to bol spravny bordel
bandzone.cz/private
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Vim ze tu jeste jeden clovek nashvilla má , jsou to skvělé nedoceněné komba .... nikde na netu nejsou :lol:
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“